Kan ikke logge ind via mit id. prøver at oprette bruger - ikke muligt. prøver at opgive cpr plus mailadresse for at få link til ny kode - systemet påstår at cpr og mail er forkert, hvad det ikke er. K... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Ubrugelig. De fleste gange skal man slette alle browsing data. Hvornår finder de ud af at programmere korrekt. Undrer sig over, at dette skal bruges på et offentligt Webb. de kan åbentbart ikke løft... Mehr ansehen
Både min mand og jeg har forsøgt at oprette os som bruger for at kunne bestille en konsulation hos vores fælles læge. Ender begge med et dato skema, men trykker du på en dato sker der intet. Spild af... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det fungerer jo ikke
En værre omgang bøvl. Endnu et hjernedødt elektronisk møg system. Det offentlige vil have os over på. Det fungerer jo ikke. Er ej muligt at logge ind.
Gør de nar af os?
Endnu en gang kommer der en mail om, at der er besked fra min læge og jeg skal gå på via Patientportalen. Det har jeg prøvet før uden held, og denne gang påstår systemet, at mit CPR-nummer eller mail er forkert. Det er ikke tilfældet.
Så kan man jo vælge MitID, det plejer jo at virke alle andre steder, men bare ikke her. I stedet for at logge mig på, blev jeg ført hen til den mulighed med CPR og mail som jo ikke fungerede og hvor jeg lige var før.
Jeg fandt så frem til telefonnummeret på EGHealthcare og ringede dem op, for det kunne selvfølgelig ikke passe, at deres system stadig ikke virkede. Det lykkedes at få et fingerpeg om hvorfor det ikke duede: Ham jeg talte med fattede simpelthen intet! Når jeg forklarede at MitID ikke loggede mig på, ævlede han om, at klinikken ikke havde sendt nogen formel klage over systemet. Det skete igen og igen, så til sidst afbrød jeg og ringede til lægesekretæren hvor jeg fik svaret i løbet af et par minutter. Hun bekræftede, at de havde klaget og at jeg jo var oprettet i systemet. Jeg frabad mig fremover at blive kontaktet med noget så primitivt og amatøragtigt som Patientportalen.
For mig ser det ud som om, man har prakket lægerne et skodsystem på og de betaler åbenbart bare. Med den strøm af klager man ser her, fatter jeg ikke, at man ikke har afbrudt samarbejdet med EGHealthcare.
Patientportalen er elendig
Patientportalen er ikke til at logge på.
Elendigt system. d
Det var meget bedre med e-mailkonsultation, den virkede hver gang!!
NUL stjerne til Patientportalen.
Kan ikke forny mine recepter
Kan ikke forny mine recepter. Kontaktede min lægeklinik som sagde jeg skulle oprette mig igen. Det fungerer stadig ikke, mere elendigt system skal man lede længe efte
Det er så dårligt at man skulle tro det…
Det er så dårligt at man skulle tro det var udviklet i ørkenen!!! Man kan ikke logge ind, så får man tilsendt en kode og så er man ikke registreret... Det helt vildt dårligt!!!
Elendigt,
Elendigt,, det tar så langt tid før de sender sikkerheds kode at den udløbet,, og sådan kan man blive ved.
Må da lige få nogle kloge hoveder til at se på det,, rimelig vigtigt!
Total ubrugelig
Total ubrugelig
Intet virker. Utroligt systemet ikke er blevet afprøvermt. En skandale
elendigt - vil gerne hjælpe
Har givet mig i kast med denne PORTAL gang på gang, men det lykkes ikke fx at få en adgangskode til at hænge fast, så den er der til næste gang.
Tænk hvis man ikke havde hele dagen…
Tænk hvis man var rigtig syg og dårlig (usikker, udlænding, gammel... jeg er bare gammel; men man bliver jo bims og i hvert fald usikker).
Der er et mylder af såkaldte platforme, og nye navne dukker op - hvad kan & skal vi - alle sammen og på enkleste vis - bruge? Vi vil jo også gerne kunne hjælpe hinanden:
Min læge, Patientportalen, Medicinkortet, sundhed.dk - you name it.
Kan Sundhedsstyrelsen ikke smidiggøre og muliggøre for os alle sammen (inkl. læge & co., specialist, hospital). Jeg hjælper gerne (med sprog, afprøvning osv.)
Total ubrugelig adgang til vigtige INFORMATIONER OG MEDDELELSER
Total ubrugelig adgang til vigtige kontakter med min læge. Kan ikke forstå at al kommunikation skal foregå gennem så mange forskellige platforme.
SAML ALT KOMINIKATION PÅ EN PLATFORM !!!!
Jeg er enig med de andre
Jeg er enig med de andre. Virker ikke. Og meget underligt at PatientPortalen får 1,6 i anmeldelser når ALLE kun har givet den 1 stjerne! Hvad sker der også for Trustpilot?
Ubrugelig
Prøver at læse vigtig besked fra lægen -> prøver at logge ind via mit ID = virker ikke, prøver via glemt kode = virker heller ikke. Her siger den så jeg ikke er registreret (selvom jeg godt lige har kunne få tilsendt nulstilling af adgangskode) -> vælger registrer = kan den heller ikke, siger jeg ikke har en gyldig bruger... Frustrerende nyttesløst! Og halvdelen af landets lægeklinikker har ikke telefonkø og siger man skal booke tid osv online.. hvilket man ikke kan når man ikke kan logge ind.
email modtagelse virker ikke mere
email modtagelse virker ikke mere, og kan dermed ikke logge ind
Ubrugeligt fejlinficeret bræk
Ubrugeligt fejlinficeret bræk. Som alt nyt, der afløser glimrende og velfungerende eksisterende systemer, virker det ufatteligt meget dårligere, dummere, grimmere, langsommmere eller slet ikke.
Talentløst
Tænk at vores sundheds system benytter sig af den her portal, som ikke engang virker? Jeg kan hverken oprette ny bruger eller logge ind med glemt adgangskode. Talentløst og ubrugeligt. Til grin. Amatører som stod for at lave systemet. I burde skamme jer
totalt håbløst
totalt håbløst - kommer til Aller lægehus eller alle mulige tilfældige specifikke lægehuse. Har opgivet efter 15 minutter i rundkreds - hvis SUNDHED virkelig synes det er sådan borgere skal behandles så kan vi ligesågodt nedlægge det offentlige sundhedsvæsen. SUK SUK
URL virker ikke..
URL virker ikke...
Sikke en joke! Ufattelig ringe projektstyring at lukke emailkonsultation ned inden patientportalen.dk virker, ih guder altså.
Kan overhovedet ikke logge ind
Kan overhovedet ikke logge ind, man skal skrive en kode som man ikke har, nemid virker heller ikke, man får ikke en mail hvor man kan skifte kode når man trykker "glemt kodeord" man har ikke fået besked om at man skal skifte til patientportalen. Ufatteligt dårligt.
Ubrugeligt juks.
Ubrugeligt juks.
Kan ikke logge på eller oprette mig fordi jeg allerede er bruger, men jeg kan ikke få tilsendt en glemt adgangskode, da jeg ikke er oprettet i systemet. Har heller ikke fået besked om min "portal" er ændret til dette, så opdager det først, når man står og skal bruge det. Idiotisk tidspunkt
Ubrugeligt system
Virker ikke af samme årsag som alle andre skriver herinde på Trustpilot. Man kører i loop uden at kunne blive logget ind.
Bliver ved at køre i ring når jeg…
Bliver ved at køre i ring når jeg endelig kommer på .Du ikke patient i klinikken?
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.