Per P. Cykler Bewertungen 120

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en læker Cannondale synapse Crb 2 og enBatavus Altura Power PRO til konen vi fik en super genem gang af begge cykler super service af både Jette og Per de er et besøg værd

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse hos Per & Jette. Har købt min drømmecykel, en Lapierre Xelius 10.0 racer. Fik den skilt ad, omlakeret hos @jhdesigns og samlet meget omhyggeligt af Kasper på værkstedet med lidt ek... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når man også vil have go’ og hurtig levering fra en mindre udbyder. SRAM kassetten, jeg manglede til mit nye carbon hjulsæt, var på lager hos Jette & Per og blev kvikt ekspederet og leveret. Personlig... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mere end 30 års erfaring. Per P. Cykler startede d. 15/1 1994. Per P. Cykler ApS ønsker at servicere og vejlede deres kunder bedst muligt, både i butikken og på værkstedet. Personalet er løbende på uddannelse for hele tiden at sikre sig optimal viden om produkterne. Per P. Cykler er også certificeret Shimano Service Center, hvor butikken løbende skal opdateres med kurser og viden. Endvidere tilbyder butikken også cykelopmålinger, der sikrer cyklisten den rette indstilling af cyklen. Per P. Cykler er medlem af Danske Cykelhandlere og er 5-stjernet certificeret cykelforretning.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

VIDEN OG SERVICE I SNEJBJERG

Tak for smilende og professionel sparring om vores nye Koga'er.

VI KOMMER GERNE IGEN.

4. Oktober 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ledte efter et geardrop til min MTB

Ledte efter et geardrop til min MTB, fik fat i Per, der var kniv skarp på, præcis hvilken en jeg havde brug for. Derefter hurtig levering....
Så alt er bare perfekt

19. September 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en ny cykel og fik en grundig…

Jeg købte en ny cykel og fik en grundig instruktion om hvordan cyklen virker og skal vedligeholdelses.

27. August 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super skarp pris på Gravel cykel

Super skarp pris på Gravel cykel - fantastisk personale, som gav sig tid til spørgsmål mv.

1. September 2025

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Jeg kunne ikke umiddelbart få den frempind jeg havde behov for, men Per P, sørgede fluks for at skaffe en hjem så jeg havde den indenfor få dage. Super service 👍

12. August 2025

Hurtig forsendelse

Hurtig behandling og forsendelse af min online ordre. / Ulrik, Aalborg

7. Juli 2025

Supergod rådgivning

Per gav sig god tid til at finde den rigtige cykel til mig og jeg prøvede flere forskellige.

7. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg følte mig i trygge hænder

Jeg følte mig i trygge hænder, fik massere af råd og tips. Jeg føler mig godt klædt på til landevejen og jeg er rigtig glad for handlen og min nye gravelbike 🤩

27. Juni 2025

"Service" lever stadig

Altid trygt at handle hos Per P., (og Jette og Casper).
I en tid hvor ordet "service" synes forsvundet fra detailbranchen (og restaurationsbranchen iøvrigt) virker det altid nærværende at handle hos Per P.
Altid med konkret og ærlig rådgivning i øjenhøjde.
Handler der stadig selvom jeg for længst er flyttet til Sjælland.

27. Mai 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og hurtig levering

Per og Jette var ekstremt hjælpsomme igennem hele processen, hele vejen fra køb til levering. De kunne også svare på alle de mange spørgsmål jeg havde under bestillingen af min nye cykel.

Kan varmt anbefale Per. P. Cykler til alle der er ude på at købe en ny cykel eller andet cykelrelateret.

24. Juni 2025

Fremragende Service

Jeg kontaktede Per da jeg manglede nogle klinger til mit gamle Ultegra 6700.
Per havde lidt liggende i gemmeren som jeg fik bestilt en fredag formiddag og min pakke kunne jeg allerede afhente Lørdag på den lokale brugs.
Imponerende hurtig service og god kunde kontakt. Kæmpe pil opad herfra.

9. Mai 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og fantastisk kundeservice

Jeg bestilte en frempind hos Per P. Cykler fredag morgen og modtog den allerede lørdag middag – virkelig imponerende hurtig levering! Desværre var frempinden ridset ved modtagelsen, men da jeg skrev til dem, fik jeg svar inden for 24 timer. De tilbød enten at sende en ny eller give 50 % rabat – super fair løsning og virkelig god kundeservice.

Tak for en god oplevelse – handler gerne hos jer igen!

16. Mai 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, god info undervejs. Handler der gerne igen.

23. April 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale køb af cykel her

Kan kun anbefale køb af cykel her. Jeg er ny begynder når det kommer til racer cykler. Fik en super fin gennemgang, udmåling og personlig service i forbindelse med mit køb. Pers didikation for cykling og ikke mindst rådgivning/service taler sit tydelig sprog. Så jeg kan kun anbefale dig at køre til Snejbjerg

8. April 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service fra salg til udlevering…

Super service fra salg til udlevering af cykler. Intet pres for at købe mere udstyr, vi kan kun anbefale at besøge dem.

28. März 2025

Kan varmt anbefales

Jeg havde en rigtig god oplevelse! Servicen var i top, og Jette og Per var utroligt hjælpsomme. De tog sig tid til at sikre, at alt var, som det skulle være, og de var både venlige og professionelle. Det var også fedt, at de kunne levere cyklen personligt – virkelig god service! Kan varmt anbefales!

9. März 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste købsoplevelse i laaaaaaang tid 👌

Hvilken kæmpe fornøjelse det var at købe ny racercykel hos Per Pedersen Cykler i Herning. Fantastisk dedikeret og personlig rådgivning fra første kontakt til overdragelse af cykel, som ovenikøbet var sat op iht. mit bikefit! Det er længe siden, jeg har følt mig så godt ‘betjent’ og en købsoplevelse intet internetfirma kan måle sig med - varme anbefalinger af Per P Cykler med fem store stjerner!

11. März 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt tilbud på Koga gravel cykel.

Super godt tilbud på Koga gravel cykel.
Rigtig god betjening i butikken, hvor de ved hvad de snakker om.

11. Februar 2025

Tusind tak for din anmeldelse; det betyder meget for os. Mvh Per P. Cykler

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr