Det gjaldt bestilling på nett 298kr,fikk tull med vipps,betalte isteden full pris da betjeninga ikke kunne hjelpe meg heller.fikk trekk allikavel på 298kr,ringte peppes å dei sa pengane er på konto... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Gjelder Lade. Hva har skjedd med kvaliteten på Peppes pizza, disse var gode tidligere, men nå er det bare æsj. Kjøpte kebab pizza og tai kylling. Kebab pizzaen var overstrødd med gammel vissen brun k... Mehr ansehen
Peppes levering er en spøk Jeg bestile en pizza klokken 18:40, og nå er klokken 20:35. Her sitter man å kaster bort tiden sin for å vente på en pizza. Kundeservice skal ha skryt (derfor to st... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
We sell pizza. Come to us og we to you :-)
Kontaktinformationen
Henrik Ibsensgate 60, 0255, Oslo, Norwegen
- peppes@peppes.no
- peppes.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi fik en god oplevelse med god…
Vi fik en god oplevelse med god aftensmad. Min kone fik en dejlig spagetti ret med sprød velsmagende salat, og jeg fik en dejlig mør grillet oksebøf med lækker garniture 👍😊.
Dejlig hyggeligt sted med god betjening og der var rent og pænt.
Vi vil absolut komme igen 😉👍😊.
Ville bestille annet på menyen denne…
Ville bestille annet på menyen denne gang - måtte vente 30 min ved henting - Kyllingburgeren smakte virkelig ingenting - den var ikke crispy men soggy! Potetene som fulgte med var mer en soggy og smakte jord - rett i søppel - kylling nuggets var det eneste som smakte noe og hadde litt crunch - Merkelig opplevelse - med så gode pizza burde dette også smake!
Peppes pizza moa
Peppes pizza moa. Dritlang tid slapp dame på kjøkkenet står og holder på med telefon, fikk ikke velge sitteplass for de vil vaske ferdig 2timer før de stenger. Sier de er åpen til 21 mem vil ikke servere pizza etter 19:30. til og med forrige lokasjon på moa som var ræv fra før var bedre personalet her er ikke til å tro!
Peppes Stortingsgata i Oslo
Peppes Stortingsgata i Oslo. 1 time venting på pizza. De hadde glemt den. Kun 20% i rabatt. Helt latterlig. Burde hvert gratis. Styr unna dette stedet, elendig service…
Dame som jobbet på Solli Peppes pizza
Dame som jobbet på Solli Peppes pizza, lot ikke oss være oss selv og lot oss ikke snakke vanlig måtte hviske til hverandre, og venninna mi ble bedt om å sitte normalt kunne ikke sitte som hun selv ville. Ble kjeftet på av alt vi gjorde uansett om vi ikke gjorde noe galt. Men når det var voksen rundt oss sa hun ikke et eneste ord til oss g var plutselig veldig snill. Prøvde bare å feire bursdagen min
SUPER SERVICE!!!!!!!
Fredag 130924 var min familie og jeg på Peppes Pizza på Beitostølen. I løpet av oppholdet der oppdaget jeg at på stolen jeg satt på, stakk det opp en skrue. Dette førte til at jeg fikk flere rifter i buksa mi. Jeg kontaktet servitøren, som med en gang beklaget dette, og skulle sørge for at vi skulle ordne opp i saken.
Dagen etter kjøpte jeg ny/identisk bukse til kr ca 2.300,- hos Intersport på Beitostølen. Jeg oppsøkte Peppes og foreviste kvitteringen for daglig leder. Hun var meget imøtekommende, tok bilde av kvitteringen, og lovte å kontakte meg over helga.
Tirsdag 170924 ringte hun og ville ha mitt ktonr. Samme dag var pengene på min kto.
Jeg kan ikke annet enn fullrose den servicen jeg ble møtt med, og kommer garantert til å spise der igjen. All ære til dem!!!!!!!👍😀
Henning Olsen.
ELENDIG kundeservice
ELENDIG kundeservice
Å ha på sine sider at det er muligheter for møterom for så ved bestiling si at vi kan få møterom såfremt det ikke komme andre grupper inn er helt på tryne!
Toppn bra fra Peppes Lysaker
Toppn bra fra Peppes Lysaker , rask levering ikke noe problem hyggelig sjåfør . Pizzaen er god og varm .Aldrig noe problem Peppes Lysaker
Dyrt
Dyrt. Pizzan er ferdigbunner. . Dårlig uviten bbetjening.Rett og slett ræva.
Vi ringte og bestilte en kampanjene i…
Vi ringte og bestilte en kampanjene i dag. HAM PIZZA.med en rød dressing og en med rømme. Da jeg kom til Elverum og skulle hente, hadde ikke de fått inn bestillingen. Jeg ventet og ventet. Jeg ringte da inn og bestilte sammebmeny igjen. Hun beklaget og sa da skulle jeg få begge dressingen gratis. Men det kunne ikke de på Elverum gi meg. Fikk ikke det jeg ble lovet. Jeg betalte full pris. En halv tine etterpå ringte dem fra peppes Elverum og spurte om ikke vi skulle ha pizzaen vår allikevel. Hva er det der for noe tull da. Har spart på kvittering heldigvis. Dette går ikke an!!!
Bestilte Pizza på Lambertseter
Bestilte Pizza på Lambertseter. Utrolig rask service og levering. sjåfør Nicolai gjør levering til en god opplevelse 👍 og meget god pizza
Bestilte ta med pizza på Peppes
Bestilte ta med pizza på Peppes, ingen plasser og vente på maten. Blei flytta runt over alt, du kan ikke stå her og her osv……
Brukte 40 min når dei sa 20 min….
Bestilte 2 pizzaer i dag
Bestilte 2 pizzaer i dag, begge var kolde og den ene pizza Matador var simpelthen uspiselig. Den lugtede vildt dårligt og kødet der var på smagte som om det var råddent. Så absolut sidste gang jeg bestiller mad derfra.
Dette er hva du får for kr 85 kr
Dette er hva du får for kr 85 kr. Gikk rett i søpla.
Fikk pizza etter 1time og 15min
Fikk pizza etter 1time og 15min. Bare en liten lunk så måtte sette på ovnen og varme. Altfor dyrt for dårlig produkt og service.
God mat men brukte 10 timer til å…
God mat men brukte 10 timer til å levere maten og det er bare folk som er over 80 år som jobber her og fant et gebiss i maten min
Kokkene er veldig treig men god mat
Fikk pizzan til avtalt tid
Fikk pizzan til avtalt tid. Hyggelig sjåfør. Det var mangelfullt med fyll på deler av pizza, litt rar smak også, men den gikk ann å spise. Ringte kundeservice, der var det ingen hjelp å få. Ble irritert, så la jeg på. Vedkommende ringe meg opp igjen og skjelte meg ut.F.F. for et opplegg. Aldri mere peppes på meg.
~Hemsedal~
~Hemsedal~Vi bestillte to pizzabuffet, og ein barnehamburgar. Det tok 20 minutt å få hamburgaren, det var 16 gjestar så ingen hast på kjøkkenet. Pizzaen var smaklaus.
Eg fann ei ketchupflaske som hadde innhald, dei sju andre var tom. Fat/glass/bord var urydda og sto fleire plassar i restauranten. Ingen påfyll av dressing, salat frå Bamapose. Ingen snakka norsk, og det gjorde vondt i augo å sjå plakaten "A slice a day keep sad away".
Styr unna
Vi satte oss ned for å spise det angret vi på. Det tok over en time å få mat. Spurte så om de kunne gjøre noe for den minste deltakeren, da det ikke gikk an å forklare han at den var på vei og tårene sprutet, nei det var det ikke. Styr unna hvis du har med barn eller ikke vil ha dårlig mat og lang ventetid! Det var også flere som kom etter oss som hadde fått maten sin så føltes litt ekstra dritt… Spesielt da vi hadde bestilt det samme. Dette er andre gang vi sitter lenge men denne gangen tok det helt kaka. Latterlig, minimalt med kompensasjon. Sykt skuffende for voksne og små! Siste gang vi drar eller bestiller fra Peppes. Prisene er også latterlige i forhold til det man får…
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.