Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort og relevant utvalg. Relativt lett å sortere/filtrere ut fra hva du ønsker, og gode priser i forhold til andre nettbutikker. I tillegg var det en spesiell rabatt når jeg kjøpte to eller flere tin... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De har godt utvalg og rask levering, men kvaliteten på varene holder ikke mål. Alt kommer i uoriginal emballasje, og både på innpakning og kvaliteten på produktene så ser det ut som man kunne handlet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig rask levering. Kjøpte omslag til iPad og det hadde veldig god kvalitet - var slik beskrevet på nettsiden. PhoneLife har dessuten gode priser og godt utvalg sammenlignet med mange andre.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte to klokkereimer til Polar pacer pro, ei i skinn -fungerte fint, men fargen (hvit) passet ikke helt til klokken som er i offwhite. Den andre reimen var med magnetlås og fungerte meget dårlig.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

PhoneLife har alle typer deksler, etuier, reimer, hodetelefoner, ladere & annet tilbehør til din mobile enhet. Vi tilbyr alltid gratis frakt & rask levering. Kjøp trygt & enkelt på nett i dag.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vanskelig å komme i kontakt med dere

Vanskelig å komme i kontakt med dere. det tok lang tid før jeg fikk varen

17. Januar 2025

Antwort von PhoneLife.no

Hej Jorun, tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att leveransen dröjde, hemskt ledsen för det! Vänligen kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig vidare.

Hälsningar, PhoneLife

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er bare å holde seg unna

Bestilte meg en skjermbeskytter i plast til en Motorola Edge 50 Pro, og ikke bare var den ødelagt når jeg fikk den men den er ikke laget for en skjerm med bøyde ender! Det er ingen måte å kontakte brukerstøtte, og "chat bot" lenken deres er void!

Et klistremerke satt på en vare som åpenbart ikke er ment for denne telefonen.
Absolutt svindel.

28. Juni 2025

Antwort von PhoneLife.no

Hei Kristian! Vi beklager virkelig at skjermbeskytteren du mottok var ødelagt og ikke passer til din telefon. Dette er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder, og vi forstår at dette er frustrerende. Vi beklager også problemene du har hatt med å kontakte kundeservice og at chatbot-lenken ikke fungerer som den skal.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vil gjerne hjelpe deg videre. Vennligst kontakt vår kundservice, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en løsning som passer deg.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss beskjed.

Med vennlig hilsen, PhoneLife

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har aldri sendt bestillinge

De har aldri sendt bestillinge! Heldigvis har jeg valgt å betale med Klarna og klarte og stoppe betaling samt bestilling ellers hadde vært tapt av penger for meg. Et svindel nettbutikk!
Anbefales ikke!

10. Juni 2025

Hej Andrei,

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att reda ut vad som hänt. Tack för att du hör av dig.

Vänliga hälsningar,
PhoneLife

Bra nettside

Bra nettside, rask levering, men produktene var dessverre dårlig kvalitet og importert fra Kina i en forpakning som var identisk til produkter du bestiller fra Temu.

20. Juni 2025

Antwort von PhoneLife.no

Hej Emilie, tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att varan inte motsvarade dina förväntningar, vi ber om ursäkt! Vänligen kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig vidare. Hälsningar PhoneLife

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte et lukke-etui til mobil som i…

Bestilte et lukke-etui til mobil som i annonsen skulle ha magnet feste. Når det ankom var det ikke magnet feste slik at det var et stort gap mellom skjermen og selve etuiet, som også økte når man la på kort. Dette var en feil framstilling av produktet noe support innrømmet. Ved refusjon ville de at jeg skulle betale for returkostnad - pga en feil de hadde gjort! Dårlig kundebehandling!

12. Juni 2025

Hej,

Tack för ditt omdöme! Jag kan se att vår kundtjänst redan har varit i kontakt med dig. Jag kan också se att fodralet du har beställt inte har någon magnetstängning, precis som det står i produktbeskrivningen. Därför kan vi tyvärr inte stå för returkostnaden eftersom det räknas som ett ångerköp.

Ha en fortsatt fin dag!

Hälsningar,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sender feil varer og skylder på at kunden har kjøpt feil

Jeg kjøpte et beskyttelsesglass til bilen min. Den skulle passe bilen. Da varen kom, og jeg skulle montere den, merket jeg at den er 1cm lengre og bredere enn selve skjermen på bilen min. Tok kontakt med kundeservice, men dem påsto at glasset skulle passe bilen min, og at det var et feilkjøp, gjort av meg. Dem tilbydde selvfølgelig å ta glasset i retur, men jeg måtte ha stått for frakten. 230 NOK for glasset, derav 150 NOK går til frakt. Det er heller ikke sikkert at jeg hadde fått summen for glasset refundert heller. Mistenker at de bare ønsker å selge, for da lønner det seg ikke for kunden å returnere varene dis.

11. Juni 2025

Hej Egidijus,

Tack för ditt omdöme! Jag kan se att du har varit i kontakt med vår support. Jag ser även i mailkonversationen att det är fel modell som har beställts, vilket är anledningen till att glaset inte passade.

Precis som det står på vår hemsida, både i returinstruktionerna och köpvillkoren, står vi inte för returfrakten vid ångerköp eller felköp.

Men du är varmt välkommen och returnera glaset om det är i oförändrat skick.

Ha en fortsatt fin dag!

Hälsningar,

Anbefales

Svært god. Fint med lager i Sverige og sendt fra Norge - ingen tollproblemer hurtig og effektivt. Har allerede anbefalt dere til min datter. Takk

30. Mai 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En midt på treet opplevelse.

Syns det kom raskt fra og den ene reimen var veldig bra. Men den andre reimen ble ødelagt etter mindre enn én dag. Så får se hvordan det løser seg med en evt ny reim eller pengene tilbake.

13. Mai 2025

Hi Trine,

Thank you for your review! That doesn’t sound right at all – it definitely shouldn’t be like that. Please reach out to our customer service team, and they’ll help you with this claim right away.

Have a great rest of your day!

Best regards,

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr