I think my details ended up with Piggy after some acquirements or name changes, as I never visited Piggy myself, but do remember having a loyalty card, and suddenly receiving marketing mails from a lo... Mehr ansehen
Heerlijke producten, de handgemaakte bars zijn favoriet! Klantenservice kan beter. Met nieuwjaarsdag vroeg een bestelling gedaan en later op de dag werd er geadverteerd dat er korting was. Maar nooit... Mehr ansehen
Heerlijke bars vol eiwitten en vezels en heel erg lekker. Veel voedzamer dan een reguliere mars of Twix en past prima in een voedzaam voedingspatroon waar alles draait om grijs in plaats van zwart of... Mehr ansehen
Zeer aangenaam verrast van de snacks! Echt lekker! Ik ben zelf al lang opzoek naar voedzame én lekkere tussendoortjes. FitPiggy biedt fijne alternatieven voor 'cravings'. Alles werd met zorg verpa... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Heerlijk fitpiggy's
Snelle bezorging. Goed contact via mail. En de fitpiggy's smaken heerlijk! Heel fijn dat er nu fitpiggy bites zijn. Echt een aanrader dit bedrijf.
Heerlijke versnapering,
Heerlijke versnapering,ik gebruik de repen en de bars,vult goed
Zeer tevreden
Voor ons bedrijf Borduurkado.nl bestellen we altijd fit piggy die we regematig als tussendoortje tijdens het werk eten :-) Genieten en toch gezond en zeer lekker.
Regular Handmade Bars zijn heerlijk
Op de avond eet ik altijd graag een regular handmade bar. Hierdoor heb ik minder snel de neiging om te gaan snoepen en ik vind ze erg lekker. Ik ben al een lange tijd vaste klant. Omdat ik het wat prijzig vind bestel ik altijd wanneer er een kortingscode of actie is.
Wat de mensen van Fit Piggy zouden kunnen verbeteren is dat de klant zelf kan kiezen door welk pakketdienst hij/zij de bestelling wil laten bezorgen. Of dat de klant kan kiezen voor avondbezorging zonder dat daar extra voor betaald moet worden.
Eerst ging de bezorging altijd via DHL en sinds kort via PostNL. Mijn voorkeur gaat uit naar DHL, want het moment van levering is via DHL makkelijk aan te passen naar de avond zonder dat er extra kosten voor gerekend worden. Hierdoor kon ik altijd een moment kiezen waarop ik thuis zou zijn. Bij PostNL kun je ook kiezen voor avondbezorging, maar tegen betaling. PostNL laat op het laatste moment weten wanneer zij leveren en is het dus niet zeker of ik dan thuis ben. Ik vind dit een groot nadeel.
Heerlijk
Pitpiggy is een heerlijk tussendoortje of met de oats een lekkere start van de dag! Zoet en toch vol eiwitten!
Snelle levering, overheerlijke bars
Snelle levering, heerlijke repen en bars en toch goed en gezond bezig !!
Uniek product, super lekkere bars
Levert snel en tot nu altijd foutloos. Super lekkere bars, uniek (naast de repen die ook lekker zijn)
Sinds ik ben begonnen met Fitpiggy voel…
Sinds ik ben begonnen met Fitpiggy voel ik me sterker.
Ik kan gewoon genieten van wat lekkers, zonder schuldgevoel.
Het besef dat ik mag eten wat ik lekker vind, gaf me juist motivatie om gezond én lekker te eten.
Dankzij Fitpiggy ben ik zelfs al zo’n 3 kg afgevallen.
Ik voel me zelfverzekerder dan ooit.
Echt een topvrouw, met een ontzettend goed team. 💪✨
Lekkere tussendoortjes als je ze door…
Lekkere tussendoortjes als je ze door de helft doet. Vooral de donkere variaties zijn geweldig voor een liefhebber van echte pure chocolade !!
De lichte versies bestel ik dus niet 😜
Smaakt heerlijk!
Smaakt heerlijk, net crunchy genoeg.
Goeie bite en zit er redelijk snel vol van door de eiwitten en vezels die erin verwerkt zijn.
Prijs / kwaliteit goed
Gewoon lekker en vullend
Gewoon lekker en vullend. Waarbij ik voorheen doorging met snijen, zit ik nu gewoon vol na een fit piggy.
Lekker en vullend.
Makkelijk te bestellen en vlotte…
Makkelijk te bestellen en vlotte levering.
Lekker vullend en geen snaai momenten meer!
Goede en lekkere producten
Goede service, lekkere vullende bars en repen, snelle levering
Lekkere piggies!
Lekkere piggies!
What you see is what you get op de site.
Goede vulling,deze piggies zijn erg lekker maar ook vullend. Je eet ze niet zo maar op,zoals een normale snackreep.
Eén woord
Eén woord: heerlijk!!! De repen overtreffen mijn verwachtingen. Mijn zoontje van 9 wil ze mee naar school en ook zijn vrienden vinden ze heerlijk!
Diverse smaken
Diverse smaken, snelle levering en een snack die vult
Mega lekker en vullend
Mega lekker en vullend. Veel variaties, en altijd snel en vers geleverd
Ik ben fan
Snel geleverd.
Goed en netjes verpakt.
Fantastische lekkere producten.
Veel keuze.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.