Unternehmen hat geantwortet
Jeg har ikke handlet hos Pizzafredag ENDNU!. MEN MEN MEN Deres kundeservice er fænomenal! At skrive en mail til dem kl 19 om aftenen også få svar helt frem til kl 23 på en mailkorrespondance sa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
For to uger siden lagde jeg min første (men helt sikkert ikke sidste) ordre hos pizzafredag. Jeg bestilte en pizzasaks, som min lillebror skulle have i fødselsdagsgave. Allerede samme dag var pa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pizzafredag.dk har kontor og lager i Viborg, men servicerer hver eneste dag pizzafans over hele landet. På pizzafredag.dk finder du altid et stort udvalg af de lækreste pizzaingredienser og markedets bedste grej til pizzabagning. Vi er lagerførende af langt de fleste varer, og er der noget, du savner i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper alt fra entusiastiske hjemmebagere til professionelle pizzarestauranter. Vi er selv pizzanørder, så uanset kundernes udgangspunkt, er vi altid klar med gode råd og professionel vejledning. Vores vigtigste mål er, at alle skal have samme gode service - uanset om man først lige har fået øjnene op for pizzaverdens kulinariske muligheder, eller om man er professionel pizzaiolo. Vi er dedikerede, og gør os umage, for at give alle vores kunder den service, vi gerne selv vil opleve.
Petersmindevej 17C, 8800, Viborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Udvalg og overskuelighed i webshoppen er virkelig godt – klart 5 stjerner på den del.
Oplevelsen falder dog lidt fra hinanden, når man ønsker at bytte en vare. Som kunde bliver returfragten relativt dyr, og det virker oplagt, at Pizzafredag som virksomhed har langt bedre fragtaftaler end jeg har mulighed for.
En simpel løsning kunne være at tilbyde en returlabel, hvor returfragten blot lægges oven i prisen på den vare, man ønsker at bytte til. Det ville gøre processen langt mere smidig for kunden.
God shop – men retur/ombytning kunne helt klart gøres lettere.

Antwort von Pizzafredag
Jamne altså - sjældent har jeg oplevet sådan en venlighed og opmærksomhed. Ringede for at få hjælp til at bestille et gavekort. Jeg er altid i sidste øjeblik med at få købt gaver. I løbet af 10 minutter var der bestilt og sendt det fineste gavekort med personlig hilsen tilbage til mig. Pizzafredag ringede også tilbage til mig, for at høre, om alt var som det skulle være.
Det er helt sikkert, at det er vores nye sted at handle, når der skal købes ind til pizza.
Jeg dobler lige op på stjernerne

Antwort von Pizzafredag
Har handlet hos Pizzafredag flere gange, og har også haft brug for dem i forbindelse med en producentfejl. Det var en super god oplevelse, og fik en meget professionel og imødekommende behandling. Kan klart anbefales :)

Antwort von Pizzafredag
Første besøg her og særdeles vellykket. Der skal nok komme endnu flere. Nu skal der laves pizza.

Antwort von Pizzafredag
Hurtig levering. Ikke noget at sætte fingeren på. Kommer helt klart til at bruge dem igen 👍👍☺️

Antwort von Pizzafredag
Jeg har ikke handlet hos Pizzafredag ENDNU!.
MEN MEN MEN Deres kundeservice er fænomenal!
At skrive en mail til dem kl 19 om aftenen også få svar helt frem til kl 23 på en mailkorrespondance samme aften er jo absurd fantastisk. Meget dybde gående svar med viden indfor emnet (oven i det her tilfælde) Jeg håber jeres medarbejdere også har fri en gang i mellem og husker hyggen ;)
Jeg håber sådan at jeg ender med at købe noget hos jer. Om ikke andet skal i have denne anmeldelse da man ikke møder den slags kundeservice ret mange steder.

Antwort von Pizzafredag
God service af Tobias og hurtige svartider👍🏽
Bedste side at handle ind til pizzaudstyr 🍕

Antwort von Pizzafredag
Hurtig levering og i orden varer, plus gaver i kassen, handler der igen..

Antwort von Pizzafredag
Jeg fik fri fragt, fordi jeg købte for over 599 kr. Jeg returnerede én vare og betalte selv for at sende den retur. Da de bekræftede modtagelsen, skrev de samtidig, at fordi min ordre efter returen kom under 599 kr., fratrækker de 49 kr. i fragt fra min refundering. Det oplever jeg som urimeligt, og jeg kan ikke finde, at det er oplyst tydeligt på forhånd.
Opdatering:
Efter jeg skrev min anmeldelse på Trustpilot, kontaktede de mig hurtigt. De var hjælpsomme, og vi fandt en løsning, som jeg er glad for.

Antwort von Pizzafredag
Pizzafredag leverer virkelig god kundeservice, og det mærkes, at de går op i deres kunder. Varerne er altid friske, leveringen er hurtig, og der har aldrig været nogen problemer i forbindelse med returvarer. Alt foregår nemt og professionelt.
Jeg handler med stor glæde hos Pizzafredag og kan varmt anbefale dem til andre.

Antwort von Pizzafredag
Helheden af mit køb. Det havde det jeg manglede på lager.
Og kunne endda afhente i viborg efter 30 min. Så god service.
Ikke sidste gang jeg handler her.

Antwort von Pizzafredag
Om man er på udkig efter lækre pizza fyld til sine pizzaer eller diverse tilbehør, er der blot et sted man bør besøge, og det Pizzafredag. Og ikke nok med at det er super varer, kvaliteten i top, er der YDERST flot service. Og jeg har handlet der flere gange, og ovennævnte er altid det samme.
Én gang var der LEVERINGS problemer i min forsendelse. Jeg modtog simpelthen ikke min pakke.
Pakke firmaet hjalp på ingen måde, og stadig dd. kun et stort void.
Kontakt til Pizzafredag, fandt straks en ordning, på trods af at det absolut ikke var hverken forhandler eller modtager skyld. Men et pakke firma, som fralægger sig ethvert ansvar, etik og moral. Og heller ikke erstatter pakker indeholde madvarer.
Dette skete før jul. Og stadig har jeg intet hørt fra pakke firmaet, og forventer det heller ikke længere.
Men Pizzafredag trådte ind og vi fandt en løsning. Selvom det ikke på nogen måde var deres fejl.
Så det er absolut det bedste, og mest trygge sted at handle. 😊👌
Kunne jeg give mere end 5 stjerner. ⭐ Ville jeg give dem 10 ⭐

Antwort von Pizzafredag
Har haft en helt fantastisk snak med Michael og Tobias.
De er gode til at vejlede om køb af produkter og er hurtige til at ringe eller give svar på mail.
Jeg er begyndt på det helt store pizza eventyr og har igen lagt en god ordre ved dem
Pizzafredag kan varmt anbefales

Antwort von Pizzafredag
Meget hurtig levering fra vi havde bestilt. Vi nåede endda at få hjælp af kundeservice, inden det blev afsendt, så vi ikke skulle bøvle med returnering, idet vi fortrød valget af størrelsen på en af vores varer. Super god service, med hurtigt svar på mail.

Antwort von Pizzafredag
Jeg har længe ønsket mig en lidt bedre pizzaovn, men har været i tvivl om, hvad jeg ønskede. Havde første kontakt med pizzafredag i oktober omkring spørgsmål, som de svarede hjælpsomt på. Efter overvejelser endte jeg med at ville bestille en pizzaovn hos dem, men stod stadig med en del spørgsmål til ovn, ibrugtagning mv., som Tobias meget tålmodigt svarede på. Og jeg fik en kompetent vejledning i andre varer, jeg ønskede at købe også (olier mv.), da det har lidt svært at vælge.
Tobias har været helt igennem fantastisk og tålmodig med mine endeløse spørgsmål, hvilket har givet den bedste købsoplevelse og gjort det trygt og nemmere for mig at skulle i gang med min nye pizzaovn, som jeg er utrolig glad for. Har brugt den en enkelt gang nu, efter jeg har brændt stenen af problemløst efter pizzafredags vejledning, og sendte dem en venlig tanke, da vi stod og bagte pizzaerne med den store fornøjelse, der fulgte med at have fået drømmen om den helt rigtige pizzaovn opfyldt. Den har gjort fornøjelsen ved at lave pizzaer noget større, og jeg glæder mig meget til at bruge den fremadrettede. Det kan være lidt svært at komme i gang med noget helt nyt, da vi har været vant til en anden type pizzaovn, men det gjorde opstarten noget nemmere og mere tryg at få så god en vejledning hele vejen igennem forløbet.
Vender meget gerne tilbage en anden gang.

Antwort von Pizzafredag
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.