Det gjaldt bestilling på nett 298kr,fikk tull med vipps,betalte isteden full pris da betjeninga ikke kunne hjelpe meg heller.fikk trekk allikavel på 298kr,ringte peppes å dei sa pengane er på konto... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Gjelder Lade. Hva har skjedd med kvaliteten på Peppes pizza, disse var gode tidligere, men nå er det bare æsj. Kjøpte kebab pizza og tai kylling. Kebab pizzaen var overstrødd med gammel vissen brun k... Mehr ansehen
Dame som jobbet på Solli Peppes pizza, lot ikke oss være oss selv og lot oss ikke snakke vanlig måtte hviske til hverandre, og venninna mi ble bedt om å sitte normalt kunne ikke sitte som hun selv vil... Mehr ansehen
Peppes levering er en spøk Jeg bestile en pizza klokken 18:40, og nå er klokken 20:35. Her sitter man å kaster bort tiden sin for å vente på en pizza. Kundeservice skal ha skryt (derfor to st... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
We sell pizza. Come to us og we to you :-)
Kontaktinformationen
Henrik Ibsensgate 60, 0255, Oslo, Norwegen
- peppes@peppes.no
- peppes.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Actually the best pizza Ive ever had
Best pizza Ive ever had, the restaurant i ate at was in Hemsedal
Elendig betjening på Peppes Lillestrøm
Min familie og jeg ble svært skuffet over det som skulle være hyggelig førjulskos. Vi skulle legge middagen til Peppes, men da vi kom til Peppes Lillestrøm ble vi rett og slett ignorert. Jeg prøvde flere ganger å få kontakt med de ansatte, men de stod bare på kjøkkenet og skravlet. Etter 10 minutter hentet vi meny selv og gikk frem til kassa for å bestille. Da ble det svært vanskelig for betjeningen som plutselig forstod at de burde ha reservert bordet vi satte oss ved. Vi ble derfor bedt om å flytte oss ( i en nesten tom restaurant). Det gjorde vi selvfølgelig, men valgte da å forlate Peppes. Barna våre ble svært skuffet ettersom de hadde gledet seg til Peppes pizza, men for oss voksne ble matlysten kraftig redusert.
Om det er slik gjestene blir møtt i Lillestrøm, forstår jeg godt hvorfor restauranten var nesten tom.
Bestiller glutenfri pizza…
Bestiller glutenfri pizza. Får tildelt bordnummer. Venter et kvarter og pizzaen kommer; mitt nummer. Tre pizzastykker uti måltidet får jeg servert en til pizza, som faktisk er glutenfri. De ansatte hisser seg i tillegg opp, blikker meg og jeg blir redd for at det skal bli fysisk når jeg gjentatte ganger ber om refusjon. Heldigvis er vi på Oslo Lufthavn.
De krangler også seg i mellom. Får beskjed fra han ene, om at det er MITT ANSVAR å følge med på hva jeg spiser. Aldri igjen.
Verste burger i verden
Verste burger i verden. Svidd chips med kokt bacon. Latterlig plass og latter mat. Lag mat hjemme
Bestilte en BBØ chiken stor pitza på…
Bestilte en BBØ chiken stor pizza på fredag,måtte vi kaste den på matavfallet, grunnen var at pizzaen var veldig søt, det var rett og slett ikke spisanes, ringte kundeservicen for å klage på pizzaen, han som snakket jeg med, sa kyllingen var marinert derfor smaker søtt.
Når det tar nærmere to timer å få…
Når det tar nærmere to timer å få levert to pizzaer til 659 kr som strengt tatt er midt på treet hvis man grei, kan man vel si at opplevelsen er sånn passe dårlig.
At det selskapet har tapt penger siden 2002 skjønner jeg godt.
Peppes Pizza Strømmen
Vi hadde bestilt bord til ni personer, men opplevde servering av en servitør som sikkert gjorde sitt beste i mangel på dårlig opplæring. H*n glemte å servere drikke til en av åtte, serverte feil drink to ganger, maten kom til ulike tider, desserten kom til tre ulike tider, de ryddet ikke bordet før desserten ble servert, og i tillegg var det masse fluer både ved bordet og ved betalingsdisken. Ganske ekkelt! Maten var god, men dette ble siste gang vi spiste der!
Dårlig stekt og kald Pizza.
Dårlig og kald Pizza. Liten smak og dårlig stekt. Måtte steke mer selv, når vi kom hjem. Vi bestilte hvitløkdressing, men måtte si ifra da den ikke var med. Fikk heller ikke med servietter, som burde være en selvfølge.
Her må det skjærpes.
Peppes Pizza Elverum
Vi hadde reservert bord for 10 stykker,dagen i forveien,og vi ankom som avtalt til tiden vi hadde booket.
Bestillingen av mat ble gjort da vi kom,og vi fortalte at alle skulle betale hver sin ordre ved endt måltid.
Pizzaene som ble levert,var til dels brente,men det gikk forsåvidt greit.
Da vi skulle betale ved kassen hver og en,brukte VI EN OG EN HALV TIME PÅ Å FÅ BETALT,da pc-systemet deres ikke fikset at 10 stk.skulle gjøre opp hver for seg.Eller de skyldte på det iallefall.
Det var helt kaos og køen bak oss ble lengre og lengre.
Vi fikk hverken beklagelse eller fratrekk for noe pga lang ventetid.
Det er ikke FØRSTE gangen,det har skjedd hver gang man kommer i gruppe.En gang brukte de BARE EN HALVTIME på å fikse det.
Styr unna,her er ingenting på stell.
Daglig leder kom,men ble forvist på bakrommet(kjøkkenet)av servitøren i kassa,og så ikke snurten av henne på den tiden vi var der.
Uspiselig!!!
Suppekonsistens i midten til tross for riktig steking av halvstekt pizza.
Tynn bunn. Kverulerende kundebehandler. Trist opplevelse etter årevis med god erfaring.Peppes henger i en syltynn tråd.
Dårlig service og frekk kundebehandler.
Vi er fra hjemmetjenesten og bestilte 6 pizzaer dagen før med levering dagen etter til kl 11:45. Det var pepoes i Lørenskog som skulle levere. Ingen pizza kom som avtalt. Vi ringte 3 ganger og purret. Det var dårlig kundeservice og han bare la på telefon før samtalen var over. Etter mye om og men, og sendt inn klage til daglig ler, fikk vi bare en tørr beklagelse tilbake. Aldri mer peppes pizza, de er verst.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Vi bestille pizza uten ost og med ekstra skinke. Vi fikk en ihjelstekt lefse med fem (!!!) små skintebiter på
helt utrolig pizza bunn til 3-4…
helt utrolig pizza bunn til 3-4 personer. 28x35 cm tragisk. Det er nesten det vi kaller pizza stykke. Nå må dere skjerpe dere å levere.
Peppes pizzadeig
Peppes pizzadeig. Umulig å få ut, seig og virket som plast. Etter 20 minutter ( som anbefalt ) er deigen like seig. Dette kan ikke være mulig å selge som fersk mat. Mel og vann + masse fett til 41 kr.
LAG DIN EGEN DEIG OG SOAR MASSE PENGE.
Ufattelig dårlig kvalitet på steking og…
Ufattelig dårlig kvalitet på steking og vi fikk ikke det vi bestillte. Peppes i oberst Rodesvei må gjøre noe med kokkene sine som leverer dårlig og feil produkt gang på gang. Siste gang vi bestiller etter mange førnøyde år. Synd at det ikke er kvalitets sikring på produktene/kokkene. Kundeservice var forøvrig både hyggelige og hjelpsomme. Tommel opp for dem.
Værste kundeservicen
Værste kundeservicen, null respekt te folk som ringer de snakker med en arrogant stemme og hører ikke i det heletatt på hva kunden ringer for engang. De som jobber der har virkelig null peiling på hvordan man snakker te medmennesker. Skrur av telefonen midt i en samtale fordi de ikke gidder å høre eller gjøre noe me det.
Nydelig smak
Nydelig smak, perfekt dandering! Ikke for sterk og ikke for mye peanøtter på thai chicken. Skinke pizzaen var også god.
Rått kjøtt!
Rått kjøtt!
Burgeren LA var nesten ikke stekt...
Peppes i Askim!
Restaurant og frossen pizza
Denne anmeldelsen gjelder både Peppes restaurant på diverse steder (Skien, Porsgrunn, Geilo) samt frossen pizza, som jeg bare måtte teste i går. Crunchy style Spicy Pepperoni og Nduja. Jeg selv er over gjennomsnittlig pizzanerd med vedfyrt ovn og lager langtidshevet pizza à la napolitana. Restaurantbesøk er en stund siden, vi kuttet det ut etter at barna ble gamle nok til ikke å mase om Peppes Pizza, fordi alle andre dro dit. Over tid har kvaliteten heller blitt dårligere enn bedre. Men frossen pizzaen i går varen stor skuffelse. Skulle den jo være napolitansk og Crunchy. Jeg laget først en egenprodusert frossen pizza, deretter Peppes på stål, oppvarmet i 45 minutter 250 grader, me skrudde varmen ned når første pizza ble satt inn. Den var crunchy. Så kom Peppes og temperaturen var, som anbefalt 250 grader. Stekte angitt makstid, 14 minutter, likevel var bunnen lite sprø og konsistensen liknet mer papp en sprø pizzabunn. Smaken liknet også papp. Toppingen var ok, men ikke spesielt spicy. Jeg bruker selv en del Nduja på mine pizze og vet at den er sterk. Det kan ingen påstå at Peppes Nduja er.
Don't order their Ceasar Salad, its bad!
We ordered 2 Ceasar Salads at Peppes Pizza in Stavanger. A Ceaser Salad does not inklude cherrytomatoes, nor does it include black toasted bread crutons or marinated pulled chicken! It tasted awful, and gave us stomachache.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.