I think my details ended up with Piggy after some acquirements or name changes, as I never visited Piggy myself, but do remember having a loyalty card, and suddenly receiving marketing mails from a lo... Mehr ansehen
Heerlijke producten, de handgemaakte bars zijn favoriet! Klantenservice kan beter. Met nieuwjaarsdag vroeg een bestelling gedaan en later op de dag werd er geadverteerd dat er korting was. Maar nooit... Mehr ansehen
Heerlijke bars vol eiwitten en vezels en heel erg lekker. Veel voedzamer dan een reguliere mars of Twix en past prima in een voedzaam voedingspatroon waar alles draait om grijs in plaats van zwart of... Mehr ansehen
Zeer aangenaam verrast van de snacks! Echt lekker! Ik ben zelf al lang opzoek naar voedzame én lekkere tussendoortjes. FitPiggy biedt fijne alternatieven voor 'cravings'. Alles werd met zorg verpa... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Right now I have to give this a four…
Right now I have to give this a four because I'm waiting to see if they deposit my $100 into my PayPal account and if they do I will continue to play this game it's a lot of ads but it pays if it pays off then I'll give it a five but right now it's on the phone right now
Snelle verzending en lekkere hapjes…
Snelle verzending en lekkere hapjes echt een aanrader
Heeelijk tussendoortje volgens 80/20 regel.
Alles in een goede doos betjes verpakt. Smaken zo heerlijk. Is echt een goede aanvulling op mijn lifestyle waarin ik me, volgens de 80/20 regel, elke dag iets lekkers gun.
Heerlijke traktatie
zeker nu met de mini's goede smaak en behoefte naar de snoep pot is beduidend minder
Ze zijn zoooooo lekker.
Ze zijn zoooooo lekker.
En genoeg keus. En ze zien er leuk uit
ik heb mijn bestelling nooit ontvangen
Heerlijke zoete snack met extra…
Heerlijke zoete snack met extra eiwitten!
Smaakvolle bars die vullen waardoor ik…
Smaakvolle bars die vullen waardoor ik niet blijf snaaien.
betrouwbaar en lekker
Heldere, vriendelijke communicatie met dit bedrijf. Gegarandeerd verse producten. Levering is vlot en betrouwbaar.
En natuurlijk zijn de smaken van de bars en repen verrukkelijk. Dit is puur genieten.
Dankjewel.
Heel erg lekker
Heel erg lekker! Jammer alleen dat het zo duur is…. En dan nog verzendkosten erbij…
Elke bestelling is een feest om binnen…
Elke bestelling is een feest om binnen te krijgen!!
de bars zijn eigenlijk té lekker
de bars zijn eigenlijk té lekker, je blijft ze bestellen!
Heerlijke tussendoor
Snelle bezorging, heerlijk tussendoor, er zat er 1 in die open was.
Ik heb geapt maar moest nog mailen naar de klantenservice
Heerlijke proteïne repen en supersnelle levering!
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Fit Piggy en steeds naar volle tevredenheid. De producten werden binnen een paar dagen geleverd en de kwaliteit is prima. Alles is vers en erg lekker. Mijn laatste bestelling waren de proteïne repen, heerlijk!
Geweldig
By far de lekkerste bars en repen ooit. Ze zijn allemaal zeer vullend. Ideaal voor na een workout of als tussendoortje. Ik ben super fan van Fit Piggy. Ik heb vorige week mijn 4e bestelling mogen ontvangen, en ben nog steeds heel tevreden. Jullie zijn top, ga zo door!!
snelle service, goede producten
Snelle service en meedenken bij een bestelling indien nodig.
Zeer smakelijke producten die helpen om geen honger te hebben
Smakelijk!
Heerlijk alternatief voor de 'gewone' reep. Je zit echt vol, het is smakelijk, beetje prijzig maar daar krijg je ook wat voor.
Qua smaak wisselvallig maar wel erg vullend!
Sommige vind ik erg lekker maar sommige vind ik echt vies. Daarnaast zijn ze erg vullend en kan ik ze iedereen wel aanraden!
Het is heerlijk
Het is heerlijk, en vult ook voor lange tijd! Helpt mij echt om verantwoord te ‘snoepen’ daar kijk ik dan ook naar uit. Een halve is echt meer als genoeg!
Erg lekker
Erg lekker, goed vullend! Heerlijk geniet momentje!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.