Hurtig levering. Min plakat kom sammenrullet… ved godt den nok skal rette sig ud i rammen, men kvaliteten virker billig, også selvom jeg har betalt næsten 300 kr for et AI genereret billede af mit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min største ros til Plakana. Mit produkt laver helt op til mine forventninger, flot tryk og god kvalitet. Fik løben info igennem processen. Lever op til hurtig levering bestilt tirsdag kl. 20 lever... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Imponerende service! Gode priser og Print i skarp kvalitet! Rune redede, lige mors dag herhjemme ved at tage telefonen EN SØNDAG og sende mig min bestilling som digital fil, på trods af jeg havd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En personlig plakat giver dine vægge noget som andres vægge ikke har. Du kan indrette med din helt egen stil, og det behøver ikke engang være dyrt! Vores priser er blandt Danmarks bedste og leveringstiden meget kort!
Ebstrupvej 38, 8600, Silkeborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Alt forløb perfekt og nu er gaven til min nevø ig kommende kone i hus.

Antwort von Plakana
Jeg er meget tilfreds med plakaten, jeg har modtaget! Kvaliteten er fremragende med skarpe farver og tykt papir, der føles solidt. Forsendelsen var superhurtig, og plakaten ankom i perfekt stand. Kan klart anbefales

Antwort von Plakana
Meget hurtig levering og rigtig god kvalitet plakaterne er i🤩 Det er ikke sidste gang, jeg læber plakater på Plakana☺️

Antwort von Plakana
Super god service! Ønskede en ekstra sætning på et billede, og det var intet problem 👍🏼

Antwort von Plakana
Jeg bestilte en plakat til min kæreste i års dags gave men da den kom var den grå blå og ikke grøn og den havde en stor hvid streg over så jeg skrev til dem og de svarede ikke så pænt tilbage at jeg er den eneste der har haft det problem at farven ikke var som forventet de sendte mig så en ny og jeg valgte en ny farve som heller ikke var som forventet og den va dysen også totalt buet og ødelagt så det var virkeligt ærgerligt

Antwort von Plakana
Jeg har bestilt både morsdags gave der inde fra og farsdags gave. Og jeg er mega tilfreds med resultatet det er mega god kvalitet, til ikke så mange penge.
Vil klart anbefale det her sted. Mega godt

Antwort von Plakana
Imponerende service! Gode priser og Print i skarp kvalitet!
Rune redede, lige mors dag herhjemme ved at tage telefonen EN SØNDAG og sende mig min bestilling som digital fil, på trods af jeg havde fravalgt det ved bestilling, da man skulle tro postnord kunne levere hurtigere end 5 dage..
Kæmpe anbefaling herfra! 🤩

Antwort von Plakana
Havde desværre lavet en fejl på bestillingen, og forhørte mig om det kunne nåes at ændres, men desværre var ordren pakket. Mange andre firmaer havde tilbudt jeg bare kunne købe en ny - men her viser plakana at kunder er vigtigere end indtjening, fik en god rabat på en ny og er nu en MEGET glad kunde. Tak for at gøre noget ekstra for mig som kunde.

Antwort von Plakana
Super god kvalitet og hurtig ekspederet. På billedet var det kun hunden der var i centrum og alt baggrund støj og snor var fjernet. Vi valgte at det var grafikeren der skulle vælge baggrunds farve. Modtageren af gaven blev så glade og fik endda tårer i øjnene over gaven! Så kæmpe anbefalinger herfra!

Antwort von Plakana
Rigtig god support og kunde service med øje for detaljer 👍

Antwort von Plakana
Virkelig god og hurtig service. Plakana lavede forslag til en plakat, som var sat sammen af 2 forskellige af plakaterne på hjemmesiden, fordi jeg ønskede det på lige præcis den måde. Jeg var meget tilfreds.

Antwort von Plakana
Jeg havde bestilt en plakat, da jeg modtager den har den fået en skade undervejs.
Jeg skriver til kundeservice med vedhæftet billeder kl 21.30 og kl 21.45 har jeg svar!! Dagen efter er der en ny på vej.
Det er det man kalder GO service!
Jeg handler helt sikkert her igen.

Antwort von Plakana
Jeg havde brug for en gave og var lidt sent ude, så jeg ringede og spurgte, om jeg min bestilling kunne nå at være fremme i tide - mindre en 24 timer senere havde jeg min gave! Tak for en fantastisk oplevelse!

Antwort von Plakana
Printe streger på plakaten. ØV!
EFTERFØLGER:
Jeg har valgt at redigere min anmeldelse. Jeg modtog en plakat med streger. Og er efterfølgende blevet kontaktet af en yderst serviceminded Rune.
Der er nu en ny plakat sendt i min retning.
Tak for god og hurtig service.
Jeg vil huske i fremtiden at rette henvendelse til virksomheden før en fesen anmeldelse.
Tak for god service, der kan altid ske fejl, det ekstraordinære er hvordan disse håndteres.
Jeg er i hvertfald ikke skræmt væk som kunde.

Antwort von Plakana
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.