Pascaljacobsen Bewertungen 53

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kørt et personligt mentor forløb med Pascal og er ovenud tilfreds! Pascal har hjulpet mit team og jeg med at udarbejde et nyt high ticket product og coachet os i salgsprocessen. Min investerin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdensmester i Mindset & verdensklasse event! Hvis du arbejder med personlig udvikling, healing eller coaching så er Pascal et MUST på din liste over mennesker, som har gået vejen. "Målet er ikke at... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Unterricht

Vom Unternehmen geschrieben

Hjælper folk med at level up i deres liv via forretningssparring, mindset og fysisk sundhed. Let's gooo!

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil gerne have mine penge tilbage…

Jeg vil gerne have mine penge tilbage fra et kursus ala 15.000. Jeg fortrød, der gik mere end 14 dage og nu er jeg bare ked af at de penge er gået tabt. Jeg er interesseret i halv skade mv. og har skrevet en milliard gange men har stadig ikke haft mulighed for at finde en løsning med Pascal. Synes det er ærgerligt - især hvis man har en succesfuld forretning.

27. Januar 2025

Antwort von Pascaljacobsen

Hej Amalie. Tak for din besked.
Det er korrekt at vi desværre ikke refunderer penge retur for et produkt efter 1 år og 8 måneder, som er taget i brug 4 gange.

Det er også korrekt at vi ikke er kommet frem til en anden løsning, da svaret har været meget simpelt, ærligt og det samme hver gang. "Vi kan desværre ikke returnere penge for et produkt, efter 1 år og 8 måneder som er taget i brug".

Vi er kede af at du føler pengene er gået tabt og som vi har svaret på din mail, har vi tilbudt dig andre ydelser gratis for at hjælpe, som vi stadig et år efter, aldrig har modtaget svar retur om ville tages imod.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

SIMPELT OG STÆRKT🔥

2024 har for mit vedkommende været et ret vildt år og det ramte mig i november. Jeg mistede lidt pusten og fik en følelse af at være utilstrækkelig både i min virksomhed og på den private front. Jeg har længe fulgt Pascal via instagram og finder enorm ro i hans udstråling. Derfor tøvede jeg ikke 2 sek med at tilmelde mig hans event i Kbh. Heldigvis - for det var alt jeg havde brug for, for at kunne se min vej frem igen. TAK!

Antwort von Pascaljacobsen

Woooouhooo Anna. Sikke en TOP fed besked. Det gør mig oprigtigt glad at høre. Tak fordi du deler din oplevelse. Det er virkelig værdsat!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du vil på en livsforandrende rejse..

så er det Pascal, du skal have fat i!
Jeg har i det sidste halvårstid været en del af Club Level Up+ og været med til live-eventet i december. Alting begyndte at forandre sig, da Pascal "blev en del af mit liv". Han er ligeså autentisk i virkeligheden som bag skærmen, og det siger ikke så lidt.
Pascal har et talent i at forklare alting på en måde, så det trænger ind. At gøre selv de mest komplicerede emner simpelt. Hans energi og humør smitter af, og han motiverer på højeste plan. Jeg tager ofte mig selv i at tænke "Hvad vil Pascal gøre", "Hvad vil Pascal sige/tænke" osv., og det driver mig.
Jeg føler ikke, at jeg på noget tidspunkt skal leve op til et eller andet, som jeg endnu ikke er klar til, men tværtimod, at jeg kan være mig selv og have mig selv med i alt, hvad jeg foretager mig - det i sig selv er motiverende, fordi alting bliver opnåeligt på det niveau, jeg hele tiden rykker mig til at være på.
Pascal giver så meget af sig selv, og så er han en helt ekstremt god lytter, der virkelig giver sig tid til den og de personer, han har med at gøre.
Der er ingen tvivl om, at jeg anbefaler Pascal til alle, for det har været en livsforandrende rejse for mig de sidste mange måneder! Så meget, at jeg fortsætter rejsen, og tager med til hans event i Italien i foråret.
Overvejer du at tage med på et event, så kan jeg kun sige GØR DET! Du får så meget mere ud af det, end hvad du kom efter. :-)

6. Januar 2025

Antwort von Pascaljacobsen

Camilla, din KÆMPE stjerne. Tak er sku ikke nok her, så TUSINDE tak for din gode anmeldelse. Det rør mig dybt. Mange mange tak!! Italy, let's gooo!!🌟

Fantastisk Level Up event

Fantastisk Level Up event. Pascal kom ind i mit liv på det helt rigtige tidspunkt og jeg er meget taknemmelig for alt det jeg lærer af ham. Mit liv bliver bedre og bedre i takt med at jeg implementerer de værktøjer Pascal underviser i.
Jeg er stadig høj på den energi der opstod på eventet i Kbh. Her leverede Pascal sine budskaber med nærvær, engagement og autencitet. De inputs og de øvelser han kom med, har virkelig sat gang i rigtig mange spændende reflektioner om at tage mit liv til næste niveau. Pascal brænder så meget for at formidle sine budskaber og han har hjertet placeret på det helt rette sted. Tak Pascal 🥰

Antwort von Pascaljacobsen

Kæreste Sarah. WOW. Jeg bliver så glad. Tak for at du gad give dig tid til at skrive denne anmeldelse og hvor er det bare fedt at det er sådan du har oplevet det hele!!

Gennemført event

Gennemført planlægning, indhold og udførelse af event.
Pascal leverer nærvær og autenticitet på højt plan.
Jeg er ikke i tvivl om at Pascal har hjertet med i det han gør, hans viden og lyst brænder igennem i alt hvad han laver.

Antwort von Pascaljacobsen

TAK Hanne. Virkelig flotte ord, som jeg er dybt taknemmelig for. Jeg er super glad for at det var den oplevelse du havde. Det betyder meget!!

kæmpe anbefaling herfra!

Hvis du leder efter en person, der virkelig kan gøre en forskel, så kan jeg på det varmeste anbefale ham! Han har en helt unik evne til at lytte og forstå, hvad man har brug for. Når han svarer, gør han det med en indsigt og en ro, der virkelig rammer. Han giver både konkrete råd og refleksioner, som får en til selv at finde de svar, der giver mest mening.

Han deler sin viden og erfaring på en måde, der er inspirerende og utrolig brugbar. Den bevidsthed og indsigt, han besidder, er noget, man sjældent finder. Det gør, at man føler sig løftet og styrket efter hver samtale.

Mit liv har taget en fuldstændig forvandling, siden jeg mødte ham – en 180 graders vending. I dag er jeg på et sted, hvor jeg er sindssygt glad. Jeg er ved at skabe min egen karriere, har fået ryddet op i mit liv og omgiver mig kun med mennesker, der vil mig det bedste. Alt det er sket, fordi jeg har lært at sige fra, stå ved mig selv og følge mine egne værdier – noget, han har lært mig.

Hans vejledning og viden er uundværlig, og jeg kan kun sige: En kæmpe, kæmpe anbefaling herfra!

5. Januar 2025

Antwort von Pascaljacobsen

Kære Julie. Wow!! Sikke en masse flotte ord. TUSINDE tak fordi du har taget dig tid til, at sidde og skrive sådan en anmeldelse. Det gør mig gladere, end ord kan beskrive. Fantastisk!!!

Club Level Up+

Club Level Up+, Pascal Jacobsen og Team, vi er kun nogle få uger inde i vores 1 års forløb sammen og allerede nu kan jeg ærligt sige at Pascal er så nærværende, autentisk, givende og en fantastisk formidler.🚀

Jeg er så taknemlig for at jeg sagde ja til at deltage i dette forløb for jeg har på denne korte tid fået flere nye redskaber at arbejde med. Redskaber der vil få mig, både personligt og professionelt op på et helt nyt Level og få den bedste version af mig frem i lyset til glæde for mig selv og andre.🚀

Jeg vil til en hver tid anbefale Pascal og hans forløb for han brænder virkelig for at formidle hans viden til andre og hjælpe andre med at nå deres mål.🚀 🚀🚀

12. Juni 2024

Antwort von Pascaljacobsen

Wooouho!! Tusinde tak Nethe. Det gør mig virkelig glad at se denne besked og at du allerede nu har så god en oplevelse. Tak for dine skønne ord!!😍
Let's gooo!!🚀

Tak - et fattigt ord🥹

Pascal.. hvor skal jeg starte?

Jeg vil starte med at sige TAK! Tak for dit geniale online forløb, tak for din evige inspiration, tak for din energi og altid givende, positive og smittende humør. Tak for dig🙏🏽

Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg gav mig selv SYS-forløbet, og det bedste er jo, at selvom jeg kun LIGE har færdiggjort online-forløbet, så er det hele jo KUN lige startet. Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg stødte på dig, din profil og dit forløb, for det og du er guld cærd fra a-z, fra start til slut.

Din passion for det, du gør er VANVITTIG beundringsværdig, og jeg oftere og oftere mig selv i at tænke "hvad mon Pascal ville gøre her?"😅

Jeg glæder mig til at suge al din viden til mig så meget, jeg overhovedet kan, for igen.. jeg er målløs og fortæller alt og alle om min begejstring.

Så selvom tak er et fattigt ord, så tak for det og dig - og selvfølgelig også til dit fantastiske team.

Der er INGEN tvivl om, at du/I tager udgangspunkt i den sætning, jeg ofte hører dig sige; "givers gain", og jeg er FULDSTÆNDIG enig🔥

2. November 2023

Antwort von Pascaljacobsen

Wooouhoo. Vi bliver SÅ glade!!
TUSINDE tak for din gode anmeldelse Louise. Den betyder virkelig meget. TAK!! 🔥

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pascal er utrolig jordnær og hjælper…

Pascal er utrolig jordnær og hjælper skridt for skridt så du forstår hvordan.
Pascal er seriøs og engageret omkring sit arbejde - det kommer endnu mere til syne under online challenges eller live kurser. Pascal er i udvikling så jeg er sikker på jeg hele tiden får noget nyt at lære.
Han er en nødvendig inspiration for min karriere, som selvstændig på 13 år. Bare det at jeg får svar hurtigt på et spørgsmål i min travle hverdag, gør at jeg kommer et skridt hurtigere frem hver dag.

3. April 2023

Antwort von Pascaljacobsen

SÅ fantastisk. Tusinde tak!!

Kan virkelig anbefales

Jeg investerede i Scale your sale programmet/forløbet i slutningen af 2022. Og det har intet mindre end taget mig med storm.
Det er virkelig brugbart og har været med til at udvikle mig som menneske og som selvstændig. Der bliver overleveret af Pascal og team, og det stopper tilsyneladende aldrig :-).
Hele tiden bliver der opgraderet og finpudset, for at levere det bedste de kan.
Jeg føler mig også både set og hørt og får altid super hurtig hjælp og support.
Det kan virkelig anbefales til folk der gerne vil udvikle sig selv og deres business og ikke mindst lære det hele, fra nogen der har gået vejen selv. Jeg er en MEGET tilfreds og taknemmelig kunde.

10. Juli 2023

Antwort von Pascaljacobsen

Jeg er så glad for din besked. TAK!!

Troværdig

Troværdig, grundig, dygtig, passioneret hvilket hele forløbet bærer præg af. Kan varmt anbefale , her får man det der loves ☀️☀️🤩🤩

3. Juli 2023

Antwort von Pascaljacobsen

Woouho. Jeg bliver så glad. TAK!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et forløb med livslang læring…

Et forløb der rækker langt udover det sædvandlige. Scale your sale hjælper
ikke bare til at starte din virksomhed op og skallerne dit salg, men udvikler dig også som virksomhedsejer. Udover selvstudie igennem moduler, som man kan køre i sit eget tempo, så er der ugentlige kald, hvor man kan få svar på sine spørgsmål. Samtidig byder de på spændende, aktuelle emner og indlæg der udvider ens horisont, udfordrer og beriger en. Jeg elsker dialogen, menneskerne, energien, støtten, inspirationen og udfordringerne. Pascal og Naqir er virkelig top professionelle og autentiske - med hjerte på det rigtige sted! Giver mine varmeste anbefalinger!

30. Juni 2023

Antwort von Pascaljacobsen

Fantastisk at modtage. MANGE tak!!

Partner Pascal & Naqi

Partner Pascal & Naqi - disse to unge mennesker har hjulpet mig på LEVELUP på magisk vis på en måde, jeg end ikke kunne have drømt mig til.

De er et succesfuldt team, som præsterer ud over det sædvanlige. De ikke bare ser mig, de har mig og jeg er i trygge hænder. De rydder vejen for mig, så jeg bare skal træde ind på vejen.

Min personlige udviklingsrejse med dem har taget mig på et så transformerende personligt plan, at det hurtigt gjorde det muligt for mig, at stå stærkt i min business og tiltrække de kunder som hører til hos mig. Dem som virkelig er klar og vil noget med deres liv.

De starter stille og roligt med at bygge fundament fra bunden af, så alt bliver gjort unikt og autentisk i højeste energi.

Jeg mødte Pascal første alene i en elevator og der havde jeg allerede en følelse af at det ikke var tilfældigt, at jeg skulle møde ham der.

Pascal er en ung stjernekomet der arbejder passioneret, intuitivt og ekstremt professionelt. Ingen slinger i valsen han ved hvor han vil hen og intet kan stoppe ham.

De fleste forretninger vil kunne vækste i hans nærvær. I deres nærvær. De er begge på højeste niveau .

Jeg er meget taknemmelig for mit samarbejde med dem 💃💃 min rejse med dem er lige begyndt 🪐🪐🪐🪐

Mine allervarmeste anbefalinger til Pascal og Naqi som supplerer hinanden så godt.

30. Juni 2023

Waow. Den ramte. TAK!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg rakte ud til Pascal og Naqi fordi…

Jeg rakte ud til Pascal og Naqi fordi jeg bogstavelig talt manglede motivation, og et gigantisk spark bagi 😁 Jeg manglede nogle som kunne give mit mindset en udfordring og der var ingen tvivl om at det skulle være dem!

Hver gang jeg har ugentlig coaching ændrer mit liv sig mere og mere og vi er lige begyndt, jeg kan slet ikke vente med at se hvor jeg er om bare 2 måneder, jeg er ovenud glad og taknemmelig for at være under deres vinger og kan anbefale alle der mangler resultater eller boost i deres business til at række ud til dem!

Livet er for kort til at nøjes!

26. Juni 2023

Mange TUSINDE tak!!!

Nærværende menneske

Nærværende menneske, som kun vil en det bedste. 🙏☀️

9. Juni 2023

Man bliver da så glad!
KÆMPE tak!!

De aller bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pascal og Naqi er top professionelle og passioneret.

Hos Pascal og Naqi får man 2 top motiveret, professionelle, passioneret, imødekommende, hjælpsomme, mænd som brænder for at hjælpe dig med din forretning. Du får et netværk hvor alle kan sparrer med hinanden og hjælper hinanden. DU bliver støttet, guidet, og hjulpet hele vejen. De er autentiske og har gået vejen selv. Jeg giver dem min bedste anbefalinger.

9. Juni 2023

Antwort von Pascaljacobsen

Tusinde tak for de gode ord. Det er virkelig værdsat!
Jeg er glad for at du mærker vores passion. Det er virkelig noget vi brænder for!

Tak!!

Et fuldendt forløb

Hvis du er en coach, terapeut o.lign. så er Scale Your Sale et forløb, som du ikke kan undvære. Det er ikke kun et forløb, der lærer dig alt omkring marketing af din virksomhed og dine ydelser, men et “all-round” forløb, der berører emner som mindset, struktur i din virksomhed og salg plus så meget mere, da Pascal og Naqi overleverer med et kæmpe “O” enten ved opgradering/tilføjelse af et emne i forløbet, live workshops eller gæstetalere ved vores ugentlig fælles kald.

Det er, med hånden på hjertet, den bedste investering, jeg har lavet i mig selv og min virksomhed hidtil! Du bliver en del af en community af ligesindede mennesker i alle aldre og stadier i deres rejser, som virksomhedsejere, hvor der er opbakning, sparring og deling af erfaringer.

En kæmpe takeaway for mig er: “En forretning altid afspejler sin ejermand”

11. April 2023

Antwort von Pascaljacobsen

Waow, det var nogle flotte ord. TAK!!! Det betyder så meget for os.

Jeg ønsker dig den bedste dag!

Varme hilsner

Min varmeste anbefaling

Jeg kan ikke anbefale Scale your Sale nok! Et fantastisk forløb, hvor Pascal & Naqi ikke bare leverer, men overleverer big time. Man får så meget her. De er tålmodige, har et mindset, som jeg ville ønske alle havde- og er altid klar til at hjælpe.

20. Januar 2023

Antwort von Pascaljacobsen

MANGE tak for denne anmeldelse. Det gør mig simpelthen så glad at læse. Tak tak tak!!!

Super godt kursus

Super godt kursus - Pascal og Naqi formår at holde det nemt og simpelt, og deres vejledninger er meget ligetil. De ved hvad de snakker om, og yder gerne en ekstra indsats for deres deltagere. Meget dygtig og kompetente, og en varm anbefaling til dig, uanset om du er ny som selvstændig, eller om du ønsker at tage din forretning til næste niveau.

19. März 2023

Antwort von Pascaljacobsen

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget!! Jeg er glad for at du oplever at forløbet er lige til!!

Skøn dag til dig!
Pascal

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr