Petsonline Bewertungen 72

TrustScore 2 von 5

2.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super slecht; een bestelling op 6 mei geplaatst voor 169e (een benchdeken en afdekhoezen voor de bench). Zou 2-5 werkdagen levertijd zijn. Bij navraag via de mail geven ze aan; het wordt begin volgend... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 17 april bestelling geplaatst voor een jack en vanilla harness en drinkfles om de verzending kosten te besparen. Na 6 dagen nog steeds geen levering dus contact met hen en zo een paar keren tot van... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enige tijd geleden hier een halsband besteld van het merk Maul. Nadat het opgegeven leveringstermijn was verstreken even contact gezocht met petsonline. Bleek dat de halsband niet leverbaar was bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ontzettend slechte service. Schrokbak besteld; bleek niet het juiste formaat, dus op eigen kosten geretourneerd (ongebruikt en binnen de retourtermijn.) Krijg ik bericht dat mijn retour is geweigerd... Mehr ansehen

2.0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super service

Super service! Ons hondentuig had het begeven na 5 maand. Het was los gekomen op de naad. Petsonline heeft overlegd met de fabrikant en heeft ons binnen de week een nieuw model opgestuurd.
Ik moet zeggen dat ik even schrik had voor een goede afloop na het lezen van een aantal recencies, maar de service na verkoop was zeker in orde!

15. April 2019

Verschrikkelijk slechte service

Verschrikkelijk slechte service, praat door je heen, snauwt je (op een vriendelijke manier) af, moet zijn gelijk hebben en mailt nieteens terug wanneer je geen goede review geeft aangezien ik het zelf allemaal schuld ben. Wat een vreselijke communicatie. Voor zoveel geld zo'n slecht product. Mand XXL met belachelijk dunne rand, gemaakt voor xxl honden die dan niét tegen de rand op mogen gaan liggen want dát kan de mand niét hebben, beetje wazig allemaal. Meneer wenst me niet meer te helpen met het kiezen van juiste mand want dat is te veel werk, en hij vindt mij lastig.. jammer dan.. 124euro foetsie, scheve en helemaal uit zijn vorm, na 1 week al en nu na 4 weken ook al kapot in de naad...

19. Oktober 2018

Slechtste winkelervaring ooit, GEEN GARANTIE op gloednieuwe halsband

Mijn ervaring met deze webshop is uitermate slecht, zowel op communicatief vlak als op levertijd en kwaliteit.

Ik ontving de bestelde halsband pas na vijf dagen, wat ik al erg lang vond, aangezien er niets aangegeven was qua levertijd.

De halsband heeft welgeteld vier keer dienst gedaan, en telkens was er wel een defect. Nadat ik vier stenen verloren was, en de D-ring ook nog eens los kwam, was ik zo teleurgesteld dat ik hem retour heb gezonden voor reparatie.

Een hondenhalsband die € 90,- kost, mag toch zeker wel kwalitatief goed zijn!

Ik kreeg het verwijt dat mijn hond te hard trekt aan de lijn, dus men gaf mijn hond de schuld! Dit had ik nog nooit meegemaakt, aangezien ik al talloze halsbanden heb gehad en nooit problemen heb gehad.

Na drie en eenhalve week kreeg ik dan eindelijk mijn halsband terug,
echter binnen vijf minuten ontstond hetzelfde defect als tevoren!

Nu beweert de eigenaar van Petsonline dat hij GEEN GARANTIE meer geeft, omdat ik dit zelf veroorzaakt zou hebben, wat denkt u daarvan?

Ik ben woedend, al met al heb ik nu zo'n vijf keer mijn hond uitgelaten met deze halsband en hij is nu voor de tweede maal op twee plekken kapot, en nu krijg ik dus ook geen garantie meer, belachelijk!

----------------------------------------------------------------------------------------------
De reactie die meneer geeft, is werkelijk waar te gek voor woorden!
Ik heb hem nog nooit bedreigd en val hem niet lastig, hij moet gewoon zijn belofte van garantie nakomen en dat doet hij niet!!!

Duidelijk is dat hij GEEN GARANTIE wil geven op een tien dagen oude halsband die al zes defecten heeft gehad, en dat is op zich al kwalijk genoeg.

Hij geeft externe krachten de schuld, onzin!

Ik heb gewoon mijn hond enkele keren uitgelaten en zonder externe krachten vielen de stenen er één voor één af, dat noem ik absoluut geen kwaliteit, hoe je jezelf ook verdedigd.

Een halsband moet sowieso zo gemaakt zijn dat het trekken verdragen kan. Ik heb inmiddels al zo'n acht halsbanden gehad ( ik heb twee honden), allen véél goedkoper dan deze, en NOOIT problemen ermee gehad, niet met stenen én niet met de D-ring.

Maar bij PETSONLINE.nl KOOP IK ABSOLUUT NOOIT MEER WAT!!!

En ik raad u ten strengste aan dit ook niet te doen, want je krijgt GEEN GARANTIE.

30. August 2018

Geachte klant,

u bestelde een handgemaakte halsband. Bij het product op de website staat de levertijd duidelijk vermeld: 4-6 werkdagen. Dit is u overigens ook al uitvoerig per email uitgelegd, toen u naar de levering informeerde. De halsband is dan ook keurig binnen de beloofde levertijd bezorgd. Binnen twee dagen na ontvangst meldde u dat de stenen uit de halsband vielen. Vier dagen later waren er al 4 stenen weg. De halsband is uiteraard bij verzending gecontroleerd en was in orde. Het was vreemd, want een dergelijk probleem heb ik nog nooit meegemaakt. Ook meldde u een probleem met het stiksel. Er ontspon zich een hele lange email wisseling met u waarin u het al snel duidelijk maakte met niets tevreden te zijn. Het was een bijzonder onaangename ervaring.

Uiteindelijk heeft u de halsband gratis aan ons kunnen retourneren. Bij inspectie van de halsband bleek direct dat uw hond enorm trekt, want het leer was verbogen bij de D ring. Per email gaf u dat ook aan: 'mijn hond trekt enorm en we zijn dan ook bezig een geschikte hondenschool voor haar te vinden'.

De halsband is door het atelier zonder kosten volledig hersteld, de stenen zijn gelijmd met extra sterke lijm en er zijn extra naden gestikt rond de D ring. Een dag nadat de halsband aan u is teruggestuurd meldt u dat er wederom een steen uit is gevallen 'bij het afdoen van de halsband' en dat de D ring gescheurd is. Dat dit herstel lang duurde had te maken met het feit dat het atelier gesloten was in verband met vakantie. Wat ik u ook per email heb laten weten.

De eigenaar van het atelier heeft de halsband persoonlijk grondig gecontroleerd. Alle stenen zaten muurvast en kunnen er dus zeker niet spontaan zijn uitgevallen. De conclusie is dan ook dat er enorme externe krachten zijn uitgeoefend op de halsband die normaal gebruik ver te boven gaan. Wat dat precies is, kunnen wij uiteraard niet weten. Dat heb ik u ook letterlijk zo geschreven. Ik heb u helemaal niet beschuldigd dat u dit zelf heeft veroorzaakt, dat is bezuiden de waarheid. Ik vind het nogal ongepast dat u dit schrijft.

Er is geen sprake van een productiefout. Aangezien de schade van de halsband is veroorzaakt door een externe kracht die een normaal gebruik ver te boven gaan, valt dit uiteraard niet onder de garantie.

Vervolgens vindt u het nodig om dit soort beoordelingen die vol staan met onjuistheden op het internet te plaatsen en blijft u ons bestoken met allerlei dreigementen en eisen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maat S besteld, XS geleverd (beroepen zich om andere maatvoering op site)

West paw bal besteld maat S.
Nu blijkt dat ze op de site de maten hebben aangepast.
In hun omschrijving staat Maat S als 5 cm. Maar XS is 5cm.
Er wordt dus ook XS geleverd.

Ik heb onze oude bal niet nagemeten, ik had gewoon precies dezelfde maat besteld.

Omruilen is mogelijk maar dan moet ik op eigen kosten retour sturen en wederom verzendkosten betalen voor de verzending.

Ik bestel alles op internet, maar dit nog nooit meegemaakt.

2. November 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hier staat kwaliteit en service bovenaan.

Wat een heerlijk bedrijf om iets te bestellen. Eerlijke en uitgebreide productinformatie. Wat ze beloven komen ze ook gelijk na. De ontvangst van het pakket is al een feest op zich. Niet gewoon in een doos gepropt maar mooi ingepakt en een kleine attentie voor de hond erbij. Vooral zo doorgaan. Iedere dierenbezitter zou hier moeten bestellen. Alleen maar topkwaliteit.

29. Mai 2017

Antwort von Petsonline

Goedemorgen meneer Bloemendal, heel hartelijk dank voor uw beoordeling, wij hebben deze erg op prijs gesteld. Graag begroeten wij u een volgende keer in onze winkel.

goeie ervaring

Leuke site, met handig overzicht qua maten (heb hondenhalsbanden gekocht). Snelle levering met goeie kwaliteit!

11. Januar 2017

Antwort von Petsonline

Heel hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer !

Top service!

Ik heb een hondenkussen besteld, deze was te klein. Ik kon deze zonder problemen omruilen voor een grotere maat. De hondenkoekjes die meegeleverd werden vielen goed in de smaak bij de hond!

17. Oktober 2016

Antwort von Petsonline

Heel hartelijk dank voor uw beoordeling ! Ruilen is bij Petsonline in de meeste gevallen nooit een probleem. Graag tot een volgende keer !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit product en snelle levering.

Op een andere site had ik een nylon reisbench besteld. De kwaliteit hiervan viel erg tegen. Bij petsonline heb ik een andere besteld. Wel iets duurder, maar ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde product. De dag na bestelling al in huis. Prima service.

20. Juli 2016

Heel correcte service

We hadden een loopplank voor de hond besteld. Bij levering zagen we dat het loopvlak luchtbellen vertoont. Na contactname werd onmiddellijk een nieuw loopvlak opgestuurd en werd info gegeven voor de vervanging ervan. Heel professioneel en snel opgelost. Bedankt petsonline!
Jos

3. September 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr