PeterPrint Bewertungen 241

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb nu twee keer een bestelling gedaan. De eerste keer was ik wat onzeker over hoe ik het nou precies moest aanleveren. Ik kreeg via de klantenservice heel snel een antwoord. Maar niet alleen dat,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect drukwerk Half januari liet ik bij PeterPrint mijn eerste boekje drukken. Ik kwam er in eerste instantie niet helemaal uit met het correct aanleveren van de bestanden. De snelle klantenservi... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Altijd tevreden van geweest, maar nu 2x een hele slechte en late levering. Geen correcte link (dhl) bleek dan Bpost te zijn, alles zelf moeten uitzoeken. Een week later pas info gevonden. Niet gekozen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Peterprint is transparent, has great digital tools for checking your design and will still check personally if there are no problems. Especially for someone who doesn't know much about printing, they... Mehr ansehen

1. Digitaldruckerei
  2. Akzidenzdruckerei
  3. Einladungsdruckservice

Über PeterPrint

Vom Unternehmen geschrieben

Online drukkerij PeterPrint

PeterPrint is het gezicht van een stel hele fijne digitale drukkers. Online drukkers die geen blad voor de mond nemen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je creatieve ontwerp perfect op papier komt.

Bij PeterPrint bestel je jouw creatieve ontwerp razendsnel online. Samen zorgen we ervoor dat jouw designs perfect op papier komen. Gedrukt in onze eigen digitale drukkerij, al vanaf één exemplaar! Kies uit meer dan 20 papiersoorten en luxe afwerkingen zoals foliedruk en stansen.

Want op PeterPrint kan je rekenen. Als het snel moet. Of op een bijzonder papiertje. Als het milieu belangrijk voor je is. Maar ook als je gewoon een scherpe prijs zoekt. Wij geloven dat drukwerk bestellen een fluitje van een cent moet zijn, dat iedereen elkaar kan inspireren, en dat we onze impact op het milieu zo klein mogelijk moeten houden.

PeterPrint in het kort:

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Zeer tevreden

Snelle productie en levering, kwaliteit lijkt me puik voor de prijs, goede begeleiding/info/tutorials ivm documenten afleveren, website is een handige interface.

3. Juli 2023

Prettig verrast door PeterPrint

Verrassend vonden we de kwaliteitscontrole voordat de order definitief doorgaat. Dit op een snelle en prettige manier. Levertijden zijn gegarandeerd en het drukwerk is van hoge kwaliteit. We kunnen iedereen PeterPrint aanraden.

4. Juli 2023

PeterPrint FAN!

Het is elke keer weer een feestje om het drukwerk uit te pakken en verrast te worden door het resultaat. Ruime keuze qua papiersoorten, bewerkingen en de website is heel duidelijk waardoor het bestelproces soepel verloopt. De levering is snel en van hele goede kwaliteit.

4. Juli 2023

Hoge kwaliteit en service

Ik laat regelmatig kaarten, boekjes, uitnodigingen en stickers bij Peter Print printen en ik ben eigenlijk altijd heel tevreden over de kwaliteit daarvan. De communicatie is ook altijd goed en duidelijk en ze zijn heel behulpzaam. Er is een ruime keuze aan papiersoorten en afwerkingen.

28. März 2023

Zeer tevreden!

Prijs goed
Kwaliteit goed
En ze zijn nog behulpzaam ook als het niet lukt.
Ik ben een zeer tevreden terugkomende klant.

12. Juni 2023

Antwort von PeterPrint

Bedankt voor de mooie review!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze willen liever een opdracht annuleren…

Ze willen liever een opdracht annuleren en crediteren na een hele week wachten op hulp dan even helpen met de upload van bestanden.

16. Juni 2023

Hoi Rochella,

Wat jammer dat je niet blij met ons bent. We vragen onze klanten altijd om drukklare bestanden te uploaden. Als dat niet lukt, kunnen we je helaas niet verder helpen omdat wij zelf geen ontwerpers in huis hebben. Op jouw verzoek hebben we je bestelling direct geannuleerd en krijg je het betaalde bedrag terug.

We horen graag hoe we het de volgende keer beter kunnen doen. Zou je hierover contact met ons willen opnemen?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In alle opzichten zijn wij tevreden…

In alle opzichten zijn wij tevreden over PeterPrint, in het bijzonder over de klantvriendelijkheid en over het ruimhartig afhandelen van klachten.
Een ‘drukkerij’ om vol vertrouwen mee in zee te kunnen gaan, ook bij koudwatervrees!

10. Juni 2023

Antwort von PeterPrint

Hoi Pier, heel erg bedankt voor je mooie review! Zijn we erg blij mee.
Hopelijk tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drukwerk was binnen de reguliere tijd…

Drukwerk was binnen de reguliere tijd wat ze aangaven bezorgd. Het drukwerk van mijn kaartjes was goed tot uitstekend. Bij de laatste drukwerk was het snijwerk van iets mindere kwaliteit dan de voorgaande opdrachten, maar dat stem ik af met hun voor de volgende klussen. Ik ben ieder geval tevreden en ga er mee door.

12. Juni 2023

Echt mijn favoriet!

Ik werk al bijna 10 jaar met verschillende drukkerijen. Dit is toch wel mijn meest favoriete drukkerij ooit. De service is zeer goed, de kwaliteit is geweldig en ze leveren altijd op tijd. Zelf de manier van marketing is waanzinnig. Flink wat humor en een tikkeltje brutaal, dat mag ik wel!

Vandaag kreeg ik ook weer een prachtige levering binnen. Het was weer een genot om de doos open te maken. Dankjewel!

7. Juni 2023

Antwort von PeterPrint

Supertof om te lezen, Joëline! Hier doen wij het voor :)

Good and fast service

Good and fast service. And really good and fast personal asistence! I got feedback on my uploads within 15 minutes

23. Mai 2023

PeterPrint voor zakelijk dikke 10

Gebruik PeterPrint voor zakelijk. Ruime keuze. Zeer duidelijk aankoopproces. Goede technische support, zowel in PDF als persoonlijk. Nette aanlevering. PP krijgt van mij een dikke tien!

17. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

visitekaartjes

Bestelde hier heel regelmatig en altijd goede kwaliteit gekregen. Slechts enkele keren een drukfout waarvoor steeds snel een oplossing gevonden werd.

Nu bestelde ik echter 500 visitekaartjes die allemaal niet gecentreerd gedrukt en geleverd werden. Hier kan, na meerdere keren vragen, niets aan gedaan worden volgens de medewerker. "De kans is groot dat het bij opnieuw drukken weer fout gaat door de 'marge' waarmee we werken." Er kan dus eigenlijk niet gegarandeerd worden dat een visitekaartje er daadwerkelijk professioneel uitziet.

Ook geen andere vergoeding aangeboden gekregen, en dus geld en kaartjes de vuilbak in. Voor mij helaas een aanleiding om op zoek te gaan naar een nieuwe drukker.

11. Mai 2023

Beste Herlinde,

Wat spijtig om te horen dat je deze keer niet tevreden was over het drukwerk en dat we je niet verder kunnen helpen!

We begrijpen je probleem met de kaartjes. Toch blijft het zo dat we dit niet kunnen oplossen met een herdruk. Ze zullen ook dan waarschijnlijk iets afwijken van het midden. Ook bij andere drukkers zijn er snijmarges van enkele millimeters, waardoor er 1 tot 3 mm schuiving kan ontstaan met de opdruk. Dit zie je helaas vooral bij kleiner drukwerk, zoals visitekaartjes, goed.

We gaan wel bekijken of we in de toekomst beter kunnen waarschuwen voor dit soort gevallen.

We hopen je toch nog eens terug te zien op onze website.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zowel privé als zakelijk gebruik ik…

Zowel privé als zakelijk gebruik ik alleen nog maar PeterPrint. Alles aan dit bedrijf klopt. De website werkt als een tiet, telefonisch zijn ze altijd bereikbaar en denken ze mee, het drukken gaat snel en de kwaliteit is uitstekend. Daarbij is de communicatie heel goed, en hebben ze een eigen stijl, met humor. Ik kan oprecht geen slecht ding bedenken, en ik ben doorgaans een kritische klant. Daarom al verschillende bestellingen gedaan, altijd met dezelfde goede service. Ik ben fan!

1. Mai 2023

Antwort von PeterPrint

Bedankt voor deze supermooie review, Arno!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geen visitekaartjes bij PeterPrint!

Bestel geen visitekaartjes bij PeterPrint. Onze bestelling van visitekaartjes eindigde namelijk in een dubbele teleurstelling. Dat er een aantal kaartjes schuin waren gesneden (>1mm) is nog tot daar aan toe. Het grootste probleem is dat door een snijfout bij veel kaartjes de tekst 3 millimeter is verschoven! Onze tekst staat ruim 5 procent uit het midden!

In hun reactie deed PeterPrint het af met de mededeling dat de normale gang van zaken is bij hun drukproces en: "Als we dit opnieuw voor je zouden drukken dan is de kans groot dat er opnieuw met een snijverschil gesneden wordt. In dit geval kan ik helaas niets doen in de vorm van een oplossing." Op de scheef gesneden kaartjes ging de medewerker niet eens in...

Wat ons rest is om de ongeveer 700 rechte visitekaartjes uit onze bestelling van 1000 te zoeken en de rest weg te gooien.

UPDATE:
Naar aanleiding van deze review heeft PeterPrint opnieuw contact opgenomen. Er is ditmaal wel ingegaan op de scheef gedrukte kaartjes. Er zijn excuses gemaakt en we zijn tot een oplossing gekomen.

4. April 2023

Hoi Bas,

We zijn blij dat we alsnog een passende oplossing voor je hebben kunnen regelen!

Goed bezig!

Al veel drukwerk besteld bij Peterprint. Tot nu toe hele goede ervaringen qua snelheid en kwaliteit. Eén keer een afdrukje van een drukrol gezien op een exemplaar, verder prachtig. De site werkt prettig, makkelijk om eerdere items opnieuw te bestellen met aangepast ontwerp... love it. Alles wordt snel en netjes geleverd en is goed verpakt. Goed bezig!

5. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Foutje heel snel opgelost!

Had verschillende ansichtkaarten besteld bij PeterPrint, was bij een ontwerp iets mis gegaan (drukfoutje en ook aanleverfoutje). Ze hebben het zeer snel herdrukt, nu is het helemaal in orde! Top service!

21. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeker een aanrader, goede kwaliteit!

Ik bestel maandelijks bij Peterprint, goed service, prachtige kwaliteit! Heel persoonlijk, zeker een aanrader!

7. Juli 2022

Antwort von PeterPrint

Dankjewel voor de 5 sterren, Romy!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr