PC Garage Bewertungen 12

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

After sales support is terrible.

1) Their after sales services is the worst in Romania, after you ordered, they refused to solve a product on warranty, I have sent a damaged product and it came back the same and they concluded it has no issue even if I clearly wouldn't lose my time to ship the product just to get it back the same as initially sent. They didn't test it for more than 10 seconds for sure, I had to buy another products from other website because of that.
2) They refused the return for a product in the past even if my argument was valid, lost time in endless conversations back & fort with them.

15. Januar 2026

Doar NU

Nu recomand deloc. Laptopul mi-a fost returnat din service cu BIOS blocat și problema inițială nerezolvată. Comunicarea este evazivă, mai bine să nu aveți de lucru cu această firmă. Reorientati-va chiar dacă este mai scump în altă parte. Cu PCgarage șansele să rezolvi ceva în cadrul garanției chiar dacă produsul e defect și ai toate dovezile din lume tind către 0.

25. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I ordered a laptop and they refuse my…

I ordered a laptop and they refuse my order because some time in the past I returned two other laptops. This is the first time that some website has the audacity to refuse a fully purchased order based on me using my european citizen privilege. In the past I also had many orders including an MacBook Pro M1 which I was happy with and did not return. They are a joke and a scam. Avoid.

2. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolutely terrible experience with PC…

Absolutely terrible experience with PC Garage warranty support. The warranty chat is not used to solve issues, but to delay them. Days wasted in pointless conversations, questions ignored, and vague, evasive replies.

This feels like a deliberate tactic to exhaust the customer until they give up. Instead of solutions, you get stalling. Once you reach warranty support, you are no longer treated as a customer, but as a nuisance.

Complete lack of professionalism and respect. They hide behind procedures and take advantage of the fact that consumer protection is weak. If something goes wrong after you pay, you are on your own. Avoid.

3. Dezember 2025

Not trustworthy

Totally unserious, you can't trust them. I intended to buy a PC gaming system, worth about 3k euros, and when I asked for some specific details about the specific configuration of the system (I asked which manufacturer the video card is from, because only the GPU model was specified, I asked what exact model of RAM it contains, only the quantity and frequency were specified, and I also asked what exact model the SSD is, because only the 2Tb capacity was specified) they replied that first I had to place the order, pay for it, and then they would communicate the exact specific configuration to me depending on the component models they had in stock. After that, because I insisted on giving me the exact details for the product I was going to purchase, they abruptly ended the conversation. Disrespectful technical support. And the whole approach sounds like a scam. I will buy from somewhere else.

3. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They send incomplete assembled devices

They send incomplete assembled devices. Customer support is poor. They require only communication by mail messages and tons of paper work. Big delays in answers and problem-solving .... if they have any intention to solve something....

22. Januar 2025

5 stele

Am cumparat multe produse de la ei, printre care si 3 PC-uri custom build. Totul a decurs foarte usor, account managerul a fost mereu de ajutor.

25. Dezember 2023

Abuz din partea Pc Garage

Abuz din partea Pc Garage si nerespectarea conditiilor de garantie, in cazul unui produs in termenul de garantie, trimis la testare in service, care a fost stornat, fara sa fiu instiintat in prealabil, doar pentru simplul motiv ca nu este in stoc si nu poate fi inlocuit.

Stornat la pretul de achizitie de 725,49 lei din 2016, iar in prezent 2018, costa 1.566,28 lei. Eu doresc inlocuirea sau repararea sa, in schimb PC Garage nu doreste sa-mi ofera o explicatie clara, chiar daca politica site-ul o prevede.

In momentul de fata, Pc Garage nu imi prezinta un document, cum ca, produsul este sau nu defect, nu doreste sa inapoieze produsul, in schimb, au stornat cum am spus mai sus suma de 725,49 lei in contul de client. Astept si un punct de vedere din partea ANPC.

18. September 2018

Buni

Sunt promti
Nu inseala
Atat ca din punctul meu de veder ar trebuii sa primesti ,si un telefon in legatura cu comanda pe care ai plasato,nu doar un mesaj.
In rest nu am nimic de reprosat !

10. August 2016

NISTE HOTI

In data de 21.11 am achizitionat online un sistem de pe site www.pcgarage.ro
In aceiasi zi am mers si l-am ridicat de la sediul PC Garage. Mentionez ca este destul de greu de gasit acest sediu pentru ca se afla intr-o cladire aflata intr-o stare pronuntata de degradare in spate, la ceva distanta de strada principala. Nu exista indicatoare.Mai mult la intrare este o poarta de fier si un paznic.

In interor scria mare ca sistemul se poate testa si acasa si in caz de defect trebuie returnat in 48 de ore.
Mentionez ca sistemul nu avea sigiliu motiv pentru care am intrebat de ce nu are. Mi s-a raspus ca in trecut se practica dar acum nu mai este cazul.
Am intrabat daca pot utiliza voucherul au zis ca da. Am incercat sa fac comanda dar nu am reusit sa utilizez voucher. L-am rugat sa ma ajute si a mers in spate sa modifice in sistem. Dupa 15 min s-a intors si azis ca nu pot utiliza voucher la produse aflate in promotie dar pot utiliza la orice produs care nu este la promotie.

Am mers acasa am selectat alt produs care nu avea nici un fel de reducere dar la fel nu am putut utiliza voucher. Am mers din nou in showroom si au zis ca trebuie sa mearga. A incercat si el a vazut ca nu merge si a zis in aceasta perioada nu se pot utiliza vouchere.Am solicitat sa imi arate in regulament si ca nu mi se pare ok sa puna oamenii pe drumuri aiurea. A incercat sa imi arate intr-un regulament dar acel regulament se referea la un anumit tip de vouchere nu la tipul de voucher care il am eu si ma invita sa parasesc locatia.
Pentru ca nu mi s-a parut deloc profesionala abordarea (mentionez ca am astept mai bine de 15 min pana a vrut cineva sa discute cu mine tot insistand ca nu au support clienti in locatie si ca numai pe site pot face solicitare –chiar daca in locatie era o intrare pe acre scria support clienti) am solicitat posibiliatea de returnare a sistemului. Au zis sa fac solicitare pe site. Pe site nu functiona aceasta optiune. Au zis sa vin luni intre ora 10-12 ca aceasta este singura perioada in care se fac retururi. (aberant a trebuit sa pierd o zi de munca pt a ajunge in interval).

Luni dimineata 23.11 am incercat sa instalez windows pe sistem dar am avut surpriza sa vad ca HDD nu functioneaza.
Am mers la ora 10.50 la sediul lor cu sistemul spunandu-le ca nu functioneaza hdd. Au luat sistemul si au mers in spate. Am solcitat sa fiu de fata cand testeaza sistemul dar au spus ca nu am voie sa merg in spate.
S-a intors cam dupa 15 min si mi-a spus ca intr-adevar nu functioneaza hdd si daca vreau sa inlocuiasca hdd cu altul de acelasi fel. Am spus ca nu mai am incredere in astfel de hdd si as dori altul de alt tip cu plata diferenta din partea mea daca este cazul. Au spus ca nu sunt de acord. Atunci am solicitat restituirea sistemului. Mai mult am mentionat ca nu mi se pare normal daca achizitionez un sistem sa nu fie testat in prealabil.
Mi-au confirmat ca doar unul din zece sisteme sunt testate.

Mi-au spus sa astept pana fac factura storno. Dupa 5 min am intrebat cat mai dureaza moment in care domnul de acolo a mers a desfacut din nou sistemul si mi-a zis ca hdd are semne de lovitura. Am spus ca eu nu am umblat la HDD sa verifice suruburile.
Au spus ca daca vreau sa imi returneze banii trebuie sa accept scaderea HDD evaluat la prêt din site si sa trimit un mail de confirmare.
Le-am spus ca nu eu am stricat HDD dar ca nu ii intereseaza si ca fara un mail in care sa le spun ca sunt de acord nu mai vad nici un ban.
Am trimis mail in acre am spus ca sunt de acord cu plata sumei aferente hdd dara ca nu recunosc vinovatia si ma voi adresa autoritatilor pentru stabilire vinovatie.
Au vazut mail-ul dar au zic ca daca nu scriu doar ca sunt de acord si mai scriu vreun cuvant in plus nu mai primesc nici un ban. Am trimis din nou mail asa cum am lasat dar dand forward dupa mail anterior unde se vedea in subsol mai anterior in care le spuneam de autoritati.
Au zis ca daca nu dau un mail simplu nu primesc banii.

Practic ei nu au ok-ul meu pentru ca in email nr de comada nu este corect.
In concluzie mi-au returnat banii mai putin contravalaore HDD chiar fara acordul meu.

Mentionez ca am stat acolo mai bine de 2 ore jumatate. Au vent multi clienti cu retururi si majoritatea intampinau problme. Era un scandal continu. Mentionez ca o persoana a plecat la OPC sa faca reclamatie. Am nr lui de telefon si poate sa confirme.

Evaluarea HDD a fost supraevalut.pret 300ron . Pe site cand am ajuns acasa am vazut pretul de 239 ron. Am atasat si print screen.

Mai mult pe site au un grafic cu pretul in ultima luna dar care nu este real. Atasat print screen cu grafic prêt sistem in ultima luna pe site pcgarage prêt 3499ron. Dupa cum se vede in factura eu l-am achizitionat cu 2849ron.
Este evident ca inseala clienti cu aceste grafice.

Pe factura nu se mentioneaza componentele mai ales ca unele dine le au garantie mai mare de 2 ani de la producator.

Va rog sa ma ajutai cu solutionarea acestei recalmatii. Ma intereseaza sa recuperez banii pe HDD si plata zilei de concediu. Daca nu sunteti in masura sa ma ajutati va rog sa imi spuenti caror autoritati ar trebui sa ma adresez (Politie pt inselaciune, instanta proces civil).

Am tasat documente si prinscren-uri.
In document word se vede clar faptul ca acele grafice nu sunt reale si inseala clientul asupar evolutiei pretului (prêt constant in grafic eu l-am achizitionat mult sub grafic).I-am intrebat despre aceste grafice dar au zis ca promotile nu sunt luate in grafic (aberant acest lucru nu este specificat nici unde in site).

6. Dezember 2015

One of the Best..

I bought about twenty different items in last seven years and I was very satisfied each time. The company is serious, speedy and punctual. Their techinal service is also very good.

9. Februar 2014

O firma neserioasa

In data de 03.09.2013 am comandat de pe situl PC Garage o sursa Segotep Raynor Power 550W - desigilat, care a avut statusul de "stoc magazin limitat" la pretul de 65.10 lei. O sursa noua costa 179.99 lei pe acelasi site.

Am primit confirmarea comenzii prin mail. Am intrebat daca produsul respectiv are probleme tehnice si daca are garantie valabila. Raspunsul primit de la Florentina Vlad (04.09.2013 ora 09.19) era ca nu sunt probleme si asteapta confirmarea mea pentru procesarea comenzii. Le-am trimis confirmarea de doua ori (prin mail in 04.09.2013 ora 10.43 si pe pagina PC Garage in 04.09.2013 ora 13.22).

Am primit raspuns la ora 16.17 prin mail si am fost sunat pe mobil de Florentina Vlad ca s-a facut o greseala de gestiune si sursa aceea desigilata nu exista fizic!!! in stocul lor. Mi s-a propus sa aleg o alta sursa asemanatoare dar sa platesc desigur diferenta de pret. Am primit si un voucher in valoare de 3 (trei lei)!!!! cu nr. BW5GQ9P6.

Asa ca am asteptat degeaba dupa ce mi s-a confirmat comanda numai sa aflu ca un produs desigilat postat pe siteul lor nu exista fizic si ca nu pot sa-mi trimite unul la fel. Eu nu cred ca se afiseaza un produs ca desigilat din greseala.

M-am lamurit in data de 05.09.2013 (la o zi dupa comanda anulata) cum stau lucrurile. Sursa Segotep Raynor Power 550W - desigilat a fost pusa din nou in vanzare cu "stoc magazin limitat" la pretul de 180.42 lei.

Asa cum am banuit, cei de la PV Garage s-au razgandit si nu au mai vrut sa vanda sursa Segotep Raynor Power 550W - desigilat la pretul afisat original (65.10 lei) si m-au mintit spunandu-mi ca nu exista fizic in stocul lor. Dovada e print screenul facut de mine la o zi dupa ce mi-au anulat comanda.

Este o firma neserioasa care nu isi respecta clientii. Au incercat sa-mi vanda alt produs similar la un pret mai mare, spunandu-mi ca sursa nu exista fizic si totul se datoreaza unei greseli automate ale sistemului.

7. September 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr