PioneerShop.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

PioneerShop.dk adskiller sig fra mange andre e-handlende ved at være forsynet med super prof. og let tilgængelig kundesupport. Kan absolut kun udtale mig positiv om forretningen, der øjensynlig d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god kvalitet af radio og lyd i form af denne Pioneer Sph-evo82dab-208 Har givet mine originale højtalere en nyt og forbedret liv. Den har givet mig uanede muligheder i form af forstærker udg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en forstærker som jeg fejlagtigt troede var fejlbehæftiget. Modtog en erstatning med samme fejl, troede jeg. Der var en mekanisk højtaleromskifter, men med 4-5 sekunders forsinkelse. Det vidst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte Sony autoradio med Car play og skrev en mail ift. hvilke stik og kabler der skulle bruges til min Toyota, så radioen kunne monteres og betjenes med knapperne i rattet. Modtog samme dag en mail... Mehr ansehen

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ikke til at gennemskue

Jeg ville købe en ladeboks og benytte prismatch men alt for mange ting skulle gå op så jeg føler lidt at i ikke gør det muligt.

10. Oktober 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej Lotte - Vi er selvfølgelig kede af, at det har virket sådan, men vi synes faktisk vores prismatch er ganske simpel og fair (og vi laver prismatch hver dag).

Det eneste vi kræver er:
-At lagerstatus er den samme (så hvis vi har varen på lager, skal den også være på lager der hvor der matches til)
-At det er en skandinavisk shop eller med lokalt CVR nr - dvs. en shop der har et væsentligt salg til Danmark.
-At det ikke er B-stock produkter, der matches i mod.

Og det eneste man skal gøre er at kopieret linketind som bemærkning.

Venlig Hilsen
Anders
Pioneershop.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ordre ikke klar, men alligevel god service… :)

De glemte at ligge pakken ud til afhentning, men fik efterfølgende en god behandling af kundeservice. Fejl sker, og der har aldrig været problemer før. 😊👍

13. Oktober 2023

Hej Thomas

Jeg beklager at der er sket en fejl på vores lager. Det er rigtigt uheldigt - især lige op til weekenden. Der er simpelthen tale om en menneskelig fejl, hvor pakken blev overset - vi prøver altid at undgå den slags, men vi kan ikke helt undgå at lave fejl engang i mellem :)

Jeg håber at alt alligevel er kommet på plads – og vi har returneret 25% af prisen som plaster på såret :)

Venlig Hilsen
Anders
Pioneershop.dk

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Den var okay

Der var ikke nået galt med kvaliteten men der manglet nået af monteringsudstyret

7. Oktober 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej - jeg er ked af du har haft en dårlig oplevelse. Bilspecifikt monteringsudstyr medfølger aldrig til bilradioer, men hvis der mangler dele, der skulle med, skal jeg bede dig kontakte vores kundeservice, så vi kan løse problemet. Vores rådgivere kan hjælpe med bilspecifikt monteringsudstyr, hvis det er nødvendigt :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Nem og hurtig levering

Nem at finde og bruge hjem siden

20. September 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej - godt at høre at siden spiller og mange tak for stjernerne :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og nem hjemmeside og hurtig ekspedition og levering

21. September 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej Bjarne - sådan skal dét være! Mange tak for anmeldelsen :) Vh Anders/Pioneershop.dk

En god hjemmeside

En god hjemmeside, meget overskuelig, varen afsendt samme dag, var i pakkeshoppen næste eftermiddag.

11. September 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej Torben - dejligt at høre og mange tak for den gode anmeldelse :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjælp på mail med hurtig svar

God hjælp på mail med hurtig svar. Produktet svarer til beskrivelsen fra sælger og det spiller bare :-) og hurtig levering. 5 stjerner herfra.

14. September 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej - sådan skal det være! Mange tak for den gode anmeldelse :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Effektiv håndtering af ordre

Beskrivelse af anlæg svarer mine forventninger.
Super hurtig levering. Modtaget knap 2 døgn efter bestilling.

26. August 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej Hanne - det er dejligt at høre og mange tak for den gode anmeldelse :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Let at finde de produkter og bestille…

Let at finde de produkter og bestille dem på hjemmesiden. Men ved bestilling med personligt afhentning ..... en SMS med et link til en APP som SKAL installeres og konto der SKAL oprettes med det tlf nr. Der blev brugt ved bestilling er efter min mening noget der kan laves mere kunde venligt da det ikke er alle der vil hente apps til alle formål og ikke alle der ønsker at oprette konti for at bruge div Apps!

PERSONTLIGT bliver alle fremtidige bestillinger ikke til personligt afhentning

31. August 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej Michael - tak for din anmeldelse :) Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores udleveringssystem. Vi ser det som en service, at vores kunder kan afhente varer døgnet rundt - men det er ganske rigtigt at boksen skal åbnes med en app. Boksen er styret af PostNord og det er desværre kun muligt at åbne med app - det er ude af vores hænder. Hvis du afhenter indenfor lagerets åbningstider 8 til 16 alle hverdage, kan du også afhente direkte på lageret - hvis du ønsker dette, bedes du blot tilføje en kommentar til ordren om afhentning på lager :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Købte en Android Auto adapter

Købte en Android Auto adapter, virkede fint da jeg efter lidt tumlen droppede den medfølgende, (ikke helt korrekte), manual og bare brugte sund fornuft :-)
Super god betjening via mail.
Eneste minus var at jeg ikke kunne bestille den til levering i pakkeboks på stedet, efter arbejdstid, da de åbenbart er styret af PostDanmark som ikke har Færøske numre som en valgmulighed på deres system, har ellers alle de andre nordiske lande.
Ville være smart om I fik det linet ind til en anden gang :-)

25. August 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej Oddmar - glad for fu er glad for produktet - vi er jo desværre ikke herrer over PortNord, så vi må afvente at de vælge at ændre procedure på de Færøske pakkebokse :)

Perfekt service

Perfekt service, Af Jesper

10. August 2023

Tak for den gode anmeldelse - det er godt at høre! :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt OK

Absolut ingen ting at udsætte på handlen

10. August 2023

Antwort von PioneerShop.dk

Hej - tak for anmeldelsen og glad for I er tilfredse :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr