Min telefon krascha vid uppdatering. Min reserv-telefon hade batteripaj. Telespecialisten fixxad detta på några timmar på plats. Felsökte, bytte batteri, återställde, fixade båda lurarna direkt! Och t... Mehr ansehen
Kan inte få bättre service! Jag har varit flera gånger hos Phoneix i Lidköping och reparerat telefoner och IPads. De är helt suveräna. Vänliga, ärliga och väldigt tillmötesgående. Jag åker 3,5 mil... Mehr ansehen
Efter batteribyte i min IPhone får jag hela tiden upp ett meddelande att det inte är ett originalbatteri som är isatt. Går inte att ta bort detta meddelande. Påtalar detta för Er personal på butiken i... Mehr ansehen
⚡ Alltid bra priser hos PHONEIX. Vi genomför reparationer på telefoner från Apple, Samsung och Huawei!
Kabelvägen 7, 31150, Falkenberg, Schweden
- 0702640432
- info@phoneix.se
- phoneix.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Skärmen kom fram under 3 dagar
Skärmen kom fram under 3 dagar, verktygen som följde med var bra kvalitet
Snabb frakt
Brs hjälp i butiken med att visa hur jag ska göra och med att beställa rätt grejer.
Allt var bra utan priset.
Snabb service, bra med kit!😃
Snabb och bra service! Kit för att byta olika saker är oslagbart, dessutom spara en massa pengar när man kan göra det själv!
Snabb leverans men fick tyvärr fel…
Snabb leverans men fick tyvärr fel produkt vilket de löste snabbt och smidigt. Det är sådant som skiljer agnarna från vetet
Bra servis och bemötande
Bra servis och bemötande. Jag kan rekommendera galant!

Antwort von PHONEIX
Snabb och bra hjälp med byte av skärm

Antwort von PHONEIX
Snabbt, enkelt och pålitligt!
Otroligt snabbt ordnat med både leverans och lagning av min surfplatta. Dessutom skickade de tillbaka en del av den inbetalda summan när reparationen blev billigare än väntat. Rekommenderar varmt!

Antwort von PHONEIX
Rekomenderar inte reparation av iphone
Rekomenderar inte reparation av iphone, de använder inte orginaldelar och passformen på detas delar är inte 100%.
Har du iphonen på hemförsäkring så låt apple reparera. Bytte paksida på min 13 pro, dålig passform runt kameran och dålig kvalitet på baksidan, den var sprucken igen efter 2 månader och dessutom ful finnish.

Bra Service och kunniga
Bra Service och kunniga, fick hjälp med batteribyte på Samsung A-50.
Tydliga inget krångel.
Dan

Snabbt & smidigt
Beställde ett skärmkit till iPhone 8 plus. Leveransen var snabb, verktygen var bra och skärmen fungerade som den skulle. Lite pilligt jobb men absolut genomförbart för en vanlig dödlig med hjälp av instruktionsvideo som finns på hemsidan. Det väldigt svårt att få på den nya packningen.

Antwort von PHONEIX
Leverans dröjde och ringde för mer info…
Leverans dröjde och ringde för mer info. Visades sig att de inte fanns i lager men på väg in. Vid beställning stod att det fanns i lager. Ingen info om fördröjningen vilket ni borde informerat om. Nu ordnades med en utbytesdel istället och pengarna tillbaka för den delen. Så slutligen blev det bra.

Antwort von PHONEIX
Tog väldigt lång tid att få tillbaka…
Tog väldigt lång tid att få tillbaka telefonen. Mejlade även om adressändring till mitt sommarboende vilket de lovade att ändra men fick trots det hem telefonen till min folkbokföringsadress vilket gjorde att de dröjde ytterligare tid innan jag kunde få telefonen.