Heb ook bestelling lopen en merk dat NA BETALEN mijn mandje met product niet is omgezet naar verzenden en factuur is niet gemaakt ...bellen vergeet het maar en bericht sturen noppes .Oplichters
Levering al 2 weken onderweg! Geen reactie op mail, telefonisch na lang wachten bereikbaar, maar geen oplossing, ze moeten een onderzoek opstarten. Geen mogelijkheid om geld terug te krijgen.., laatst... Mehr ansehen
Bij een levering van een dubbel product werd ik onmiddellijk verder geholpen. Het dubbele product mocht ik houden en ik werd er ook voor terugbetaald. Zeer vriendelijk en warm onthaal. Prijzen zijn va... Mehr ansehen
Je publie ici suite au mail de shop apotheke = farmaline m informant que mon avis sur leur site a été supprimé car ne correspondait pas a "leur politique d'avis". Voila un bon moyen d'augmenter les sc... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Onduidelijke aankoop site
Door de onduidelijke korting voorwaarden krijg veel minder korting als je verwacht.
De eind afrekening is gelijk een gokkast.
Zeker als je veel verschillende producten koopt kom je voor een vervelende verrassing
Publicités mensongères
J'étais satisfaite, jusqu'à ce que farmaline m'envoie de la pub en me promettant un cadeau d'une valeur de 24,90 euros. À plusieurs reprises je me suis fait avoir car le cadeau n'accompagnait pas mon colis. 😡 après 3 fois j'ai abandonné !
Donc farmaline fait des fausses promos. Ils se sont excusés en proposant 5 euros de rabais. Vous voulez rire. Bien déçue je pense que la concurrence sera plus honnête.
Gekreukte en lekkende flessen.Door te kleine dozen.
De producten zijn nog altijd goed,maar nu maken ze de kartonnen dozen zodanig klein dat de 2 flessen douche olie van 1 L (pompje)gewoon door het karton schieten,dit was zo toegekomen met de postbode ,het pakket hebben we samen bekeken ,alles lag door elkaar gegooid ,met een olievlek tot gevolg.Wie legt er nu flessen plat:( Ik ga geen klacht indienen bij de post ,want dit is weeral de schuld van inpakkers van Farmaline .DE Ervaring van de inpak(sters) gaat achteruit.maak dat alles goed vast zit aub .
Telefonisch niet te bereiken .
Très bon service après-vente.
Très bon service après-vente.
Il manquait un article dans mon colis, impossible de les joindre par chat ni par téléphone, donc j'ai envoyé un e-mail.
J'ai une réponse de lendemain avec des excuses et Farmaline me renvoie l'article.
Kiest steeds bpost die alles naar hen terugstuurt!
Kiest steeds bpost maar als bpost gaat leveren op de normale en door hen gekende sluitingsdagen van een bpost-afhaalpunt kan dat natuurlijk niet... en stuurt bpost de wondverzorgingsproducten terug naar de firma! Die reageert stug en heeft geen zin in andere acties zoals bpost op de vingers tikken en de dag nadien alsnog doen leveren. Dus zal de levering ofwel niet gebeuren, ofwel van in het begin herbeginnen met een 1/2 week vertraging. Ondertussen moet de klant toch naar de plaatselijke apotheek voor kleinere dure verpakkingen van dezelfde producten. Compensatie door farmaline: nul. Meerwaarde van aankoop: nul!
zeeeer slechte service - Opletten met overschrijvingen - mogelijk fraude
Belgisch 0800 contactnummer is niet aangesloten.
Product besteld en betaald via overschrijving.
Na 15 dagen, een tweede mail gekregen dat ze nog wachten op betaling. Gecertificeerd bankafschrift opgevraagd en via chat en email aan helpdesk medewerker bezorgd.
18 dagen later, nog steeds niets.
Opnieuw een chat opgestart. Persoon vraagt zelfde info en om het na te kijken, maar is blijkbaar niet instaat om het na te kijken. Ze moet het doorsturen en wachten op andere collega. Gevraagd wanneer ... Grote stilte volgt.
Gevraagd om nu die collega te contacteren maar de chat werd gewoon verbroken.
M.a.w. opletten vooraleer je hier iets besteld !
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.