Vi er et lille firma med 4 firmabiler, som bruger jeres olier og renseprodukter til alle bilerne. Produkterne er muligvis en anelse dyrere i nu og her investering - MEN hold nu op hvor det henter sig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super service & produkter. Ringede til Payback for at høre hvilken olie min bil kører på, de hjalp super hurtigt bare ved hjælp af min nummerplade. Produkterne kom dagen efter med pakkeposten.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De står på en Kloakmesse med jeres produkter og i lover "guld og grønne skove" vi laver en ordreseddel med priser på. som vi sammen bliver enig om. I dag kom så en ordrebekræftelse samt en faktu... Mehr ansehen
Service langt ud over det sædvanlige.. Jeg skriver til PayBack Lubricants, for at høre hvilken olie, der anbefales til min gearkasse. Allerede dagen efter, kommer der en mail, med to anbefaling... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
PayBack Lubricants importerer og distribuerer patenterede motor- og gearolier, smøremidler, additiver og renseprodukter med ekstrem performance fra USA
Hjulmagervej 1, 4300, Holbæk, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
fin service, okay hurtig levering så ikke noget at komme efter :)
Varen var som beskrevet
hurtig levering
kan kun anbefales!
Mødte jer på messe i Odense, købte noget rens og additiv til min tilstoppede Audi. Kan kun sige at det virkede over al forventning. Samtidig super flinke mennesker at tale med, 5 stjerner herfra.
Havde svært ved at finde web shoppen, men blev meget hurtigt hjulpet på vej.
Derefter gik det som smurt:)
super hurtig forsendelse , god indpakning
første levering gik planmæssigt og hurtigt.
Anden levering har jeg nu ventet 4 dage på, og intet hørt omkring levering.

Antwort von Payback Lubricants
Det er ret skuffende at man skal opleve sådan et useriøst firma hvor man som konto kunde kan opleve at der er bedre priser i webshoppen end man selv kan få!!!
Og når man så gør opmærksom på det får man bare at vide at det er der ikke noget at gøre ved.....
Og så skriver i envidere på jeres webside at i “stiler efter langsigtede kundeforhold” 👎
Og selvfølgelig har jeg købt noget!! har da faktura dokumentation på det 😉
Mega god service og meget flinke mennesker at handle med :)
Anbefaler :)

Antwort von Payback Lubricants
Vi købte fedt til køleskabsskinner. God rådgivning og hurtig ekspedition.

Antwort von Payback Lubricants
Varen kom hurtigt, så må tiden vise om det hjælper på slidet.

Antwort von Payback Lubricants
Super fed service og produkter der stemmer overens med prisen kan kun anbefale

Antwort von Payback Lubricants
Super service & produkter.
Produkterne kom dagen efter med pakkeposten.
Jeg har nu kørt et stykke tid på payback olie, og må sige jeg kan tydeligt høre og mærke forskel på bilen, den larmer meget mindre i motoren samt jeg kører længere pr liter brændstof.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Payback Lubricants.

Antwort von Payback Lubricants
Service langt ud over det sædvanlige..
Jeg skriver til PayBack Lubricants, for at høre hvilken olie, der anbefales til min gearkasse. Allerede dagen efter, kommer der en mail, med to anbefalinger. En semisyntetisk og en fuldsyntetisk. Fin service, men det ender ikke her.. Dagen efter igen, kommer der endnu en mail. Han har været ved at granske lidt i det og læst op omkring min gearkasse, og anbefaler derfor en tredie, som han mener vil være 105% optimal.
Det da da utroligt, at et firma, der har masser at lave, alligevel tager sig tid til den slags!
STOR tak til PayBack Lubricants herfra.

Antwort von Payback Lubricants
Produkterne er muligvis en anelse dyrere i nu og her investering - MEN hold nu op hvor det henter sig hjem på den lange bane. Det er drøjere i brug og holder bare længere. Vores biler ELSKER olien. Vi anbefaler jeres produkter til alle der gider lytte. :-)

Antwort von Payback Lubricants
Både service og produkterne er i verdensklasse. Jeg har prøvet mange forskellige typer olie fra alverdens firmaer til mine biler. Jeg har dog aldrig oplevet at motoren lyder og kører som fabriksny som efter jeg har skiftet olie med PayBack's olie. Jeg har en bil der kræver en lidt speciel olie og det har jeg fundet her.
Det kan varmt anbefales til alle.
Også til dig med Berlingo'en
5 stjerner.

Antwort von Payback Lubricants
Payback var ikke noget jeg som sådan havde hørt om, men jeg fik muligheden for at afprøve deres fælgrens spray. Den er intet mindre en fantastisk. Jeg må indrømme at jeg ikke er verdens bedste til at få sendt min bil igennem vaskehallen og efter at have sprayet rensen på. Ladet det sidde et lille stk. tid og derefter spulet det af havde jeg helt rene fælge. Jeg kommer ikke til at bruge andet fremover.
Servicen er lige så god som produktet og jeg vil til en hver tid anbefale Payback.

Antwort von Payback Lubricants
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.