Pracht aan je muur Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb artframe besteld met eigen afbeelding, kleur was in eerste instantie niet goed, toen hebben ze speciaal voor mij nieuw doek gemaakt! Top service en hele prettige communicatie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben onlangs twee schilderijen besteld: één op plexiglas en één Artframe. We maakten ons zorgen over mogelijke kreuken in het doek. Maar die zorgen bleken onnodig – het resultaat is werkelijk pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Petrashomestyle is een mooie site met veel keuze in prachtige schilderijen. Ze reageert snel op vragen en is behulpzaam in het maken van de juiste keuze.

Hervorragend

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb artframe besteld met eigen…

Top service en hele prettige communicatie

8. August 2026

Perfect!

Ik was al lange tijd op zoek naar een bedrijf dat de kleuren van aangeleverde afbeeldingen exact kan reproduceren. Dat doet dit bedrijf uitstekend! De kleuren komen perfect overeen met het origineel en de kwaliteit is werkelijk prachtig. Geen groene of blauwe waas over de afbeelding, maar een natuurlijk en scherp resultaat.

Ik heb gekozen voor een wanddecoratie met een eigen afbeelding, uitgevoerd op Dibond, en ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Echt prachtig!

Daarnaast was de samenwerking met dit bedrijf erg prettig. De communicatie verliep vlot en vriendelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

5. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

prachtig schilderij, en top service!

Ik had Petra’s Homestyle al langer op het oog omdat ik de dibond schilderijen echt prachtig vond. Voor de 60e verjaardag van mijn vader had ik eindelijk een mooie gelegenheid om er eentje te bestellen. De bestelling verliep super, en binnen 3 dagen had ik het schilderij al in huis, echt top service! Het contact was snel en vriendelijk, en de levering ontzettend vlot. Het schilderij is nog mooier dan verwacht: haarscherp, met een prachtige matte afwerking. Ik ga binnenkort zeker nog een schilderij bestellen voor mezelf!

19. September 2025

Geweldig!

Prachtige producten voor een goede prijs. Maar wat vooral opvalt is de top service en het contact met Petra! Ik kan het iedereen aanraden.

12. September 2025

Top!

Super snelle service, wordt heel goed mee gedacht over de mogelijkheden! Super tevreden!

23. August 2025

Top kwaliteit!!

Naast het goede advies wat zij geven, zijn de schilderijen echt prachtig! Super mooi kwaliteit, echt een eyecatcher in elke ruimte!!

1. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische service en topkwaliteit…

Fantastische service en topkwaliteit afdruk

Als fotograaf ben ik erg kritisch op kwaliteit, maar deze dibond afdruk met baklijst heeft mijn verwachtingen overtroffen. De communicatie met het bedrijf was van begin tot eind geweldig: super snelle en persoonlijke reacties op elke vraag. De levering was ook nog eens razendsnel.

De afdruk zelf is van prachtige kwaliteit – scherp, mooi afgewerkt en helemaal zoals ik het voor ogen had. Wat voor mij het verschil echt maakt, is de service na levering. Zelden zo’n persoonlijke en betrokken benadering meegemaakt. Echt service zoals je die tegenwoordig nog maar weinig tegenkomt.

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit én een topservice!

18. April 2025

Dikke pluspunten

Onlangs twee Dibond wanddecoraties met luxe lijst besteld bij Petrashomestyle en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit is fantastisch, de details en kleuren komen prachtig tot hun recht. Daarnaast was de service uitstekend: snelle levering en heel vriendelijk contact. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar stijlvolle en hoogwaardige wanddecoratie!

7. März 2025

Top!!

Een prachtig schilderij gekocht, erg behulpzaam kortom een super goede service, erg tevreden!

17. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig schilderij, Petra bedankt!

Ik ben ontzettend blij met mijn plexiglas schilderij dat ik heb gekocht bij Petra Home Style! De levering was snel, het schilderij kwam binnen no-time bij me aan. Het was zorgvuldig en netjes ingepakt, wat ervoor zorgde dat het in perfecte staat arriveerde. De kleuren van het schilderij zijn werkelijk prachtig en geven mijn interieur een prachtige, frisse uitstraling. Ik krijg zelfs complimenten van anderen die het schilderij hebben gezien! De prijs-kwaliteitverhouding is echt top, ik heb absoluut geen spijt van mijn aankoop. Petra Home Style levert niet alleen mooie producten, maar ook een geweldige service. Ik kan het iedereen aanraden!

8. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top materiaal en top service

We hebben onlangs twee schilderijen besteld: één op plexiglas en één Artframe. We maakten ons zorgen over mogelijke kreuken in het doek. Maar die zorgen bleken onnodig – het resultaat is werkelijk prachtig!
Daarnaast was de service fantastisch. Tijdens het installeren hadden we een vraag, een kort berichtje naar Petra en we kregen meteen reactie. Echt topmateriaal én topservice! We zijn ontzettend blij met onze aankoop en raden het iedereen aan.

1. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend blij en tevreden!

Mega tevreden over onze waanzinnig mooie wanddecoratie! Wij kozen voor een grote afbeelding (180 x 120) op doek die je kunt verwisselen. Boven verwachting scherp en een heel makkelijk systeem.
Tevens snel in huis!
Aanrader!

14. Januar 2025

Wauw wat een plaatje

Wauw wat een plaatje! Onze trouwfoto op plexiglas een echte eyecatcher in onze woning! Bedankt voor het goede advies en de snelle levering🥰

3. Januar 2025

Textiel frame

Via Instagram kreeg ik contact met Petra. Na wat heen en weer gechat heb ik mijn bestelling gedaan die super snel binnen kwam. Ik heb hem alleen in elkaar gezet en ben er nu al heel blij mee. Het is een kerstcadeau voor mijn man dus moet nog even wachten tot hij aan de muur kan hangen.

2. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr