P&D Group Investments and Education AB Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trading är inte bara att titta på grafer och lära sig strategier. Utan det viktigaste är ens mindset. Har man inte kontroll på sina känslor så kan man trasa sönder hela sin setup. Detta är inte bara... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har 1-1 coachning och bra övriga lärare som alla är snabba på att ge svar och info på ett sätt som gör att man förstår oavsett vilken nivå man är på. De har också olika Q/A under veckan där man oc... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra genomgång av vilken roll vår mentala status spelar när vi tradar och hur vi kan tänka, reagera och utvecklas för att bli skickligare. Ett både svårt och lite åsidosatt område på "nätet"... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En riktigt bra utbildning med ett väldigt genomtänkt upplägg! Bra sessioner och bra coachning! Utbildningen har inte bara gett mig rätt verktyg för att lyckas med trading, utan en stor utveckling även... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bildungseinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

Kontaktinformationen

79 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super eventet i Malmö nästa tror jag blir i Göteborg

✨ Vilken helg det blev med P&D Group i Malmö! ✨

Att äntligen få träffa alla live efter att ha följt utbildningen via Zoom var något helt annat – energin i rummet var magisk! 🔥
Det var otroligt inspirerande att få utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och verkligen känna gemenskapen som finns i communityn.

Eventet bjöd på massor av värdefulla insikter och lärdomar om trading, mindset och personlig utveckling. Varje talare levererade med kvalitet, och jag gick därifrån fylld av motivation och konkreta idéer att ta med mig in i min tradingresa. 📈💪

Tack till hela P&D-teamet för ett riktigt välorganiserat och proffsigt event – ni levererar alltid kvalitet och inspiration på hög nivå! 🙏

Ser redan fram emot nästa gång! 🚀

10. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är extremt nöjd med utbildningen

Jag är extremt nöjd med utbildningen, hade ingen erfarenhet sen innan, men är live efter 4 månader. Väldigt seriös utbildning, väldigt bra kursmaterial och ett Community man kan fråga om saker hela tiden, tillgång till egen coach som har varit hur viktigt som helst för mig, som har svarat när som helst och även på helger. Jag har Richard som coach och han extremt duktig på att lära ut och han bryr sig verkligen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

P&D är det perfekta utbildningsforumet…

P&D är det perfekta utbildningsforumet för dig som känner dig less på att klippa och klistra ihop saker från YT själv. Jag själv var där och ju mer man hittar ju mer vilsen blir man, P&D lyssnar på dig och förklarar på nivåer som en tonåring förstår.
Kostnaden för deras hjälp kan anses som stor men med tiden inser man att det är värt varenda krona!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En komplett grund för framgång

Jag uppskattar helheten i mentorskapet med både det rent teknisk analytiska och mindset biten. Det ökar möjligheten till framgång både i trading och - som en fantastisk bonus - i livet som helhet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med P&D Group…

Jag är väldigt nöjd med P&D Group Investment! De har professionella och engagerade coacher som verkligen hjälper till att förstå marknaden och utvecklas som trader. Rekommenderas varmt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

zero support service

zero support service . they canceled appointment without notify you or never apologize you after canceled not one time several times. please before you join them think twice . boring

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriös utbildning med pedagogiska coacher

Det är lätt att följa deras utbildning och går att göra hemifrån i sin takt även om man följer sin grupp. Seriöst upplägg med bra stöd från både coacher och ens månadsgrupp. De är noga med att det är ett jobb som man själv måste göra men finns som stöd hela tiden för att se till att man håller sig på banan och undviker att det blir chansningar utan att man följer sin strategi. Min coach Jojje är oerhört pedagogisk och stöttar i det läge man befinner sig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa utbildningen för dig som vill…

Bästa utbildningen för dig som vill lära sig mer om trading och investeringar. Uppskattar veckomötena som handlar om investeringar och marknaden samt min coach Niklas Klang som jag kan kontakta när jag har frågor om min trading

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

PD Group är ett seriöst och…

PD Group är ett seriöst och kunskapsrikt företag inom trading och investeringar. Alltid gott bemötande. Trevlig stämning i webinarer och sessioner.
Rekommenderas varmt!

Marina Udén

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr