MediaStore PC Totaal Bewertungen 6

3.3

1. Computergeschäft
  2. Computer- und Zubehörgeschäft
  3. Computerreparaturdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

MediaStore PC Totaal, Voor al uw Multimedia! MediaStore PC Totaal is één van de grootste Multimedia speciaalzaken in Nederland. MediaStore PC Totaal betrekt veel producten rechtstreeks van fabrikanten, hierdoor kan het bedrijf een van de beste prijs...

• Burgemeester Wallerstraat 78, 7574 AT, Oldenzaal, Niederlande

• pctotaal.nl

3.3

Akzeptabel

Refurbished Laptop kopen, beter NIET hier! Stugge slechte service!

Ik koop hier 'voor erbij' een zgn. refurbished HP laptop.
Als ik mijn printer wil installeren van Samsung na de drivers te hebben geïnstalleerd via de HP website (nog nooit problemen mee gehad met 5 andere laptops in huis), krijg ik 2 meldingen;
1. HP 410 Kernel meldingen (het hart van het besturings systeem, en,
2. Processor wordt niet ondersteund door Windows 11.

Na e.a. diverse malen met alle recente HP Drivers te hebben geprobeerd ben ik teruggegaan naar Media Store PC Totaal in Oldenzaal.

Printer en laptop meegenomen zodat de medewerker in kwestie e.e.a. direct zelf kon waarnemen. Echter deze medewerker kwam op mij zeer bot en klantonvriendelijk over, heeft meteen gezegd dat hij alleen de drivers wil installeren tegen 25 euro betaling. Terwijl niet vast staat of het een driver of Kernel probleem is. Bewoog op geen enkele manier en bleef uitermate stug en onprofessioneel in zijn houding. Kortom een zaak die bij mij 1 ster verdient terwijl ik heel rustig en netjes uitleg welke probleem melding ik krijg op de 2 weken oude refurbished laptop. Ben gewoon maar weggelopen, deze man beweegt op geen énkele manier mee met een welwillende klant! Zou een training klantgerichtheid volgen als ik deze medewerker(-s) was.

22. November 2024

Vandaag hier geweest

Vandaag hier geweest , na 6 keer de servicedesk van de Rabobank te hebben gebeld.
Problemen werden verholpen.

Was ik hier maar eerder naar toe gegaan .

Super service , zag ook dat ze meer hadden dan computers.

Dank

18. Februar 2022

SSD los in laptop aangebracht

Bij de dure Asus laptop van de buurman viel op een gegeven moment de OCZ SSD weg. ik ging er van uit dat deze defect was en vervangen moest worden, bij het vervangen van de SSD bleek dat de door PC Totaal Oldenzaal nemonteerde SSD los in de laptop lag, ze waren zelfs te beroerd geweest om deze met iets dubbelzijdig tape vast te zetten!

25. Januar 2020

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen