PerfGrid Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste anbefalinger herfra! Lucas har ydet helt igennem fantastisk service i forbindelse med host skifte. Svaret uddybende på alle mine spørgsmål og hele tiden holdt mig opdateret. Man kan virkel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ganske enkelt en fremragende hosting provider. Superhurtig server og uovertruffen support. Fik hjælp til overflytning af hjemmesider og mails, således at intet gik tabt, uden at skulle betale... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold nu magle det spiller det her! Kører en WP side med WPML og en Woocommerce shop, og selv inden optimering af siden og caching plugin, kører siden lynende hurtig og stabil. Support er top notch... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lucas er helt igennem fantastisk…

Lucas er helt igennem fantastisk servicemindede! han svarer på under 10 minutter, uanset tidspunkt eller dag. Han går altid det ekstra skridt for en og behandler ens side/sider som hans egen. Kvaliteten på deres servere er de bedste til prisen. Hvis jeg kunne give 1000 stjerner så havde de fået det!

15. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har savnet den slags service

Jeg har savnet den slags service, som Perfgrid tilbyder. Jeg har brugt en håndfuld forskellige hosts i tidens løb, men de sidste mange år har det været umuligt at finde en host, der rent faktisk gider at være host. Enestående service, professionel, og til fair priser samtidig. Næsten for godt til at være sandt? Jeg tager chancen, for jeg har sjældent været så tilfreds med noget.

11. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og hurtig service

Virkelig god og hurtig service. Alle småproblemer er altid blevet rettet med det samme, og supporten er generelt hurtig og yderst kompetent. Ærlig og god hosting til en meget rimelig pris.

25. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I would give more than 5 stars!

After many years in the digital world, I've tried quite a few hosting providers, but PerfGrid is in a league of its own.

I switched from one.com after a long time dealing with issues their support couldn't resolve. The challenge with the big providers is that their technical competence often falls short, and you end up being passed around to 15 different support agents before anyone understands your problem. At PerfGrid? Lucas identified and solved the issue immediately... REALLY!

The prices are great value for money... but it's the service that really stands out. You can tell there are actual people who understand the technical side and genuinely want to help.

Perfect for Danes looking for hosting, and actually everyone else too.

10/10 - easily the best hosting provider I've experienced. Highly recommended!

2. Februar 2026

Superb service, altid!

Altid hurtig support og problemfri hosting og support, meget imponerede der altid er svar fra Lucas indenfor 2-3 minutter på diverse henvendelser/support sager.

Alt i alt en god oplevelse, igennem de sidste snart 8 år jeg har været i samarbejdet med H4R / Perfgrid, og især Lucas!

30. April 2025

Customer for many years

Customer for many years. Super satisfied with Micro account for my webshop. And support is excellent, very skilled.

7. April 2025

Hello Michael,

Thank you for your review! We're happy to have you as our customer, and hope to satisfy you for many years to come!

Best Regards,

Eminent kundeservice

Lucas fortjener en 5-stjernet anmeldelse for sin utrolig gode kundeservice! Han svarer hurtigt og præcist, og han finder altid en løsning på problemet.

24. Januar 2025

Antwort von PerfGrid

Tusinde tak for din anmeldelse Annika! Vi er altid glade for at hjælpe dig og står selvfølgelig altid klar hvis der er noget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid får jeg god service af Lucas

Som altid får jeg god service af Lucas. Der har i nat været en kæmpe opgradering af serverne og netværket.

19. Dezember 2024

Antwort von PerfGrid

Tusinde tak for din anmeldelse Mikkel - vi gjorde vores bedste for at holde nedetiden minimal, men det vil heldigvis gavne fremadrettet - tak endnu en gang!

Not just 5 stars!

This hosting is just the best. Always supreme support and fast hosting. Lucas & Co assisted with full web and mail migration of several domains. Never disappoints over the last several years.

SkyPress.dk

30. September 2024

Hey Jens!

Thanks for your review and your kind words, we're always happy to help with migrations or any questions you have

And thanks for being a loyal customer over the years

Best Regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut bedste hosting og support

Jeg har nu været kunde hos Hosting4Real i lidt over et års tid og kun haft positive oplevelser. Selv i 2021, da jeg ikke var kunde, skrev jeg til supporten angående en problemstilling jeg havde med en anden udbyder omkring hastighedsproblemer for en kundes side, og om Hosting4Real kunne løse denne problematik ved et skifte over til dem.

Lucas gav et meget langt, udførligt og ærligt svar om, at problemet måske var mere teknisk omkring sidens opsætning og gav mig andre råd til, hvordan jeg kunne optimere på siden.

Selvom jeg ikke blev kunde på daværende tidspunkt, satte den gode oplevelse sig alligevel, og han/firmaet vandt mig over et par år senere, da jeg stod og havde brug for en ny og pålidelig udbyder.

Siden starten har jeg haft et par små tekniske udfordringer, og der har Lucas været lynhurtig på supporten til at løse problemerne for mig!

15. August 2024

Hej Danni,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at hjælpe, om så det ikke bliver til en kunde idag eller imorgen, så gør vi altid vores bedste på at hjælpe folk med at finde en rigtig løsning på problemet, om det så er hos os, eller en af vores kollegaer i branchen

Vi ser frem til et godt samarbejde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjemmesiden har kørt fint og stabilt i årevis

Hjemmesiden kører ganske udmærket, og har man en sjælden gang et problem, får man hjælp nemt og hurtigt.

13. April 2024

Antwort von PerfGrid

Tusinde tak for din anmeldelse Louise! Vi prøver altid at gøre vores bedste, og vi er taknemmlige for dig som kunde!

Intet mindre end FANTASTISK GODT

Intet mindre end FANTASTISK GODT! Vi har brugt Hosting4Real konsekvent igennem de sidste 5-6 år. Deres løsninger har altid været on point - HURTIGE og TRÆFSIKRE. Og deres support er i en liga for sig - ALLETIDERS! Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg kan 100% give mine allerbedste anbefalinger til Hosting4Real.

Thorbjørn Dahl
Direktør i Primær

1. April 2024

Tusinde tak for din anmeldelse Thorbjørn! Det er altid værdsat

Fortsat fremragende service

Fortsat fremragende service. Aldrig nogen nedetid, helt ubesværet i brug og jeg skal bare ikke tænke på det generelt.

Bedste host jeg kender nu på snart ~5. år.

4. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klippe stabil og hurtig webhosting

Klippe stabil og hurtig webhosting, som varmt kan anbefales.
Vi har to webshops hosted hos Hosting4Real.

Altid 5 stjernet support på rekordtid uanset hvilket tidspunkt på døgnet ⭐⭐⭐⭐⭐

23. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og super hosting.

Super service og super hosting.

Lucas fra h4r er manden du skal gå til, hvis du skal have flyttet din webshop (woocommerce) eller wordpress hjemmeside. Han yder super service og hans hosting er outstanding.

Og har du ikke en hosting endnu til din kommende hjemmeside eller webshop, så vælg hosting4real!

Har haft masser af hjemmeside og webshops hos simply.com, one.com tidligere, og har haft mange problemer med disse pga. serverfejl, nedbrud, langsomme server osv.

Men intet slår hosting4real. Du vil ikke fortryde!

Kæmpe anbefaling herfra.

1. Mai 2023

Hosting4Real

Hosting4Real, er noget af det bedste du kan få!

Jeg har igennem 7 år været kunde hos Lukas med mit Webbureau, og har ALDRIG nogensinde haft problemer, gennem de 7 år husker jeg engang en nedetid på 10 min, som var det største der nogensinde har været.

Lukas som driver Hosting4real gør det pisse godt, og leder man efter et sted at have en seriøst hjemmeside, så er det ALTID hosting4real jeg anbefaler.

Det sagt har jeg også afprøvet samtlige andre hosting firmaer derude, men har altid endt med følelsen af, at det eneste rigtige er Hosting4real.

Nok kan man ikke ringe til ham, og det har til tider ærgret mig, men samtidig er det super fedt, at de så fokusere på mail support så meget, det gør nemlig at du får svar lynenden hurtigt, og du får super kompetente svar!

Du finder intet bedre til prisen end hos dem.

Tak for 7 gode år, og glæder mig til at følge udviklingen i dit nye Hosting Panel :)

31. Januar 2023

Lynhurtigere servere

Efter nogle dårlige oplevelser hos et stort, dansk hostingfirma, valgte vi at flytte en hjemmeside inkl. mail til Hosting4Real. Det har vi på ingen måder fortrudt! Der er hurtig support og mindst ligeså hurtige servere.

Med LiteSpeed Cache får vi 96-100 i Google PageSpeed Insights på forside, sider, kategorisider og produktsider.

26. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr