De har så mange Lækre produkter, bruger altid for mange penge 💰 💰 de har også super god og sød kundeservice hvis man har brug for hjælp. Også bliver ens vare hurtigt sendt afsted 🌹
Petsperfect har mange gode produkter til min Cavalier. Hun er specielt glad for: MUSH Vaisto Blå med Okse, Kalkun & Laks Og hun vil meget gerne med ind i jeres butik, så hun kan snuse til kødben m.m.... Mehr ansehen
Og lidt mere til 🙈 Der er rigtig gode beskrivelser af produkterne, så jeg var faktisk ikke i tvivl om hvad jeg skulle købe. Mål på produkt (istedet for S-M-L) kunne gøre det endnu nemmere, men var ik... Mehr ansehen
Z całego serca polecam. Mały, przytulny sklepik, bardzo dobrze wyposażony. Chodzę tam z pieskiem i on uwielbia to miejsce. Świetna obsługa, służy fachowca dorada i pomocą. Wolę dojechać do tego sklepu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Tilbehør til hund, kat, kanin, gnaver, fugl og vildtfugl. Vi gør alt for at hjælpe og rådgive dig.
Dänemark
- petsperfect.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Købte en bold som hunden fik ødelagt…
Købte en bold som hunden fik ødelagt indenfor 30 min, og uden at skulle igennem en lang proces med argumenter frem og tilbage, så fik jeg pengene retur med det samme...
Jeg tror ikke at det er mange firmaer som giver så god en kundeservice‼️‼️‼️
Kommer 100% til at handle her igen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ herfra
Den bedste butik og webshop til…kæledyr
Den bedste butik og webshop til kæledyr.
De er så søde og dygtige, når man møde op personligt. og hurtige til at svare og sende på webshoppen.
vil 100% anbefale denne butik.
God kundeservice.
Fint udvalg af varer, tydelige e-mails i forbindelse med bestilling og en hurtig levering.
Jeg blev desværre nød til at lave en reklamation på et produkt, men kundeservice tog hånd om sagen så der er kun roser herfra.

Antwort von Petsperfect
Hurtig ekspedition og varer der lever…
Hurtig ekspedition og varer der lever op til forventningerne
Altid hurtig til at sende
Altid hurtig til at sende , dejlige produkter til vores hund 🐶
Gode produkter samt hurtig ekspedering
Hurtig levering, fantastiske produkter til min hamster, kan varmt anbefales,tak😘🤗
Bestilte kattegræs og det blev sendt…
Bestilte kattegræs og det blev sendt hurtigt dagen efter. Fint pakket ind og med masser af fugt under transporten. Kan kun anbefale jer og give jer 5 stjerner. Jeg kommer helt sikkert til at forblive kunde hos jer:-)

Lækker butik
Lækker butik, som vi har besøgt nogle gange, søde piger der ved hvad de snakker om. Når vi bestiller på hjemmesiden som er nem og overskuelig, så har vi varerne efter 2 dage 👍
Varebestilling til hvalpe
Jeg var uheldig at bestille en vare, hvor der var en lagerdiff, så der var udsolgt. Men jeg fik hurtigt besked og vi fandt noget andet. Så en positiv oplevelse.
Hurtig og effektiv måde at bestille på
Fantastisk service fra Janni
Fantastisk service fra Janni, hun er bund ærlig omkring foder til min hund og guidet mig fuld ud igennem så hunden fik hvad den lige præcis har brug for
Og overvejelsen af mush om det var nødvendig for hunden eller ikke.
Super service herfra, hun er virkelig dygtig og tager sig god tid til at forklar hver eneste detalje 🙏

Super kunde service
Rigtig fint produkt der lever op til beskrivelsen, PostNord havde udfordringer med at holde styr på pakken, men kundeservice fra petsperfect var super gennem hele forløbet
Rigtig god kundeservice og følte mig…
Rigtig god kundeservice og følte mig hørt.
Gode godbidder og vejledning til foder. Selvom det oprindelige valgte foder ikke levede op til det forventede så blev der rådgivet til en anden løsning uden sure miner😊
Hurtig levering, alt i smukkeste orden :)
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, samt hurtig levering.
Bedste dyre butik
Altid god service og rigtigt god vejledning 🐾super dygtigt personale☺️
Vi har fået den bedste hjælp til vores hund. Vi kan ikke rose dem nok🥰
Kvalitetetsfoder
God hjemmeside
Kvalitetsfoder
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.