PHONEIX Bewertungen 943

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min telefon krascha vid uppdatering. Min reserv-telefon hade batteripaj. Telespecialisten fixxad detta på några timmar på plats. Felsökte, bytte batteri, återställde, fixade båda lurarna direkt! Och t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan inte få bättre service! Jag har varit flera gånger hos Phoneix i Lidköping och reparerat telefoner och IPads. De är helt suveräna. Vänliga, ärliga och väldigt tillmötesgående. Jag åker 3,5 mil... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter batteribyte i min IPhone får jag hela tiden upp ett meddelande att det inte är ett originalbatteri som är isatt. Går inte att ta bort detta meddelande. Påtalar detta för Er personal på butiken i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leverans dröjde och ringde för mer info. Visades sig att de inte fanns i lager men på väg in. Vid beställning stod att det fanns i lager. Ingen info om fördröjningen vilket ni borde informerat om. Nu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Reparaturladen für Mobiltelefone
  2. Telefonreparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

⚡ Alltid bra priser hos PHONEIX. Vi genomför reparationer på telefoner från Apple, Samsung och Huawei!

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

943 Bewertungen

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

snabbt enkelt smidigt

snabbt enkelt smidigt
Mycket bra hantering av reklamerad produkt
Trevligt kundmottagande

23. Mai 2023

Hej Karl,

Tack för din recension.
Det gläder oss att höra att du fått den hjälp du behövde, samt att du fått ett bra bemötande. Varmt välkommen åter.

Med vänlig hälsing Olivia, PhoneIX

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt snabb leverans och bra priser

Otroligt snabb leverans och bra priser. Sen att man fick delen som är snäppet bättre än de jag beställde gör min upplevelse total!
Kommer lätt handla igen

4. Juni 2023

Hej Johan,

Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med din beställning. Varmt välkommen åter!

4. Juni 2023

Hej BJ,

Varmt välkommen åter!

Serviceminded staff

Serviceminded staff. Fast and well done!

12. Juni 2023

Hello Monica,

Thank you for your review. We are pleased to hear that you received good treatment from our staff.

Have a nice day!
Sincerely, Olivia PhoneIX

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har ej hunnit montera än men ni var…

Har ej hunnit montera än men ni var snabba att leverera och billiga

28. Mai 2023

Hej Johnny,

Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Lycka till med reparationen!

Utmärkt.

Snabb lev. o korrekt reparation.

30. Mai 2023

Hej Olof,

Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt ärende hos oss. Varmt välkommen åter!

Lättsamt och snabbt

Allt gick smidigt

22. Mai 2023

Hej EB,

Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt ärende hos oss.
Varmt välkommen åter!

Easy

I,m very satisfied with the reparing off my phone. Quick and East.

1. Juni 2023

Hi Annika,

Thank you for your review. We are pleased to hear that you are satisfied with your case with us. Warm welcome again.

Sincerely, Olivia PhoneIX

Bra service

Bra service, trevlig personal i Lidköping.

27. Mai 2023

Hej Malin,

Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Varmt välkommen åter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick bra hjälp och trevligt bemötande…

Fick bra hjälp och trevligt bemötande vid mitt byte av transparent skydd

23. Mai 2023

Hej Gunilla,

Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du fick ett bra bemötande och att ditt byte av display skydd gick smidigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin och bra mailkonversation och…

Fin och bra mailkonversation och rådgivning-snabbleverans vid köp av produkt och fint hanterat vid byta av vara då jag beställt fel.

11. Mai 2023

Hej Börje,

Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du blivit bemött på bästa sätt och att ditt byte gick smidigt. Varmt välkommen åter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Paketet kom inom några dagar

Paketet kom inom några dagar, innehöll rätt saker och var helt. Kan inte bli så mycket bättre👍

14. Mai 2023

Hej Patrik,

Det gläder oss att höra att du är nöjd med din beställning. Hoppas det blir ett lyckat skärmbyte!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hålet för tryckknappen ”hem” är några…

Hålet för tryckknappen ”hem” är några millimeter fel så man måste med våld skjuta knappen i rätt läge. Nu behöver jag köpa en ny skärm för att få detta rätt. Sjukt besviken då skärmen kostade en del. Även besviken att verktygen som visas på bild vid köp inte är i plast som dom är vid leverans

7. Mai 2023

Hej Markus,

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt att detta fel har inträffat. Vänligen kontakta vår kundtjänst så kan de guida dig hur du ska gå till väga.

Snabbt och bra

27. April 2023

Hej Claes,

Tack för din recension. Kul att du är nöjd med din beställning. Varmt välkommen åter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabba leveranser och vettiga priser.

Snabba leveranser och vettiga priser.
Enkelt att beställa.

27. April 2023

Hej Bj,

Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med din beställning. Varmt välkommen åter.

snabb leverans

17. April 2023

Hej Florjan,

Tack för din recension. Det gläder oss att du är nöjd med ditt köp. Varmt välkommen åter.

Med vänlig hälsning Olivia PhoneIX

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej Argon,

Det va inte bra, vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper dem dig med ditt ärende.

Ha en fortsatt fin dag!
Med vänlig hälsning Olivia PhoneIX

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb och bra leverans dock så fick jag…

Snabb och bra leverans dock så fick jag dra åt alla skruvar runt om på den nya skärmen då dom lossade.

19. April 2023

Hej Christian,

Tack för din recension.
Jag hoppas att skärmen funkar som den ska trots att du fick dra åt skruvarna. Om du finner något fel på skärmen, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Ha en fortsatt fin dag!
Med vänlig hälsning, Olivia PhoneIX

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr