Peperoncino Bewertungen 39

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville have noget italiensk mad men hold… Ville have noget italiensk mad men hold da kæft en skuffende opblevelse maden var trist og grå og total smagsløst tiramisuen var endelig bare en lagkage der... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig skidt oplevelse. Kun hovedretten var ok. Forretten var hummer suppe. Den var så tyk at sporet efter skeen forblev synlidt. Desserten var "titamisu" det var bare lagkagebunde (de var ikke dy... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig virkelig dårlig oplevelse. Bord, Glas og tallerkener var beskidte da vi satte os. Vi bestilte nr 17 - oksemørbrad - en med champignon sauce og en med bearnaise som begge stod som hjemmela... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev med det samme mødt at en smilende tjener som var yderst serviceminded. Fik tilbudt en 2 retters menu. Forret: Cremet tomatsuppe med frisk bagt brød med salt. Hovedret: Ribeye med... Mehr ansehen

1.9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville have noget italiensk mad men…

Ville have noget italiensk mad men hold…

Ville have noget italiensk mad men hold da kæft en skuffende opblevelse maden var trist og grå og total smagsløst tiramisuen var endelig bare en lagkage der ikke nærmede sig smagen af det,det skulle være, og billigt var det heller ikke lige frem 880 kr for det dårligte italienke jeg nogen sinde har smagt og kræsen er jeg ikke og de bruger billeder på deres hjemmeside som den tideliger ejer har lagt op og det minder absolut ikke om det der bliver serveret i dag .Det bedste ved stedet var servicen sødt personale. Har været tideliger på restauranten hvor jeg havde en helt anden oplevelse men de nye ejer når dem ikke til sokkeholderne trist man ødelægger en tideliger god restaurant og lever på deres omdømme desværre skal jeg give mindst en stjerne for at skrive en anmelde men de fortjener den ikke

21. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville have noget italiensk mad men hold…

21. März 2026

Rigtig skidt oplevelse

Rigtig skidt oplevelse. Kun hovedretten var ok.
Desserten var "titamisu" det var bare lagkagebunde (de var ikke dyppet i hverken kaffe eller ameretto) med noget creme af en art mellem (ikke marscepone) og så var der drysset noget lys nesquick kakao over.

9. Dezember 2025

Virkelig dårlig mad

Virkelig dårlig mad. Kødet var koldt og ikke medium stegt, kartoflerne var kolde og som om de var ikke lavet frisk. Desserten var lige så slem. Vi brugt 1800 kr for 4 personer. Det gøre vi aldrig igen.

9. August 2025

Et helt fantastisk sted.

Et helt fantastisk sted, og virkelig lækker mad.
Jeg holdt min 70 år fødselsdagsfest der. (8 timer)
Vi blev mødt af et sødt og smilende personale, igennem hele dagen oplevede vi kun god service. Maden var der bestemt ikke en finger at sætte på, valgte en 3 retters menu.
Forretten bestod af en lækker tapas, noget af det bedste vi længe har smagt.
Hovedretten bestod af oksemørbrad, som havde ligget i trøffelmarinade natten over. Dejligt lækkert kød med god garniture til, og en champignon/peber sauce til, champignon saucen smagte fantastisk og blev rost meget.
Desserten bestod af Tiramusi, Pandekager med is og Tortino som man selv kunne vælge imellem, virkelige lækre desserter. Tusind tak for god service, og endnu engang tak til kokken og personalet☺. Kan varmt anbefales.

3. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv for en dårlig oplevelse !

Øv for en dårlig oplevelse
Vi havde på Valentins dag

Skal lige siges vores forventninger var tårnhøje efter vi sidste år var samme sted og alt bare spillede

Det var der så intet der gjorde i år
Valentins menu med bobler
Ingen bobler !
Vi bad om en sød vin det kunne de ikke finde ud af så efter 4 forskellige slags smagning på vin opgav vi og tog bare husets vin som ikke var den bedste men
Kunne gå !

Når man får vin høre der som regel Vand med ved siden af, der var intet og de kom ikke med noget før efter 30 min da vi selv måtte gå til personalet og bede om Vand.
45 min sad vi og ventede på vores forret min mand havde valgt en forret med Tiger rejer
Nu vil jeg mene at Tiger rejer er af en pæn størrelse meeeen de her kunne man knap nok se på tallerken
Der var 3 der var fordelt på tværs så det så ud af mere
Ikke okay !
Så kom hovedretten efter endt forret som vi så sad og ventede 20 min på
Bøf Wellington, kartoflen var rå og kødet var på ingen måde mørt
Halv koldt
Sovsen var god - en god ting ud af mange dårlige !

Desserten vi så skulle have kom også ca efter 20 min efter hovedretten
Det var så ikke den vi havde bestilt så den måtte retur og vi ventede så yderligere på den rette dessert

Det er den dårligste mad oplevelse vi nogensinde har haft og med en ventetid på mad der ikke levede op til vores forventninger fra sidste år øv

Selvskabet omkring os var fantastiske de havde åbenbart samme oplevelse af mad og ventetid som os så vi fik jokede en del det holdt da humøret oppe på en dag som ellers skulle have været fuldendt med lækkert mad men som var den rene skuffelse

Vores søde tjener skal dog have et kæmpe skuldre klap for hans søde væsen og venlighed over for os

Vi sætter aldrig vores ben mere hos
Peperoncino Næstved

Madden var ringe

Tjeneren var god men madden var ringe.
Bestilte en medium bøf som var tør som såler. Fik besked på jeg fik en ny om 5 min. Der gik 15 min og der var de andre på bordet færdige med at spise.
Madden blev serveret på en iskold tallerken og saucen og pomfritter kom 5 min efter.
Kartoflerne var rå.
Anbefaler ikke dette spise sted.

Ringe sted

Ringe sted. Kan ikke anbefales. De tager heller ikke imod oplevelses kort selvom de står som en af restauranterne for det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god mad og betjening

Stedet er et besøg værd. Da vi har italienske venner, har vi en vis erfaring mht. italiensk mad, men maden her er virkelig i særklasse, helt autentisk og utroligt velsmagende. Før maden får man serveret små stykker varm focaccia med hjemmelavet oliven tapenade til.
Man bliver straks tilbudt mere, men pas på appetitten, for den flinke tjener (Antonella) gør opmærksom på, at alt er hjemmelavet, så det kan tage lidt tid før maden kommer.
Jørgen og Hanne McLaury

10. August 2024

God mad og service

Maden var veltilberedt, varm og smagte bare godt. Servicen i top, og hyggelig stemning.
Vi kom med et smartbox gavekort, og blev behandlet rigtig godt - ingen bøvl.

30. Mai 2024

Tjenerne er de sødeste

Tjenerne er de sødeste, og der blev serveret rigtig god mad til vores julefrokost hos det røde pakhus. Dette er en kæmpe anbefaling! På grund af den gode service, ydermere på grund af deres humor!! De er super søde, og servicen er bare i top!!

10. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et helt fantastisk sted og virkelig…

Et helt fantastisk sted og virkelig lækkert mad🤩

Min veninde valgte at holde sin 25 år fødselsdag hos jer. Vi blev mødt af de sødeste og smilende tjener, igennem hele aften opleve vi kun god service, og maden var der bestemt ikke en finger og sætte på. Vi have valgt og køre med 3 retter mad

forretten bestod af 2 lækker Bruschetta nogen af de bedste vi længe har smagt

Hovedretten bestod af Ribeye
med pommes frittes og bearnaise sauce, ufattelig lækker kød og en god sauce

Desserten bestod af Tortino
Chokoladekage med flydende hjerte og vaniljeis en virkelig lækker dessert og en lækker vanilje is som var med til 🤤

Tusinde tak for den bedste service og tak for at gøre min venindes 25år fødselsdag helt perfekt ☺️

10. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og smilende personale

Blev med det samme mødt at en smilende tjener som var yderst serviceminded.
Fik tilbudt en 2 retters menu.

Forret:
Cremet tomatsuppe med frisk bagt brød med salt.

Hovedret:
Ribeye med pebersauce, sweet potato grating og ovnbagte kartofler.

Suppen var himmelsk og det saltede brød gjorde oplevelsen fantastisk.

Bøffen var perfekt stegt og peber saucen havde varme og spark.

Kan i den grad anbefale oplevelsen til andre.

Tak for mad ❤️

5. Dezember 2022

Super lækkert

Super lækkert mad, Ribeye lige efter bogen, da det kun var mig der skulle have vin, anbefaler tjener en rødvin som kan købes som glas og den var top. Virkelig god betjening, som forstod at det skal være hyggeligt at komme hos Det røde pakhus. Vi kommer klart igen, og der for 5 stjerner

22. November 2022

Fantastisk sted

Vi har være ind og spise i det røde parkhus. Holde da op. Det var fantastisk god mad. Der skal ellers meget til jeg skriver det. Betjeningen var super god, sød og smile. Hyggeligt sted. Vi fik en lækker forret hummersuppe og lækker bøf med dejlige tilbørhøre. Sluttet af med en god kop kaffe.

22. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk aften med vidunderlig mad

Fantastisk aften med vidunderlig mad, nærværende og sød betjening og dejlig atmisfære.
Trods travlhed var ventetiden som man må forvente, og betjeningen led ikke under travlheden.
Alt i al en skøn oplevelse.
Kan VARMT anbefaled

7. August 2022

Dårlig dårlig betjening

Dårlig dårlig betjening. Til trods for vi havde bestilt bord til 2 fik vi at vide, at ingen 2 mands borde var ledige. Tjeneren havde mere travlt med andre borde mens han tog imod bestilling. Sørgede ikke for det rette bestik så vi havde ingen ske til suppen. Pasta med mørbrad hvor kødet ikke var mørt - derfor ikke mørbrad - og dårlige muslinger i pastaret. Vi kommer der aldrig mere.

12. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr