Fijn product
Product komt aan in handige verpakking met maatschepje. Makkelijk hoeveelheid af te meten voor gebruik. Duidelijke uitleg van het product.
Welkom bij Plain-Supplements, jouw toegewijde partner voor hoogwaardige eiwitproducten, waaronder de EGG-Protein. Wij onderscheiden ons door "No added artificial flavors," en bieden ook heerlijke Flavour Drops aan. Duik in onze informatieve blogs voor waardevolle inzichten. Ons motto is helder: Een gezonde en vitale levensstijl voor iedereen. Ervaar transparantie, puurheid en ondersteuning op jouw reis!
Droebertweg, 7137HB, Lievelde, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Het bevalt heel goed, en in tegenstelling tot andere producten merk je het niet eens als je het met iets mengt
Ik heb de bundel aangeschaft. Deze beviel erg goed en is zeker aan te raden. Het eiwit lost goed op en is overal in/mee te gebruiken. De flavourdrops zijn ook erg lekker en voegen echt wat toe!
Heerlijke flavordrops!! Ik combineer strawberry met cheesecake. Lekker door de kwark, pannenkoeken, smoothie of natuurlijk de eiwit shake. Als je ze eenmaal gebruikt kan je niet meer zonder!

Antwort von Plain-Supplements
Ik kwam bij dit nieuwe bedrijf terecht, die duidelijk laten weten wat ze willen bereiken. In tegenstelling tot andere supplementen bedrijven die de groei van sportende jongeren stimuleert, ligt het doel van Plain Supplements bij de gezondheid van de sporter (jong/oud). Deze combinatie met een goede kwaliteit en het nakomen van de afspraken, kan ik de toekomstige klant 100% vertrouwen toe spreken over Plain Supplements.

Antwort von Plain-Supplements
k gebruik Plain-supplements nu een paar maanden.
Nadat ik een dosering heb gevonden wat voor mij werkt heb ik elke dag een lekkere shake zonder klonten.
Ik wil niet meer terug naar een standaard eiwit poeder.
De flavour drops geven een goede, lekkere smaak aan de shake. En het beste is dat ik nu zelf de smaak kan kiezen zonder 4 verschillende potten poeder aan te schaffen.
Zeker een aanrader!