De door mij gemaakte foto, waarvan ik een poster bestelde op geborsteld aluminium, werd snel geleverd. De kwaliteit was prachtig. Precies zoals ik had gehoopt. Ik heb er iemand een groot plezier mee... Mehr ansehen
Een foto op aluminium met een wagonblok besteld. Vrijdag besteld en dinsdag lag het al klaar. Supersnel dus. En de kwaliteit? Echt geweldig! Mooie afgeronde hoeken op het aluminium en een erg mooi ro... Mehr ansehen
Wat een goede service, ik had wat twijfels over een upload. Na telefonisch contact goed geholpen. Zeer fijn dat er wordt meegedacht in oplossingen. De levering was zeer snel en zoals altijd van op... Mehr ansehen
Bij deze een nieuwe beoordeling. Het product is mooi (akoestisch paneel) en goed verpakt aangeboden. In eerste instantie liep de communicatie met photogifts heel stroef, maar uiteindelijk heb ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De beste kwaliteit wanddecoraties en 100% maatwerk. Photogifts.nl biedt buitengewoon goede fotoafdrukken tegen zeer scherpe prijzen. Laat jouw mooiste foto afdrukken op een van de prachtige materialen in alle formaten.
De Marne 126 A, 8701 MC, Bolsward, Niederlande
- 0515870013
- vraag@photogifts.nl
- photogifts.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Resultaat was precies als verwacht, erg blij mee!

Foto op hout
Foto op hout besteld zo gaaf geworden. Goede kwaliteit! En super snelle levering.

Antwort von Photogifts.nl
Snelle bezorging met goede track and…
Snelle bezorging met goede track and tracé. Mooi kwaliteitsproduct

Antwort von Photogifts.nl
Prachtige print dibond op aluminium…
Prachtige print dibond op aluminium opgehaald. Snelle levering! Ik ben zeer tevreden met de hoge kwaliteit.

Antwort von Photogifts.nl
Zeer snelle levering en de…
Zeer snelle levering en de voorbereiding via de website is uitstekend.
Dan komt de print in huis. Prima, goed verpakt en strakke kleuren.

Antwort von Photogifts.nl
Ik was op zoek naar een tuinposter met…
Ik was op zoek naar een tuinposter met eigen foto. En kwam bij dit bedrijf terecht.Goede service, netjes verpakt en snel geleverd.
Een aanwinst voor de tuin.
Zou hier zeker vaker producten bestellen.

BB Fotoos wou iets unieks
BB Fotoos wou iets unieks, met medewerking van photogifts was het gewoon mogelijk.
Niet moeilijk en of ingewikkelde doen. Het werd geregeld.
Blij mee.

Wat een snelle levering!
Wat een snelle levering!! Super blij 😀

Antwort von Photogifts.nl
Goed product, slechte bezorging.
Wij hebben 2 foto’s op aluminium laten drukken. Ze zijn erg mooi geworden en wij zijn dan ook erg tevreden.
Echter was de bezorging alles behalve netjes. Wij hebben geen track en tracé code ontvangen. Wisten daardoor niet wanneer we de foto’s konden verwachten. Nog sterker zelfs, ivm onze pas geboren dochter zijn wij hele dagen thuis en toch is er niet aangebeld om de foto’s af te leveren. Wij vonden de foto’s in een doos tegen de schutting deur aan. Geen idee hoelang dit er heeft gestaan, en als ik de container niet aan de weg had gezet, had ik de foto’s nooit gevonden.

Antwort von Photogifts.nl
Het plaatje gedrukt op hout werd heel…
Het plaatje gedrukt op hout werd heel snel geleverd en het was zoals ik had verwacht. Het plaatje kwam mooi uit op het hout mooi afgewerkt met white wash.

Antwort von Photogifts.nl
Prachtig resultaat en snel geleverd
Prachtig resultaat en snel geleverd. Erg blij mee.

Foto op steigerhout besteld
Foto op steigerhout besteld. Snelle levering, duidelijk uitleg op de site. Goed en netjes geleverd.

Betrouwbaar adres , goede kwaliteit
Maak al geruime tijd gebruik van hun diensten. Mooi product en gebruiksvriendelijk website.

Helemaal geweldig
Helemaal geweldig, het schilderij en de supersnelle bezorging.
Bedankt daarvoor.
Henny

Antwort von Photogifts.nl
Tuinposter op Weerbestendig bannerdoek.
Gisteren de tuinposter op Weerbestendig bannerdoek ontvangen,
Ik was blij verast hoe mooi dat het beeld er op staat,met de maat van 80 x125 cm. Prima gedaan Photogifts. TOP!.

Antwort von Photogifts.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.