Har sluttet å ha nachoschipsen på pizzaen, får den nå i pose ved siden - ikke det samme! I tillegg ble lokket på eskene til begge pizzaene vi bestilte trykket rett ned i pizzaen, usmakelig. Hvitløksbi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
jeg har bestillt nr.17 2 ganger nå og begge gangene har de gjort feil. jeg tok vekk løk og chilli og la til paprika og mais. jeg får en ostepizza med pesto og kylling hver gang, ikke det jeg bestillte... Mehr ansehen
Pizzabakeren på Hagan har blitt kjempedårlig. De bruker alt for mye hvitløk og alt for mye chilli i pizzaene sine. Alle de tre siste gangene vi har bestilt derfra har vi endt opp med å kaste pizzaen.... Mehr ansehen
Bestillte pizza på nett og hadde skrevet feil klokkeslett. Kom en time for tidlig, og hadde et stykke å kjøre for å komme hjem.Det er fredagskveld, travelt med mye bestillinger. Allikevel greide Lilly... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Få rykende fersk pizza levert hjem eller hent den selv hos din lokale Pizzabakeren. Vi har over 160 utsalgssteder over hele Norge. Bestill enkelt på nett.
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fy faen for en dritt butikk
Fy faen for en dritt butikk, for ikke engang bli kunde. Hva i hælvete er poenget. Slipper ihvertfall å bruke penger på søppel
Smakløst
Det må være den dårligste pizza jeg noen gang har smakt. Den var smakløs, bunnen smakte papp, lite fyll og lite ost. Aldri bestillte fra pizzabakeren før og kommer aldri til å bestille der igjen
Dårlig service på tlf bestilling
Dårlig service på tlf bestilling. Ville ha pizza med tynn bunn og da sa de bare st det var spesielle pizzaer vi kunne få det på. Uten menyen foran meg hvor jeg bl.anbet bestilte margherita…alle som serverer pizza SKAL vite hva margerita er uavhengig om det kalles noe annet på restauranten. De kunne ha sagt…vi har en tilsvarende med tynn bunn, den bare heter noe annet…dette blir for dumt. Ville ha hvitløksdressing med. Når vi åpnet dressingen var det omtrent nok til to pizzastykker i boksen. En liten klatt på bunnen med andre ord som vi betalte kr. 29.- for. Hårreisende!!
Fantastisk hyggelige ansatte
Fantastisk hyggelige ansatte, godt humør og stemning. Føler meg alltid velkommen!
En dårlig pizzs
Et skikkelig I-landsproblem, men pizzaen var svidd i kantene, fyllet var bare slengt på midt på pizzaen og måtte dele pizzaen selv. Ingen stor smaksopplevelse, ble en sorgens til Lørdagsmiddag. Kunne like gjerne stekt en Grandiosa.
Han kalte oss dyr
Han kalte oss dyr! Jeg vil ikke bli kalt dyr fordi vi ler litt og snakker med verandre. Men veldig god pizza!
Mye galt
Bestilte pizza rundt kl.13:00, ville ha den levert 16:00, fikk den levert 16:45. Ingen ringte og sa ifra at den ble forsinket, fikk bare ett «beklager» fra pizzabudet.
Jeg har heller ikke fått registrert kjøpet i «lojalitetsprogrammet» til pizzabakeren.
Ingen mulighet for å gi tilbakemelding heller på nettsidene eller i appen.
Og så tilslutt, glutenfri bunn går ikke an å få større en 30cm
Har 2 gangre bestillt pizza hos dem…
Har 2 gangre bestillt pizza hos dem hvor det sto at jeg ikke fikk levert pizza hjem fordi prisen var over 199 kr , har da vel ingenting og si hva det koster !!
Fikk ikke bestilt
Ansatt ville helst ikke at jeg skulle bestille pizza fordi de hadde det travelt.
Oversaltet og ingen kompensasjon
Hentet 2 pizza på avd Lørenskog som var oversaltet og uspiselige. Klarte ikke mer enn en bit hver. Ringte og klaget, men fikk ingen kompensasjon. Helt håpløs kundeservice.
God pizza 10/10
God pizza 10/10! Og den tiende pizzaen gratis va
r nice. Kule ansatte 😎
Veldig god service og mat
Veldig god service, pluss at pizzaene smakte fantastisk! Det ble en veldig fin bursdagsmiddag for 5 åringen som ble vartet opp av pizza bakeren bak disken. På ulsrud
Ble tull med bestilling i nettbutikken…
Ble tull med bestilling i nettbutikken og endte med å betale i nettbutikken via vips + i restauranten.
Når jeg kontakter kundeservice for å få det ordnet opp i slutter de å svare. Har prøvd å to uker å få det fikset opp i til ingen nytte.
Er helt utrolig at de ikke klarer å ordne opp for seg når en kunde ender opp med å bli trekt to ganger for samme bestilling.
Elendig service!!
Elendig service!!! Bestilt i god tid til et klokkeslett til en fest. Pizzaene kom 45 minutter for sent og så vil de ikke refundere beløpet😡 tilbyr gavekort🤣 vil jo aldri bruke de igjen!
Feil krydder + null salt
- kebabpizza og kebaben var totalt overkrydret med cummin og var heller ikke stekt som hadde gjort den litt sprø i kantene.
- ved å bruke litt mer salt i pizzabunnen hadde man nok oppnås betydelig mer smak.
- ukjent hvorfor det var ananas i steden for jalapeño
- pizza 2 var ‘Biffen’ som var Ok, men igjen en pizzabunn helt uten smak
Ingen refusjon
Ventet på refusjon i 7mnd ettersom noen forsov seg til åpningstid. Hovedkontoret henvendte meg til sjef for lokale pizzabakeren. han har jeg snakket med 4 ganger uten at pengene har kommet. Må helt til forbrukerrådet for å få refundert penger.
Altfor sen levering
Altfor sen levering, selv om jeg bestilte tre timer i forveien. Pizzaen var kald og jeg måtte varme vært stykkevis microen. Dårlig service
Tristeste pizzaen jeg har sett,en…
Tristeste pizzaen jeg har sett,en grandis smaker bedre. Bestilte entra ost,hvor var den? Tenkte for meg selv om vi ikke hadde tatt det så hadde vel pizzaen vært foruten ost,Bestilte med bacon sammen med skinke og pepproni,så ikke noe bacon. Bunnen var hard og tørr,så nix mer pizzabakern her,i tillegg overstekt, amatører
Synd att det inte finns 0 stjärnor…
Synd att det inte finns 0 stjärnor beställningen kom aldrig inga pengar tillbaka och dessutom dåligt bemötande. Undvik dom som pesten Eskilstuna
Vi bestilte 7pizza til søndag…
Vi bestilte 7pizza til søndag 27August.Var nede på Pizzabakeren på Lagunen for og hente de kl.14.30.Det var ingen kundebehandling.Etter vi hadde stått der noen minutter var det en som spurte om vi hadde bestilt.Vi sa det hadde vi.Personen som håndterte de ferdige pizzaene var skikkelig sur.Han fikk beskjed av en annen ansatt når han snakket i telefonen måtte han ta ut pizzaene fra ferdig båndet.Dette sa hun 3 ganger til han så da var det smelling med døren til de ferdige pizzaene.Da vi endelig fikk våre 7 pizzaer og kom hjem til 15 gjester og åpner den ene esken var det et pizza stk som var helt maltraktert.Måtte fjerne dette stk.og beklage til mine gjester at det var kaos på Pizzabakeren i dag på Lagunen i dag.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.