Pigen & Diamanten Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse i dag i forbindelse med køb af en halskæde. Jeg blev mødt med en utrolig høj faglighed og en nærværende kundeservice, hvor der virkelig blev taget sig tid til at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine varmeste anbefalinger til Pigen og Diamanten. Jeg bor i Jylland og havde brug for at vide mere om den gave jeg havde tænkt at købe. Butikken leverede en upåklagelig service - klare svar, klar aft... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service hos pigen og Diamanten. Virkelig søde piger som sætter kvalitet og service i højsædet. Min mor har handlet der i mange år. Jeg har også handlet der nogle gange og har altid vær... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vanvittige flotte smykker - Vanvittig dårlig service! Min veninde og jeg tager forbi butikken, da jeg gerne selv vil købe et tennis armbånd og min veninde skal have skudt flere huller i hendes øre. V... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Udvalg og service i top

Tak for rigtig god service.Den kvalitet og udvalg findes ikke mange steder i kbh.

16. März 2024

Antwort von Pigen & Diamanten

Kære Thomas, tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, det er det vigtigste for os.
Du er altid mere end velkommen en anden gang.

KH Pigen og Diamanten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig og ubehagelig oplevelse med ring og personale

Jeg har fået en diamantring af min mand herfra. Allerede efter 2 uger falder der en diamant ud og igen 1,5 måned efter og har i alt været inde 5 gange. Jeg har kørt en sag i klagenævnet med dem, og de lyver om, at ringen har været inde til reparation. Jeg har ikke fået udleveret kvitteringer under de første reparationer. Jeg har heldigvis billeder af at diamanterne er faldet ud på de rigtige datoer. Forlang altid kvittering.
Jeg er blevet behandlet så dårligt af en kvinde derinde som råbte af mig og sagde at det var min egen skyld at diamanterne var faldet ud. Ringen er igennem sagen blevet vurderet af en anden guldsmed som vurderer, at den fra starten ikke har kunne holde på diamanterne grundet dårlige grabber og reparationerne ikke har været tilfredsstillende. Alligevel vil Pigen og Diamanten have, at jeg betaler selv for at få den lavet igen igen.
Sagen blev desværre lukket grundet tyveri i eget hjem. Sagen var særdeles i min favør.

Jeg kan læse, at flere har dårlige oplevelser herinde med varer af dårlig kvalitet og verbalt overfald.
Hold jer væk. Det er den ringeste service jeg nogensinde har fået og det har været en meget ubehagelig oplevelse.

23. Januar 2024

Kære Iben.

Tak for at dele dine oplevelser med din diamantring, og vi beklager, at du er utilfreds. Vi sætter pris på din ærlige feedback.

Vi forstår, at du har haft ringen i 4 år uden problemer, og det er beklageligt, at der nu er opstået spørgsmål. Vi ønsker at understrege, at skader, der måtte opstå efter en vis periode, ikke altid kan tilskrives produktionsfejl, men kan være relateret til daglig brug eller andre omstændigheder.

Din ring er købt i starten af 2018, så den er langt ude for reklamationsretten, desuden var skaderne på ringen selvforskyldte.

Det er også blevet bemærket, at du tidligere har haft uenigheder med vores service, og at du tabte den første sag ved Forbrugerklagenævnet hvorefter du ankede sagen, herefter blev ringen desværre stjålet og sagen blev lukket.
Vi forstår, at dette kan have påvirket din oplevelse, og vi ønsker stadig at samarbejde med dig for at finde en løsning, der opfylder dine forventninger.

Vi har aldrig råbt af dig, det er vi rigtigt kede af at du skriver. Vi behandler alle vores kunder med respekt også selv om vi kan være uenige.

Kontakt venligst vores kundeservice med yderligere oplysninger og eventuel dokumentation, så vi kan fortsætte dialogen og forsøge at løse dette til din tilfredshed.

Vi sætter pris på din tålmodighed og ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen,

Fin oplevelse

Fin butik. Jeg fandt nemt en gave til min datter. Jeg fik god service.

11. Dezember 2023

Antwort von Pigen & Diamanten

Kære Patricia, tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen en anden gang.

De bedste hilsner,

Super god service

Super god service.
Ønskede mig en halskæde jeg tidligere havde set på IG. Den var desværre udsolgt, men butikken fik bestilt en ny og sendt afsted til mig.
Er meget tilfreds med både service og smykket.

9. Mai 2023

Antwort von Pigen & Diamanten

Kære Line, tusinde tak for dine rosende ord. Vi er rigtigt glade for at du er tilfreds :-) Du er altid velkommen en anden gang.
Mange kærlige hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en forlovelsesring til min…

Jeg købte en forlovelsesring til min kæreste, som nu er min kone. Jeg var lidt på bar bund som mand, men fik den mest professionelle service og vejledning af det dygtigste personale. 5 Stjerner herfra, elsker alt ved den butik og er vild med medarbejderne.

27. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grove, uempatiske og overfalder dig verbalt

Jeg har aldrig før lavet en anmeldelse af noget, men jeg er simpelthen så rystet og chokeret over den behandling jeg har fået hos Pigen og Diamanten, at jeg bliver nødt til at fortælle – advare – andre, om den måde de driver forretning på.

Min mand og jeg har været trofaste kunder, og lagt mange penge i forretningen, igennem de sidste 3 år. I efteråret købte jeg et par kostbare diamantøreringe i gave til min søster, der allerede fra start viste sig at være defekt på den ene lås. De lavede den, ude i baglokalet på 2 minutter og jeg tænkte ikke mere over det. Allerede efter en uge faldt øreringen ud igen. Heldigvis fandt min søster den i hendes hjem. Jeg havde kommunikeret med datteren til ejeren på Instagram hvor vi var connectet (vi var bekendte). Det var lidt blandede signaler der kom, men hun bad mig komme ned med dem, så de kunne reparere eller bestille en ny (da den jo allerede en gang, var blevet repareret). Først i december var min søster hjemme på besøg og jeg gik ned med øreringen (var datteren (skal undlade hendes navn) indforstået med). Jeg blev hjulpet af en af ekspedienterne, afleverede blot øreringen og fortalte at datteren, havde sagt at de måske skulle bestille en ny hjem, men bad hende give besked til datteren når hun var i butikken igen.
5 minutter efter ringer de fra butikken. Det er ejeren (moderen (skal undlade hendes navn), hun nærmest råber; Du skal ikke komme ind i min butik og sige du vil have en ny ørering!”. Jeg prøver stille og roligt først at fortælle hende hvem jeg er, hun kender både mig og min mand ved navn, mit barn og at jeg er højgravid med mit andet barn – hun havde netop 5 min. forinden sagt tillykke igen da jeg var i butikken, og understreger, at det selvfølgelig ikke var det jeg sagde. Men hun ville ikke lytte og fortsætter med at råbe og være grov. Kort efter er datteren der også, og de råber nu skiftevis af mig og siger enormt mange usande, grove og mærkelige ting. Da jeg endelig får ørenlyd prøver jeg roligt at fortælle, at vi jo havde aftalt at jeg skulle komme derned med den defekte, så vi kunne bestille en ny eller reparere. Jeg ryster og er på grådens rand. Står i en kø, højgravid, og dem der står omkring mig kan høre dem råbe. Til sidst siger datteren at de har en magen til og jeg kan komme og få den. Jeg cykler tilbage til butikken, går ind og bliver mødt at datteren ved disken, der siger til mig; ”Jeg har ikke mere tid til dig, du skal forlade vores butik nu”. Jeg ryster og bryder her næsten sammen og siger imens jeg bevæger mig ud, at jeg er helt i chok over deres opførsel overfor en de tilmed har kendt i mere en tre år.
Men få minutter efter ringer min telefon igen, (jeg troede det var mit barns vuggestue, så tager den) men det er datteren, der koldt siger at jeg skal sende hende min kvittering (jeg har allerede sendt hende købsbeviset fra min konto og hun har flere gange skrevet at det er tilstrækkeligt), jeg fortæller hende at hun jo netop har sagt flere gange at hun ikke skal bruge den, og hun begynder så igen at råbe af mig. Jeg ber hende lade være at tale grimt til mig, at jeg har fået nok nu, og så råber hun og smækker så røret på.
Jeg må få min mor til at overtage sagen, da jeg nu har fået plukveer og er helt og aldeles i chok. Både datteren og moderen råber skiftesvis af min mor, smækker røret på to gange og ringer hende op igen. Det virker fuldstændig vanvittigt den måde de behandler deres kunder på. Det ender med at vi blot henter den defekte ørering, de har strammet i låsen, da vi ikke kan skændes mere med dem. De er helt og aldeles uvillige til at hjælpe.
Jeg har nu hørt fra flere venner og bekendte at, lige så snart man oplever et problem med deres smykker, bliver de så både grove, uempatiske, lyver og nægter at hjælpe en. Som kunde er du fortabt når en butik nægter at yde den hjælp, de som sælger egentlig er forpligtet til og som er vores sikkerhed som forbruger. Og det kan jeg garantere dig at Pigen og Diamanten ikke gør.
Ejerene af Pigen og Diamanten var uempatiske, grove og løgnagtige. Hvis de kan være det mod en de har kendt så godt, som de har kendt mig og min familie, så kan de være det imod alle.

De kommer nok til at gå i modangreb på denne besked som de gør på de andre. For det er dét de gør. Angriber. Jeg kommer ikke til at læse deres svar.

21. Dezember 2022

Antwort von Pigen & Diamanten

Hej Caroline, der er så mange usandheder i din anmeldelser at vi ikke ved hvor vi skal starte. Vi kan på ingen måde genkende det du beskriver. Vi er dog helt enige om at det har været et rigtigt ærgerligt forløb, hvor vi gentagne gange har været imødekommende overfor dig, eftersom at du har ødelagt mange af dine smykker. Eksempelvis, fik du et helt nyt par øreringe fra Sophie Bille Brahe, som var selvforskyldt ødelagt. Vi har prøvet at yde dig den bedst mulige service men det var tilsyneladende aldrig godt nok, uanset hvad vi gjorde.

På trods af vores forsøg på at hjælpe, endte det med alligevel med at vi blev verbalt overfaldet af både dig og din mor, som vi aldrig har talt med før. Din mor kimede os ned og forklarede os nedladende at hun var souschef med forstand på mennesker, dette i samme åndedræt hvor hun kaldte os og vores personale for ’skrækkelige kvindemennesker’. Du skriver at vi skulle have et personligt forhold, udover at du har besøgt os, så kender vi hverken dig eller din familie. Dette er dog underordnet, for vi ville aldrig behandle nogen som du har behandlet os - bekendt eller ej.

Det er forhåbentligt første og sidste gang vi oplever den behandling.

Vi værdsætter og respekterer -alle- vores kunder og gør alt vi kan, for at de får en god oplevelse hos os. Dette er første gang i de 17 år vores butik har eksisteret, at vi har følt os nødsaget til at fortælle en kunde at de ikke er velkomne. Det har vi følt os nødsaget til med dig.

Pigen og Diamanten

Cool butik

Godt besøg og fin service. Lidt svært at finde parkering.

23. August 2022

Antwort von Pigen & Diamanten

Kære Jan, tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at du synes servicen var god. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen en anden gang!

Kærlig hilsen,

Fantastisk oplevelse

Stort udvalg af de smukkeste smykker og fantastisk imødekommende og vejledende service.
Det er ikke sidste gang vi handler hos Pigen og Diamanten.

12. Februar 2022

Attitudeproblem og dårlig vejledning

Bliver mødt af en meget imødekommende og hjælpsom sælger, som viser mig deres udvalg af rosetringe.
Da jeg ønsker ringen med en krans af pink diamanter, spørger sælgeren sin (måske chef) om en ca pris på dette. Chefen responderer med et lidt hånene grin og et ‘et par millioner måske’.
Jeg forklarer hende at hun må have misforstået noget og at det er kransen rundt om og ikke den midterste diamant, som skal være pink. Hun svarer igen ‘det er meget dyrt’.

Jeg afventer stadig et prisoverslag?
Det nærmeste vi kom på et svar, var at hun for 5 år siden bestilte en lille pink diamant til en kunde som kostede 40.000kr ..
Jeg er mildest talt chokeret. At snakke til en kunde som om at man slet ikke har råd til at betale for det man efterspørger prisen på.
Det et meget tydeligt at de ikke er vant til at handle med smykket i den kaliber- desuden er det aldrig sælgeren som skal vurdere hvad der er dyrt.

Til gengæld ydede den søde sælger en fantastisk service og gav et visitkort med mail vi kunne kontakte dem på, så de kunne undersøge prisen. Desværre for har chefens attitude skræmt os lidt og vi har derfor lagt 170.000kr hos en nærliggende konkurrent istedet.

21. Dezember 2021

Hurtig og professionel betjening

9. Dezember 2021

Antwort von Pigen & Diamanten

Kære Michael, tusinde tak for din anmeldelse og de venlige ord! Du er altid velkommen en anden gang :-)

KH Pigen & Diamanten

Elsker Pigen og Diamanten

Elsker Pigen og Diamanten! Så søde og hjælpsomme ekspedienter. Ingen snobberi, selvom de forhandler eksklusive varer. Søde og venlige ligegyldig hvilken pris varen koster. Jeg har handlet i butikken over flere omgange og er altid gået lykkelig derfra. 5 stjerner fra mig :-)

25. April 2021

ALTID GOD SERVICE

Jeg handler jævnligt hos Pigen og Diamanten. Jeg får altid en god service. Personalet er meget kompetente at tale med, jeg har altid fået en god vejledning. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Pigen og Diamanten.
Mvh. Jessie

21. April 2021

Antwort von Pigen & Diamanten

Kære Jessie, tusinde tak for din positive anmeldelse! Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse hos os :-) Du er altid velkommen!

Kærlig hilsen,
Pigen og Diamanten

Skøn oplevelse hos Pigen og Diamanten

Skøn oplevelse hos Pigen og Diamanten. Vi kom hele vejen fra Aalborg da jeg havde forelsket mig i en ring - de fik tilpasset ringen lynhurtigt. TAK!

9. April 2021

Antwort von Pigen & Diamanten

Kære Mette, tak for din hurtige anmeldelse! Jeg er glad for at det lykkedes os at komme i mål med ringen.

Hav en skøn weekend!

Har købt mange ting her

Har købt mange ting her, altid fået god service.

30. März 2021

Kære Betina,

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtigt glade for at du har haft gode oplevelser hos os.

Sublim service

Jeg kan varmt anbefale Pigen og Diamanten og deres meget smukke smykker af høj kvalitet. Man får en rigtig god vejledning og sublim service hele vejen igennem.

12. März 2021

Kære Darja,

Tak for din anmeldelse, det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os! :-)

Hav en skøn dag!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr