PerfektService

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringeste service man kunne forstille sig. Ikke nok med at de ikke kommer i den fulde time som adviseret, så er ens bolig langt fra ren når de går. Jeg ringede ydermere og brokkede mig og fik lovning p... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vinduespudseren dukkede ikke op som aftalt. Og de svarer selvfølgelig ikke på telefon eller mail. Desuden kunne de ikke oplyse en pris på forhånd - trods en helt præcis optælling af antal vinduer.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft firmaet til at polere vores vinduer i to år, og har ikke før dem oplevet så grundigt arbejde og så flot resultat. Ikke bare een gang, men hver gang. Pris konkurrencedygtig. Aftale med... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold øje med tiden de bruger hos jer.. Min kæreste og jeg har haft dem længe men kontrakten vi havde med dem blev ikke overholdt, hverken de ting de skulle gøre eller tiden. Vi har hvergang betalt for... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Reinigungsservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

PerfektService er din totale serviceordning. Hovedsageligt beskæftiger de sig med privatrengøring, erhvervsrengøring, vinduespudsning og ejendomsservice, men har også services som have- og flyttearbejde, til priser som privat personer kan overkomme. CVR: 27864686

Kontaktinformationen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er yderst tilfreds med den rengøring den unge dame foretager.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gennem uprofessionel men hjertelig rengøring på en ret sjov måde.

Alle intentioner er gode, og rengøringen er ok, men det administrative er et studie i don'ts. Så hvis du selv kan holde styr på dine fakturaer og leve med momentvist svigtende fremmøde og i øvrigt er en tålmodig sjæl, så er A+Perfekt Service et skægt og sympatisk bekendtskab, som ovenikøbet kan hjælpe med at få gjort rent og pudset vinduer etc. Jeg har brugt dem i et par år og kan dermed dokumentere at tilhøre ovennævnte målgruppe.

God service og priser

Har benyttet mig af firmaet over en længere periode. Det er den samme dame der kommer og hun har godt styr på det. En enkelt gang var der afløser og hun var ikke særlig god til at vaske gulv. Fejlen blev rettet til næste gang, hvor der blev fulgt op på det og jeg fik nedslag i prisen for denne rengøring. Man skal påregne lidt forsinkelse, da de fleste gange er kommet for sent, mellem 15-45 min.

God rengøring, elendig organisering

Vi har været kunder i ca. ½ år og været meget tilfredse med rengøringen. Desværre lader organiseringen MEGET tilbage at ønske. Kort inden opsigelsen af vores aftale med dem var der gentagne gange hvor der ikke dukkede en rengøringsassistent op som aftalt, den ene gang endda efter en telefonisk aftale om at vi skulle sidde hjemme og vente, da de var nødsaget til at sende en vikar.
Efter opsigelsen påstår Perfektservice nu at de har ret til betaling for en måneds opsigelse af kontrakten, hvor de IKKE har leveret rengøring, kontaktet os eller forsøgt at undskylde for kludderet. Det er IKKE i orden!!!
Ærgerligt, når de nu ellers har gode rengøringsaasistenter ansat!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har ikke en finger at sætte på det udførte arbejde.

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af det udførte arbejde og stabiliteten i leverancen. Og prisen er også god.

Der har af og til været lidt rod med afregningen, men det er der kommet styr på nu. Og medarbejderne er altid søde og hjælpsomme på mail og i telefonen.

Det er et par engagerede og entreprenante ejere, som jeg vil ønske alt mulig held og lykke på deres vej.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God rengøring men dårlig kommunikation

Super sød og effektiv rengøringsassistent. Det er så vidt muligt den samme, der kommer hver gang, hvilket er rart.
Hele firmaet virker meget tillidsvækkende. Men de har et problem med beskeder frem og tilbage. Helt fra starten har der været ged i den del. De kom, selvom jeg havde aflyst. De svarede ikke på mine mails. De sendte en regning på noget, vi ikke havde fået udført. Jeg er ret sikker på, de ikke gør det i ond mening, men den del er de bare ikke rutinerede nok i. Så det håber jeg, de opper sig i.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A+ Perfekt Service leverer varen !

Prof. administration, behagelige og pligtopfyldende medarbejdere, om end det kniber lidt for nogle af dem at kommunikere på engelsk. Men det meste lykkes med fagter og et smil.

Tak for godt samarbejde hidtil!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stabil rengøring til rimelig pris

Jeg har brugt Perfekt Service gennem længere tid. Gennem denne tid har jeg ikke oplevet at blive "brændt af" en eneste gang, hvilket jeg lægger meget vægt på. De enkelte gange jeg har oplevet "mangler" ved rengøringen har firmaet været forstående og der er blevet rettet op på tingene.

24. März 2013

God og pålidelig rengøring

God og stabil rengøring, til en fornuftig pris.
Det kan virkelig anbefales, at fjerne den dårlige samvittighed omkring manglende rengøring!

20. August 2012

Perfektservice svigter aldrig

Jeg er en rigtig glad kunde hos perfektservice. De overholder deres aftaler og er til at få fat på, når der er brug for det. Har kun positivt at sige.

25. Juni 2012

pålidelig rengøring

Vi har været kunder hos perfectservice længe. Vi har desværre oplevet en del skiftende medarbejdere, men overordnet set, har vi været godt tilfredse med rengøringen. Desuden har alle været yderst interesseret i at give os en god oplevelse og god rengøring.

23. Oktober 2011

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr