Pearlwax Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask og forutsigbar, tok bare noen få dager før varene kom trygt. Anbefaler HONEY!! Honey fjerner alt og er enkel å jobbe med :) Denne gangen fikk jeg kjøpt Honey i den store pakken, anbefaler den sto... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerer godt, brukervennlig, rask levering. Varierer i grad hvilke vokstyper som fungerer på ulike områder for meg personlig, og de følger ikke alltid anbefalingen, men er likevel god voks som tar hå... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klarer meg ikke uten «Mercedes» voksen deres! 😊 Gir den 100 poeng. Enkel å bruke, tilnærmet smertefri, lite eller ingen irritasjon på huden etter behandling. Har forøvrig kastet høvelen; bruker nå ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kjøpte perler og aloe vera. Bestilling og shipping gikk kjapt og greit med bra kundeservice. Flott produkt og god voks som ikke brekker for lett sammenlignet med andre av samme type. Hadde forventet a... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Beauty & Wohlbefinden

Vom Unternehmen geschrieben

Få silkeaktig myk hud med Pearlwax™ - Kjøp startpakke for kun 549 kr. Vi garanterer deg en effektiv hårfjerning og et silkemykt resultat!

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

969 Bewertungen

Nærmest ubrukelig

Nærmest ubrukelig

28. April 2024

Kære Ronja,

Du er mere end velkommen til, at kontakte vores kundeservice. De vil hellere end gerne hjælpe og vejlede dig. <3

Høy kvalitet

God kvalitet på voksen, får mye for pengene her

22. Februar 2024

Kære Line,

Det er vi rigtig glade for, tusind tak for det! <3

Veldig lett å bruke

Veldig lett å bruke, rask levering, god kvalitet til god pris

21. Februar 2024

Kære Live,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse! <3

BESTE VOKSEN NOENSINNE

jeg har prøvd utrolig mange hardwoks, men denne tok førsteplassen, går aldri tilbake til noe annet nå. Blir definitivt flere bestillinger!

19. Februar 2024

Kære Seline,

Amen tusind tak for de skønne og rosende ord! <3

Fått det jeg bestilte

Alt som det skal, veldig rask levering.

2. Februar 2024

Kære Du,

Hvor er det bare skønt, tusind tak for de rosende ord. <3

Delivery on time

Delivery on time. Product as described. Will buy again from this seller.

5. Januar 2024

Dear Wahida,

Thanks for the nice review! <3

We wish you a lovely day <3
The best greetings,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pakken ble refundert men det ville jeg…

Pakken ble refundert men det ville jeg ikke, de fikset det og jeg er fornøyd

11. Januar 2024

Kære Even,

Dejligt vores kundeservice har været behjælpelige med en ny pakke, vi håber du er glad for din ordre. <3

Enkel og greit

Enkel og greit med levering. Fornøyd med produkt

29. Dezember 2023

Kære An,

Tusind tak for din fine anmeldelse! <3

Team Pearlwax <3

Enkelt og handle

Enkelt og handle, levering var som avtalt.

24. November 2023

Kære Rune,

Tak for den fine anmeldelse! <3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt elendig kundeservice og…

Helt elendig kundeservice og serviceinnstilt bedrift skal man lete lenger etter! Jeg kjøpte et produkt som jeg ikke var fornøyd med. Kjøpte voks som absolutt ikke fungerte! Sendte Mail at jeg ønsket å reklamere på produktet og spurte hvor det skulle sendes. Det var helt i orden, og de ba meg sende produktet tilbake til en adresse. Jeg sendte produktet til gitt adresse, og måtte betale nærmere 300,- for frakt! Sendte Mail om at dette er altfor dårlig. Da fikk jeg beskjed om at det var min feil, og at jeg skulle ha kjøpt en returlapp på nettsiden og kun betalt 50,-. Dette fikk jeg ikke beskjed om da jeg spurte hvordan jeg skulle returnere pakken. Jeg svarte dem at dette er altfor dårlig, jeg har ikke fått noe info om det. De sa jeg selv var ansvarlig for å søke meg opp på dette…. Okei tenkte jeg, gadd ikke svare mer. Så fikk jeg pakken i retur her en dag! For å få tilbake pengene måtte jeg betale for ny frakt… jeg sendte de Mail og at dette ikke går an. Det er de som har gjort en feil. Men neida de fortalte at det var jeg som hadde gjort siden jeg ikke hadde lest meg opp på deres returpolicy. Endte med at jeg fikk 150,-, halvparten av hva produktet kostet… Skal aldri handle hos denne nettbutikken igjen og håper virkelig ingen andre gjør det.

1. Dezember 2023

Kære Maria,

Som jeg kan jeg vores kundeservice allerede har skrevet til dig, er det kundens ansvar at holde sig opdateret i form af vores handelsbetingelser. Derudover er der også sendt 2 løsninger til dig vi har tilbudt, dog uden held. Derudover kan jeg se min kollega også har valgt at refundere dig halvdelen af din ordre, uden at vi har modtaget den fra dig, selvom vi i realiteten er nødsaget til det. <3

Utrolig bra kvalitet

Utrolig bra kvalitet! Veldig fornøyd!

20. November 2023

Kære Omaima,

Sikke en skøn anmeldelse, mange tak for det! <3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kvaliteten på voksen er elendig

Kvaliteten på voksen er elendig, tar ikke kort hår, mens voksen fra Normalen til 54 kr klarer det.

7. Oktober 2023

Kære Vanessa,

VI er kede af at høre din oplevelse. <3
Dog kan jeg ikke lige se vi har været i dialog med dig tidligere, hvis man oplever udfordringer eller har spørgsmål angående korrekt anvendelse af produkterne, er man mere end velkommen til at kontakte os. <3 Det er selvfølgelig vigtigt man har den korrekte længde hår, men også ar man har indstillet sin heater korrekt i forhold til arbejdstemperaturen. Derudover kan vi også kun vejlede hvis man anvender alle vores produkter, det er ikke optilmalt hvis man blander med andre mærker. <3

Supert

Supert, raskt og levering på døra!

28. September 2023

Kære Bea,

Tusind tak for den fine anmeldelse! <3

Quality

Fast delivery and quality products

14. September 2023

Dear Tugurlan,

Thank you for your nice review. <3

We wish you a lovely day <3

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beralt vare som er returnert uten grunn.

Returnert vare. Ble tilbudt å få ny vare, men ville heller få refundert beløpet. Dette gikk raskt og greit.

31. August 2023

Kære Nina,

Jeg kan se du allerede har været i dialog med vores kunderservice angående pakken, jeg kan også se at de har haft efterlyst din pakke ved vores mellemtransportør. Da de heller ikke kunne se hvorfor pakken var gået retur, så det beklagede vi også på vores transportørs vegne. <3
De har også tilbudt at sende dig en ny pakke, hvilket du har takket nej til og de har også refunderet dig for ordren. Så de har håndteret sagen helt som de skulle, dertil også tilbudt dig at vi sendte en ny pakke.

Kære Arkadiusz

Du må gerne henvende dig til vores kundeservice, jeg forstår ikke helt meningen med det du skriver i din anmeldelse. <3

Team Pearlwax

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr