PerfectJaw Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg fik hurtigt leveret min jaw trainer efter at have bestilt produktet. Der var ingen problemer indtil jeg mødtes med min kæreste igen, men hun kunne ikke genkende mig med mine 'nye' veltrænede kæber... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg købte et produkt som desværre gik i stykker. Jeg fik tilbudt et nyt og fik ligeledes besked om, at såfremt det nye produkt også ville gå i stykker, ville jeg få pengene retur. Alt i alt god servi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Respekt til drengene bag perfectjaw.dk Hurtig levering, produkt der spiller. Det er sgu i orden!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Vi skabte PerfectJaw med henblik på at booste din selvtillid og velvære. Vi håber at vores produkter kan bidrage til at du generelt får et sundere forhold til din krop og dermed giver din selvtillid et skub i den rigtige retning.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

39 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en 3-pakke fra PerfectJaw

Jeg bestilte en 3-pakke fra PerfectJaw, men modtog først to hårde i stedet. Efter jeg skrev til deres kundeservice, fik jeg hurtigt svar og hjælp. De sendte straks en medium uden ekstra omkostninger. Selvom jeg endnu ikke har modtaget varen, er jeg tilfreds med deres hurtige respons og håndtering af situationen. Selvom der opstod en fejl i starten, viser deres service, at de prioriterer kundetilfredshed. Jeg vil helt klart anbefale PerfectJaw til andre.

15. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte den hårde og er super…

Jeg købte den hårde og er super ærgerlig over, at det ikke blev skiltet nærmere og tydeligere, at den på ingen måde er et godt sted at starte som førstegangskunde.

Jeg kan ikke anbefale jer til andre på baggrund af denne oplevelse, som tingene er for nuværende.

Mvh.
Ruben Hansen

23. Juli 2025

Hej Ruben

Først og fremmest er vi virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Vi kan godt forstå din frustration, hvis det ikke har stået tydeligt nok, at den hårde variant ikke er det bedste valg som førstegangskunde.

Vi vil meget gerne tage en dialog med dig om, hvordan vi kan udbedre situationen og finde en løsning, der passer dig bedre.

Under produktbeskrivelsen skriver vi, at vi altid anbefaler at starte med “soft” – men vi kan se, at vi har et forbedringspotentiale i at gøre denne information mere synlig og klar, så ingen overser den.

Vi har kontaktet dig på mail, for at finde en passende løsning <3

god produkt

31. Dezember 2024

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet. Din feedback betyder meget for os!

Mads fra PerfectJaw

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale

3. Dezember 2024

Hej Martin

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores service og levering.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os – det gør en kæmpe forskel for os.

Hav en skøn dag!

De bedste hilsner
Mads
PerfectJaw

Super hurtig levering

Super hurtig levering

25. November 2024

Hej Bente,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, du er tilfreds med leveringen.

Mads fra PerfectJaw

Fantastiske produkter!

Fantastiske produkter, som man ser ret tit på sociale medier. Godt at de er kommet lokalt til Danmark, til en fornuftig pris!

2. September 2024

Antwort von PerfectJaw

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter og priser. Vi håber, at du fortsat vil få glæde af dem!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering. Jeg vender tilbage igen

8. August 2024

Antwort von PerfectJaw

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både det gode produkt og den hurtige levering!

Fuld tilfreds.

Fik pakken hurtigt og det bestilte fungere perfekt:)

5. Juni 2024

Hej Michael,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er fuldt tilfreds, og at din pakke kom hurtigt frem og fungerer perfekt.

Mvh. Mads fra Perfectjaw.dk

Dette produkt er fremragende

Dette produkt er fremragende. Pakken kom efter 1 dag. Efter kort tid kunne man se fremskridt.

23. Februar 2024

Antwort von PerfectJaw

Tak! Det er fantastisk at høre. Vi er glade for, at du oplevede hurtig levering, og at produktet viser fremskridt allerede.

Hurtig leveringstid, fremragende produkt

Har bestilt en 3-pak med soft, medium og hard. Soft var en rigtig god start og har trænet i 3 uger snart.

11. April 2024

Antwort von PerfectJaw

Fantastisk at høre Frej! Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at vores produkt lever op til dine forventninger, og vi håber, du fortsætter med at nyde din træning med vores produkter.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Holdbarheden er ikke eksisterende

Virkede egentlig som om at de var okay og kunne godt mærke mine kæbe muskler blive ømme., men købte 3-pakken og den første gik i stykker efter 2 uger (brugte den kun hver anden dag) og efter deres "metode". Den næste varede ikke meget længere, og er nu igang med "hard". Egentlig fint produkt, men føler mig snydt, især med tanke på prisen, da holdbarheden er tæt på nul.

Vil selv sige at 2 stjerne er generøst, da det virker som et scam.

27. März 2024

Hej Jakob,
Tak for din ærlige anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at høre, at vores produkt ikke levede op til dine forventninger, især når det kommer til holdbarheden. Vi beklager dybt for den dårlige oplevelse, du har haft. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og forstå, hvad der gik galt med produktet, så vi kan forbedre os og undgå lignende problemer i fremtiden. Din feedback er værdifuld for os, og vi sætter pris på din ærlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig kundeservice, venlig tone.

Forkert mail blev angivet fra min side af, hvorfor ordrebekræftelse ikke blev modtaget. Kundeservice besvarede henvendelse på to timer og sikrede sig, at ordrebekræftelse samt trackingkode blev sendt til rigtige mail.
Stor tak til Mads fra kundeservice for hurtig hjælp og kæmpe god tone.

20. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr