Fantastisk service og godt indpakket ved levering, kan varmt anbefales til andre tobak og pibe fanatiker som mig selv. Det er ikke sidste gang jeg handler ved dem, det vil jeg helt sikkert gøre igen.
Fantastisk service Jeg bestilte en dåse tobak og en pibe med filter men glemte at bestilte ekstra filter men de har selv lagt nogle i parken så jeg kan nyde min nye pibe et par dage sammen med et h... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Piber for enhver smag og pengepung. Stort udvalg i egne tobakker.
Vesterhavsgade 103, 7700, Thisted, Dänemark
- pibeshoppen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God oplevelse
Ja, hvad gjorde det til en god oplevelse? spørger trustpilot om. Det var nok de flotte produkter, den håndskrevne hilsen og den lille ekstra ting, der var lagt i pakken. Selvom jeg handlede på nettet var der alligevel en fornemmelse af at der var en person bag butikken. Det er en god oplevelse. Handler her helt sikkert igen.
Dejlig hurtig levering!!!
Dejlig hurtig levering!!!
Helt klart en side, jeg vil bruge igen👍
Fantastisk service og skønne produkter
Trods den smalle åbningstid åbnede Kim butikken op for mig efter fyraften. Vi brugte en god halvtime på at kigge og snakke piber, dufte til tobak, og uden selvpromovering gav han mig en god pris, hvilket jeg først fandt ud af senere. Piben er jeg smadder glad for, tobakken er skøn, og servicen var endnu bedre. Tak, Kim, for din en god snak og sin kyndige vejledning. Vi ses!
12095
12095
Tak for handlen. Er glad for min nye BBB pibe
Gode piber White Star 623 og Jupiter 91…
Gode piber White Star 623 og Jupiter 91 og Zippo sten som er svær at få fat i dag, samt hurtig levering så jeg siger Tak for god handel
Gerhardt Frank
Hårlev
En fornøjelse at handle med
Det var en fornøjelse at modtage pakken fra Pibeshoppen.
Leveringen var hurtig, og fremme til tiden på trods af jul.
Der var skrevet:" Tak for handelen" med håndskrift på ordreseddel.
Vi siger også tak for handlen ♥️
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Hurtig forsendelse og produktet som det skulle være.
Altid gennemført service.
Der er ingen grund til ikke at handle i Pibeshoppen. Du får en service som sjældent, og hurtig levering. Der er også plads til hjælp fra Kim hvis et spørgsmål brænder på. Denne pibeshop kan kun anbefales.
Niels.
Nyborg
Kanon oplevelse!
Kanon oplevelse!
Bestile, en billig pibe plus lidt tilbehør. 2 dage efter lå det klar til afhentning i pakkeboks, bedre bliver det ikke!
Fantastisk service
Jeg bestilte en dåse tobak og en pibe med filter men glemte at bestilte ekstra filter men de har selv lagt nogle i parken så jeg kan nyde min nye pibe et par dage sammen med et hånd skrevet brev.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her
Fantastisk service. 👍
Jeg fik bestilt noget der ikke passede sammen, fik straks en mail "om det nu kunne passe", og så fik vi det rettet.
Der var også en extra lille ting i pakken da den kom.
Handler bestemt der igen.
Fantastisk service og godt indpakket…
Fornemt!! 👌
Altid fornuftigt udvalg af piber, tobak og tilbehør. Jeg har været ovenud tilfreds med de piber, tobak og tilbehør som jeg har bestilt herfra - og hurtig levering oveni. En klar anbefaling herfra 👌
Super god købsoplevelse
Super god købsoplevelse, hurtig, nemt og et bredt udvalg af varer. Vil bestemt benytte pibeshoppen igen.
Altid den mest fantastiske service
Altid den mest fantastiske service. Kim er super engageret og er helt fantastisk med råd og vejledning.
Mine varmeste anbefalinger.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Leveret på 1 dag fra Thisted til København.
Kan varmt anbefale andre at handle hos pibeshoppen.🙂
Super god service
Super god service, fik en stamper med selvom jeg ikke havde købt den, fordi jeg ikke tænkte over at jeg skulle bruge den😂. Så super duper god service.
Enormt hjælpsom og venlig
Kim gør en stor indsats for en hjælpe en nybegynder og skriver gerne flere mails med en og hjælper med tips og tricks.
Han er en mand, der gør det af hjerte og sætter en dyd i at være hjælpsom for en.
Fed service!
Fed service!
Køber gerne der igen
Modtaget til tiden
Hurtig præcis og korrekt levering
Hurtig præcis og korrekt levering, med lidt "ekstra" i pakken -en behagelig oplevelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.