Pimp Studio Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

“Mijn bestelling heeft een wereldreis gemaakt.” Gisteren contact opgenomen en aangegeven dat mijn bestelling nog niet was aangekomen. Ik kreeg direct een mailtje terug: er werden meteen nieuwe st... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al zeker 5 jaar tevreden!

Ik bestel hier al een aantal jaar de strijkapplicaties voor de verjaardagen van mijn kinderen. Deze keer heb ik ook gepersonaliseerde stickers besteld voor de traktatie van mijn oudste zoon en wauw, wat een snelle service! Heel erg bedankt!

1. September 2026

Antwort von Pimp Studio

Wat ontzettend leuk om te horen! Heel erg bedankt dat je al zo lang bij ons bestelt en voor je lieve berichtje.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke mensen bestaan nog! Dat bewijst Laura!

Niks negatiefs te melden!!
Super goede communicatie. Top kwaliteit product!

Laura denkt met je mee!
En geeft je tips hoe het werkt.

Bij het product krijg je een net uitgetypt instructie foldertje bij.

Echt klasse!!

15. Mai 2026

Antwort von Pimp Studio

aaaaa wat een prachtig compliment. Zo lief dat je zo'n mooie review achter laat . Dank je wel !!

Tevreden

Superleuke stickers! De service is uitstekend en supersnelle verzending. Aanrader!

2. März 2026

Antwort von Pimp Studio

Super bedankt voor de prachtige review!!

Top!

Al jaren bestel ik bij Pimp Studio, altijd top kwaliteit en service

24. Februar 2026

Antwort von Pimp Studio

Super bedankt voor deze prachtige review!!

Meer dan tevreden

Voor stickers bestel ik standaard bij Pimp Studio. Betrouwbaar, snelle levering en top service! Denkt ook graag met je mee! Ik blijf in ieder geval klant

11. Februar 2026

Antwort von Pimp Studio

Wat een mooie review !! Super bedankt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn bestelling heeft een wereldreis…

“Mijn bestelling heeft een wereldreis gemaakt.”
Gisteren contact opgenomen en aangegeven dat mijn bestelling nog niet was aangekomen. Ik kreeg direct een mailtje terug: er werden meteen nieuwe stickers gemaakt en de bestelling gaat morgen op de post.

Rond 12:00 uur keek ik in de brievenbus en ja hoor — daar was de “wereldreis”-bestelling alsnog! Direct weer contact opgenomen en aangegeven dat de bestelling eindelijk binnen was en dat ik de “nieuwe” bestelling graag tegemoet zou zien. Dit bleek helemaal niet nodig :D

Super bedankt voor het snelle reageren en de nieuwe stickers. Top!!

11. Februar 2026

Antwort von Pimp Studio

Wat een mooie review, dank je wel! Waardeer je begrip enorm. Heel graag tot een volgende keer.

Top service

Vandaag een bestelling geplaatst voor gepersonaliseerde stickers. Waar normaal 1-3 werkdagen verwerkingstijd voor staat. Ik heb gevraagd of het mogelijk is dat het sneller kan i.v.m. verjaardag dochtertje. Binnen een uur !!! Kreeg ik al een mail dat hij is verzonden. Top service!!!! Bedankt!

15. Januar 2026

Antwort von Pimp Studio

Wat lief, dank je wel voor deze mooie review! Fijn dat ik kon helpen. Veel traktatieplezier !!!

Betrouwbaar bedrijf

Geweldig aanbod! De producten zijn van hoge kwaliteit en de ontwerpen zijn echt leuk en origineel. Levering is altijd snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke traktaties, raamstickers of strijkapplicaties.

18. Dezember 2025

Antwort von Pimp Studio

Wat een prachtige review. Super Bedankt !!

Goede ervaring mee

Goede ervaring mee! Snelle terugkoppeling, denkt mee, goede service en top kwaliteit!

11. Dezember 2025

Antwort von Pimp Studio

Super bedankt voor de positieve review !!!

Helemaal top!

Product volgens verwachting, super snelle levering.

25. November 2025

Antwort von Pimp Studio

Fijn te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de review.

Echt top service

Echt top service! Mijn adres klopte niet uiteindelijk kreeg ik een mailtje omdat de verzending retour was gekomen. Binnen 1 dag was de verzending alsnog binnen. Super blij met de strijkapplicaties, werken erg makkelijk. En ook nog gratis extra stickers! Ik bestel zeker weer hier.

7. November 2025

Antwort von Pimp Studio

Super bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer.

Een echte aanrader!!!

Super veel keuze maar een eigen ontwerp is ook geen probleem
Altijd snel reactie en zeer snel klaargemaakt.
Ik bestel al jaren en altijd zeer tevreden over mijn producten.

14. November 2025

Antwort von Pimp Studio

Prachtige review. Super bedankt Nathalie. Doe het graag . Tot snel weer !!

Bedrijfsnaam op werkkleding

Prima producten , snelle levering.
Gebruik de Flock strijk applicaties voor bedrijsnaam op werkkleding,laat niet los en blijft mooi.
Prijs,kwaliteit beter dan bedrukte werkkleding.

12. November 2025

Antwort von Pimp Studio

Zo leuk om te horen dat je tevreden bent met de flock strijkapplicaties! 😊
Fijn dat ze goed blijven zitten op de werkkleding en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Super bedankt voor je mooie review.

Vaste klant

Ik bestel al jaren traktatiestickers en de service is super! Altijd super snel verzonden, de kwaliteit is top, fijn contact bij vragen en indien nodig wordt er met je meegedacht. Echt heel fijn.

1. August 2025

Antwort von Pimp Studio

Heel hartelijk dank voor je prachtige review. Lieve groet

Top webshop voor stickers

Al een aantal jaar verschillende stickers besteld. Zeer tevreden met zowel de producten maar ook zeker met de communicatie en de verzending. Ze denkt met je mee, reageert vriendelijk en snel en het wordt snel en ‘leuk’ verzonden

30. Juli 2025

Antwort von Pimp Studio

Wat superlief dat je dit deelt, echt heel fijn te horen!
Dank je wel voor je vertrouwen en je bestellingen de afgelopen jaren.

Tot snel weer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ieder jaar weer mooie traktaties dankzij Pimp-Studio

Voor mijn 3 kids bestel ik jaarlijks de traktatiestickers bij Laura. De stickers zijn super mooi, niet te duur en ze heeft een hele ruime keuze in haar shop. Tevens denkt ze echt goed mee als je een vraag hebt of een thema mist dus super tevreden! Echt een aanrader!

14. Juli 2025

Antwort von Pimp Studio

Wat ontzettend leuk om jouw review te lezen! 💛
Waardeer het enorm en ben superblij met zo’n mooie eerste beoordeling. Dank je wel!
Graag tot een volgende keer! 😊

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr