Väntat över 12 timmar på att få hjälp
Väntat över 12 timmar på att få hjälp. Agenterna läser mina frågor men dom ger mig inget svar. Usel support!!!!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Har haft dem tidigare och allt var bra. Haft annan operatör 1 år då det var problem med att kunna betala ny omgång med kort. Gick nu tillbaks till peoples igen och det fungerade bra i ca 1 månad sen fick jag problem. Har ställt frågor till supporten men inga svar får man. Har nu väntat 3 dygn på deras 24/7 support.
Värdelöst. Funkar bara ibland, och när man har problem är ”kundsupporten” sjukt otrevlig och nonchalant inför mina problem.
Very unstable service. Sometimes down for weeks.
Very rude customer support, makes no effort to help you, but basically keeps telling you're an idiot as "you are the only one of 30,000 customers that can't make it work"
Will never use this service again - stay clear of this, it's a waste of money and time
Blev lurad. Betalade och kan inte logga in. Kundtjänsten stänger ner chatten innan de ens svarat.
Funkar mindre än hälften av gångerna. När det funkar så funkar det ibland bra men buffrar ofta.. supporten är värdelös svarar aldrig.
Blev blåst på 500 kronor som jag betalade. Får ingen hjälp alls. Svarar inte på mail eller chatt...
Very good IPTV service at affordable prices! For example, I bought a one year IPTV service plan for 1200SEK, so it’s really affordable, and you get most of the payment channels at your disposal. The IPTV service has been running all this time without interruption, so this is a reliable service that I can recommend to anyone! :) Thank you!
Ingen hjälp vid problem.
Online dialogen stängs omedelbart man anmäler ett problem. Det tar några dagar tills du får ett svar på dina problem. Under tiden startar o stänger man routern med hoppet att kanske man löser problemet.