Pinoc Odense Bewertungen 152

TrustScore 4 von 5

4.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et smykke der ikke ramte rigtigt herhjemme :D, men er blevet så imponeret over jeres levering, retur proces og information undervejs at jeg fluks har lagt en ny bestilling på et nyt smykke. Supe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den hyggeligste skønne butik med en helt fantastisk nærværende betjening. Stort udvalg af mange spændende mærker på hylde og på bøjler. Overalt i butikken er der masser skønne stilleben til stor insp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lyn hurtig levering, lækker hjemmeside og lækkert udvalg. Min ordre er desværre blevet returneret fordi, sådan er det jo nogle gange når man får tøjet på, det ikke er LIGE i øjet. Spændt på at se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet flere gange i fysisk butik & har netop modtaget min første onlinebestilling. Super venligt personale i forretningen samt kundeservice via. mail😊 Hvis jeg skal sætte en finger på... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Pinoc har et stort og spændende udvalg af interiør til boligen og moderigtig tøj til den modeglad type. Gå på jagt i kendte mærker som By Malene Birger, Hvisk, Maanesten, Anna Von Lipa, Nordal, C’est Bon, Spektrum og Present time. Her finder du et stort udvalg af kjoler, jakker, skjorter, vaser, glas, krystal glas, lysestager, lamper, potter, pyntegenstande, stort set alt hvad hjertet begærer inden for bolig og modeverden.Vi mener selv vi er dit personlige bolighus. Find din personlige favoritter og kendte klassiker hos Pinoc. Vi ligger i den smukkeste gade i det odenseanske byliv omgivet af blomsterbutikker og caféer.

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

152 Bewertungen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Brug ikke deres webshp

Brug ikke deres webshop. Som mange andre anmeldelser kan jeg bekræfte, at der ikke kommer et svar, ud over at ordren er modtaget. Ved henvendelse til butikken efter flere dage uden reaktion, svarer de, som andre ganske rigtigt skriver, at der må være sket en fejl på lageret, og at de beklager den lange ekspedition, men at varen er udsolgt i den bestilte størrelse. Det er ikke i orden. Find en anden webshop og undgå en skuffelse.

17. Oktober 2023

Dejlig oplevelse

Jeg havde skrevet en mail til butikken med et spørgsmål om en vare, som jeg bestilte over nettet. Jeg fik hurtigt svar og hurtigt leveret varen til en pakkeshop. Kun gode anbefalinger herfra. Vh. Camilla

6. September 2023

snobbet bix

Var idag med min hustru inde i butikken da hun skulle have en fødselsdagsgave byttet, Jeg endte som vi mænd jo ofte gør når vi bliver slæbt med ind i en tøjbutik af vores bedre halvdel, med at stå lidt i et hjørne og vente. Herfra kunne jeg ikke undgå at bemærke hvor ualmindeligt arrogant og nærmest småsure de ansatte bevæger sig rundt i butikken uden at møde kunder med hverken øjenkontakt eller smil. Man får næsten en følelse af at de ikke gider deres arbejde, og det er tydeligt at jo dyrere vare du køber jo nærmere kommer du noget der minder om alm service niveau.

13. Mai 2023

10/10 oplevelse(r)

Hvis jeg skal sætte en finger på noget, så er det deres oplysninger på websiden. Jeg finder et nummer på deres webside, men ringer et andet nummer op. Nummeret tilhører forretningen, men det ville være rart at deres oplysninger på websiden var opdateret, så man ikke tror man ringer forkert nummer op.

-Ellers er der intet at sætte en finger på! Har handlet hos dem i et par år nu, selvom jeg kommer fra Kalundborg, men jeg nyder at komme forbi butikken, hvis jeg er i Odense👏🏼

24. April 2023

ADVARSEL

har igen i dag forsøgt at få kontakt til butikken for at få slettet en ventende betaling på mobilpay, da vi har fået oplyst at varen er udsolgt. Vi har lagt besked på telefonsvareren (som flere gange tidligere) INGEN REAKTION!! Det kan IKKE anbefales at lave nethandel med Piroc!!

5. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De yder en fantastisk service

De yder en fantastisk service. Sofie fra firmaet har jeg skrevet med flere gange og kan absolut anbefale dem. Kender dem kun fra nethandel - super hurtige med levering eller hvis man skriver om ændring af en ordre - vupti så er det ændret👌👌
Mange hilsner fra Anne Niemann

23. März 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varen

Varen, jeg bestilte var ikke på lager.
Det havde de glemt at informere mig om, som de selv skriver i en mail.
Dette skriver de først, da jeg selv henvender mig til dem og efterspørger, hvor min ordre er.
Men kan læse mig til herinde, at de generelt ikke har opdateret deres hjemmeside mht. lagerstatus.

Skal bestemt ikke shoppe hos dem fremover.

11. Januar 2023

En god handelsoplevelse👍🏻

Jeg bestilte 2 par øreringe på hjemmesiden op til jul.
Da jeg ringede for at tjekke op på, om ordren var gået korrekt igennem, ( det var nemlig nogle øreringe, som var udsolgt overalt, hvor jeg ellers havde været i min hjemby) fik jeg en venlig betjening. Og da jeg modtog øreringene få dage senere, var de pakket ind på smukkeste, omhyggelige vis.
Så jeg kan kun anbefale butikken 😊

15. Dezember 2022

Købte julegave over deres webshop

Købte julegave over deres webshop
- fik sød og personlig sms, da varen var klar. Det var jeg fan af!

Elsker, at besøge deres fysiske butik, når jeg er i Odense - uden tvivl én af Odenses fedeste butikker med imødekommende personale og det lækreste udvalg.

24. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Webshop kan ikke levere varen

Lad være med at bestille på webshoppen!!
Har flere gange forsøgt at købe jule gaver over webshoppen. Desværre kan Pinoc ikke levere varen, tilsyneladende grundet fejl i deres lagerstyring.
Og så virker en webshop jo ganske overflødigt - skulle jeg mene !!

15. Dezember 2022

God service!

Hjemmesiden er nem at gå til. Jeg bestilte over to gange og spurgte, om det kunne leveres sammen, så jeg fik gratis fragt på andet køb, hvilket ikke var et problem. Man kunne vælge gaveindpakning uden merpris, og pakkerne er pakket så fint ind. Lidt længere levering pga. Black friday, men det mp være forventeligt. Super service!

29. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flot og indbydende butik, dog

Flot og indbydende butik, dog har jeg ikke i mit 54 årig liv mødt SÅ dårlig service. Ingen øjenkontakt, uprofessionel tilgang og snobberi. Ligegyldighed, upassende opførsel og manglende venlighed.

24. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt og betalt en kjole på…

Jeg har bestilt og betalt en kjole på Pinocs hjemmeside. Efter to dage får jeg en sms om at kjolen ikke er på lager. Min ordrer bliver annulleret, men fejlen bliver ikke beklaget fra forretningen side, trods jeg har betalt 699kr. Pengene skal jeg også selv bede om at få refunderet. Desværre har jeg gentagne gange oplevet dårlig service og uvenligt personale i forretningen. Det blev sidste gang jeg handlede der..

1. August 2022

HANDEL IKKE HER

HANDEL IKKE HER! Kundeservicen er ikke eksisterende og yderst uprofessionel. Har skrevet til dem 3 gange og ringet op til dem flere gange, uden noget svar. Det er under al kritik og simpelthen ikke i orden, at man som køber intet høre fra virksomheden. Det er nu 5 dage siden. Hvis man har en forretning, og sælger tøj online, må man sørme også have et team eller nogen medarbejder, som kan varetage denne opgave. Køber aldrig her igen og vil bestemt anbefale alle ikke at købe herfra.

1. Juli 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg handler af og til i Pinoc og jeg…

Jeg handler af og til i Pinoc og jeg synes det er en rigtig lækker forretning! Jeg oplever, at personalet har rigtig travlt og måske et par ansatte mere ville være hensigtsmæssigt. Derfor kun 4 stjerner, Men jeg synes nu alligevel servicen er rigtig god! Søde, dygtige og hjælpsomme!
Jeg oplevede fornyelig rigtig fin goodwill, da jeg havde købt en skjorte, som jeg havde vasket én gang (på 30 grader som anvist) og så var stoffet blevet lidt mørt og var revnet et sted. Jeg havde desværre ikke kvitteringen, men kunne vise dankort transaktionen via min netbank. Jeg fik en ny skjorte og jeg var bare rigtig glad! Så jeg vil til enhver tid anbefale Pinoc ❤️

3. Mai 2022

Købte et par øreringe

Købte et par øreringe. Men de sendte de forkerte. Efter jeg havde skrevet til dem 3 gange, svarede de mig, at jeg skulle sende dem tilbage, og så ville de sende dem jeg havde bestilt. Jeg returnere de forkerte øreringe og så hævede de pengene. Men nu er det 10 dage siden jeg returnerede øreringene, men har ikke set de øreringe endnu, jeg bestilte, eller hørt fra dem selvom jeg har skrevet 3 gange igen til dem.

22. April 2022

Arrogant og snobbet

Havde en ærgerlig oplevelse i butikken.. Jeg følte mig overhovedet ikke velkommen..Da jeg spurgte om hjælp og vejledning fik jeg dårligt nok svar, jeg virkede egentlig bare til besvær -Fik derimod en meget arrogant og snobbet attitude fra personalet.. Det er ikke god kundeservice i mine øjne..

13. Januar 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr