PARTNERMEDNIVEAU Bewertungen 290

TrustScore 1 von 5

1.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var absolut ikke en god oplevelse. De fleste såkaldte match boede i den anden ende af landet, og der var flere fejl i folks oplysninger. Fx havde flere ikke børn, men det bedste, de havde oplevet... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold kæft hvor er det skod. Faldt i med begge ben. Mit bedste forslag til at stoppe abonnement er at spærre dit betalingskort og få dig et nyt. Total useriøst og bondefangeri. Hvordan stopper man såd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkeligt skuffende. Jeg får stort set kun partnerforslag, der ligger 200 km UDEN for mit geografiske ønske (100km). jeg tror også, der er mange falske profiler, som andre anmeldere nævner Man kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

“Partner med niveau”er datinglivets svar på Jehovas vidner. Det er let at komme ind - men umuligt at komme ud. De har “tilfældigvis” glemt at gøre det nemt og overskueligt at melde sig ud. Hold jer... Mehr ansehen

1.1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De er umuligt at slette eller opsige…

Hold jer væk fra dem
De er umuligt at slette profilen so er man fanget -
man havner i en evig medlemskab.Supporten skriver misvisende oplysninger .

Smart
Kanon forrettningsmodell

26. Dezember 2018

Antwort von PARTNERMEDNIVEAU

Hej Thisen og håber du nyder dine juledage!
Det lyder som om du oplever lidt problemer med din browser!
Man kan desværre ikke slette profilen før man har opsagt sit abonnement, men hvis du sender mig en mail på support@partnermedniveau.dk, så skal jeg da glædeligt hjælpe dig med at opsige og seltte din profil.

Da jeg allerede havde slettet din profil, var det selvfølgelig ikke muligt at gendanne dit abonnement og jeg refunderede dit ifølge de 14 dages fortrydelelsesret, beklager hvis du har misforstået noget i mine mails.

Christoffer
dit PartnerMedNiveau-team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad være med at spilde pengene her

Lad være med at spilde pengene på det her foretagende. Venlige supportere - men i hvert fald i min aldersgruppe ser det ikke ud til, at der er ret mange rigtige medlemmer. De fleste matchforslag, jeg får, er uden foto og næsten uden tekst. Er der endelig et forslag med en rigtig person, er vedkommende som regel fra en anden del af landet.

10. Dezember 2018

Hej Lisbet,

Tak for dine fine ord og beklager det sene svar, vi har haft lidt travlt.
Desværre kan vi ikke tvinge folk til at tilføje billeder eller udfylde deres profil, vi opfordrer dem dog til at tilføje så meget så muligt så de har størst mulig chance for at fainde kærligheden, det er jo det der ideen med vores side!
Vores største brugerbase er fra ca 40 til 60 og selvfølgelig er der flere medlemmer i nærheden af KBH, da befolkningstætheden er tættere der.
Men hvis du sender os en mail, så kan vi nok finde en lille gave til dig og hjælper dig med at fejre julen, det er jo hjerternes tid.

Christoffer
Dit PartnerMedNiveau-team

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har sat afstand til meget vigtig men det betyder intet..

Har sat afstand til meget vigtig, men den foreslår stadig folk der er mere end 3 gange så lang som min præference.. Har en fornemmelse af at de er afhængige af at udsende notifikationer, så man lige kan logge ind for så at se at det var der ingen grund til..
Langdistanceforhold kan være svære for folk der ikke har råd til at rejse langt ofte..

8. November 2018

Hej Troels,
Vi har fuld forståelse for at ikke alle ønsker et langdistance forhold og vi overholder også præferencerne du har indstillet. Så der kan være et par muligheder hvorfor du modtager forslag der bor for langt væk, enten kan det være grundet at det ikke er indstillet til "meget vigtigt", at du lige har ændret kriteriet (det kan tage en dag eller to før det træder i effekt), det kan også være at det er en af dine profilbesøgere eller hvad nu hvis forslag, da disse ikke nødvendigvis lever op til dine præferencer.

Hvis dette ikke er tilfældet eller du ønsker en mere uddybet besvarelse må du meget gerne kontakte vores kundeservice via vores hjælpecenter!

Håber du får en god dag.

Med venlig hilsen,
Dit partnerMedNiveau team.

MANGLENDE KONTAKTMULIGHEDER!

MANGLENDE KONTAKTMULIGHEDER!
Har gennem den sidste uge ikke kunnet logge mig ind, hverken via app eller e-mail. Står med samme problem - ingen at kontakte. Ikke rart - og slet ikke, hvad man forventer.

11. Oktober 2018

Hej Pernille,

Beklager at du har oplevet problemer med din adgangskode!
Hvis du går ind i vores hjælpecenter kan du finde instruktioner om hvordan man nulstiller sin adgangskode og skulle du have problemer med at få det til at virke finder du også en kontaktformular til kundeservice i bunden af artiklen så du kan kontakte os og så nulstiller vi den mauelt for dig.
Og angående den mistede uge, hvis du nævner det til din kundeservice medarbejder, så er jeg sikker på vi kan finde en løsning på dette!

Håber du får en rigtig god dag og snarest kan logge ind igen!

Med venlige hilsner, dit PartnerMedNiveau-team

PAS PÅ!!! ~PartnerMedNiveau

Min indbakke, modtager dagligt mails fra PartnerMedNiveau,
trods jeg aldrig har tilmeldt mig,
og er lykkelig gift.
Har kontaktet PartnerMedNiveau, her er ingen hjælp at hente.
På siden står der,
"klik her for at afmelde dig",
og det gør jeg så,
men det virker selvfølgelig ikke.
Større svindler foretagen,
skal man lede længe efter.
Så PAS PÅ!!!
PartnerMedNiveau.
•••••••••••••••••••••••••
➡️De slipper dig IKKE igen,
når de først har din mail.
••••••••••••••••••••••••••

8. Oktober 2018

Det burde ikke være lovligt

Det burde ikke være lovligt
Hvis man uforvarende (måske ved at deltage i en konkurrence på internettet) er kommet ind i en mail-database, fremsendes regelmæssigt mails, som insinuerer at man er lidt løs på tråden. Også selv om man aldrig har været logget ind på Partner u niveau.
Hvad endnu værre er, at det er umuligt at komme ud af. Afmelding hjælper ikke. Partner uden niveau frasiger sig ethvert ansvar for disse mails og mener at de fremsendes af nogle samarbejdspartnere !!
Imponerende !! Det kan altså ikke stoppes, men jeg mener at det burde være ulovligt.

26. September 2018

Antwort von PARTNERMEDNIVEAU

Hej Jørgen, Vi beklager meget at du ikke kan få afmeldt disse mails og du ikke medvidende har tilmeldt dig en marketingsliste. Deres afmeldingslink skulle meget gerne fungere og stoppe disse mails, og som oplyst i vores mails, hvis dette link ikke fungerer må du meget gerne videresende mailen til os så vi kan undersøge sagen nærmere og identificere hvor denne mail kommer fra. Endnu engang beklager vi meget at du har fået disse mails. Håber du får en god dag. Mvh Dit PartnerMedNiveau-team.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du skal oplyse personfølsomme data, før du får en pris på medlemsskab

Har skrevet med deres kundeservice for at få oplyst priser på medlemskab, men de fastholder at jeg skal oprette mig som medlem for at få prisen at vide.

Jeg SKAL altså opgive både personfølsomme data (hvorvidt jeg søger en ny partner-relation) og mine seksuelle præferencer (hvorvidt jeg søger kvinder eller mænd) for at få at vide hvad deres produkt koster!

Man kan ikke oprette et medlemskab uden at tage stilling til ovennævnte.....

I den kontekst jeg slet ikke forstår deres gentagende brug af ordet "seriøs".

25. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fungere rigtig godt for mig

Jeg gentager en tidligere positiv anmeldelse...ærgerligt at se så mange 1-stjerne...dette site fungerer rigtig godt for mig. Jeg har fået mange chats og efterfølgende dates. Det er det jeg er her for. Og websitet virker godt på både PC og mobil/tablet, I modsætning til nogle andre leverandør I det markedet.

18. September 2018

Kære Richard,

Tusind tak for de fine ord og vi er rigtige glade for at høre fra et af vores tilfredse medlemmer.

Ja desværre er der mange 1-stjernede anmeldelser, dog desværre er det sådan at utilfredse medlemmer er ofte mere højlydte en tilfredse medlemmer. Vi tager selvfølgelig alle anmeldelser seriøst og gør vores bedste for at hjælpe og løse problemerne så hurtigt som muligt.

Men endnu engang, tusind tak for de fine ord og håber virkelig at du finder din perfekte partner via os!

Med venlige hilsner, dit PartnerMedNiveau-team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gør det gennemskueligt, lav et par prøvedage og sæt prisen ned

Det kunne have været en fin tjeneste, men der er lidt mange tvivlsspørgsmål og det gør mig usikker. Basisprofil-status giver ikke svar og man kan ikke gennemskue hvad man kan og ikke kan.
Det er dyrt når man ikke har fornemmelsen af tjenesten. Jeg fik dog et par prøvedage og det hjalp på det hele.
Man kan ikke søge på fritekst eller geografi. Det ville have været fint om man kunne søge på særlige interesse-ord. Man får udvalgte profiler tilbudt. Jeg kan ikke gennemskue købsbetingelser og det forekommer svært at opsige abonnement. Det skal det ikke være! Og det burde ikke være fortløbende.
Få styr på det, så vi kender betingelserne og kan bruge tjenesten. Det kunne være så fint og ligetil. Jeg tror I ville vinde meget mere med ærlighed og åbenhed.

16. September 2018

Antwort von PARTNERMEDNIVEAU

Hej M.J. Vi er udelukkende et matchingmaking firma og det er af denne grund vi ikke tilbyder fri søgning. der er mange andre sider der tilbyder at man kan søge frit i et stort kataloger af singler, vi har valgt at gå imod strømmen og tilbyde færre daglige forslag der passer til dine præferencer og din personlighedsprofil. Vi tror simpelthen på at kvalitet frem for kvantitet er den rigtige vej for at finde den eneste ene.

Angående købsbetingelser og opsigelsesmetoder, har vi forsøgt at gøre dette så simpelt som muligt ved kun at have 2 siders Almindelige forretningsbetingelser, opsigelses mulighederne oplyst i købsbekræftigelsen, et hjælpecenter med en FAQ og vores kundeservice der gør sit bedste for at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Men hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for anden hjælp, så skal endelig kontakte kundeservice og så besvarer vi så hurtigt som muligt!

Mvh Dit PartnerMedNiveau-team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt for få reelle match!!!!!

Alt for få reelle match!!!!!
Mange partner forslag ligger helt udenfor ens angivne preference ramme (feks aldersmæssigt eller afstandsmæsdigt).
Uoverskuelig og dårligt fungerende site, beskeder forsvinder etc.
Spild af penge !!!!!!!

30. August 2018

Antwort von PARTNERMEDNIVEAU

Hej Elisabeth, lyder lidt som at dine præferencer ikke er indstillet helt korrekt. Man kan justere hvert kriterie fra ikke vigtigt helt op til meget vigtigt, jo længere fra meget vigtigt, jo større chance er der for at det bliver tilsidesat til fordel for andre matching kriterier. Hvis meddelelser forsvinder er det som regel fordi at dette medlem har slettet deres profil. Tusind tak for din feedback! Mvh dit Kundeservice team.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

umuligt at opsige abonnement og få fat i kundeservice hos partnermednivau

Nu har jeg i flere dage forsøgt at opsige mit abonnement på Partnermedniveau. Jeg kan ikke opsige abonnementet, da der åbenbart er en fejl på deres site. Og kundeservice kan man kontakte via fax! Der er ikke nogen mailadresse man kan kontakte eller telefonnummer man kan ringe på. Det virker meget uprofessionelt og som om man har lavet den klassiske med at gøre det meget svært at opsige et abonnement. Det virker bare totalt omvendt på mig. Jeg vil bare ud af det og må i sidste ende spærre mit kort, hvis jeg ikke får fat i dem på en eller anden måde.

30. August 2018

Antwort von PARTNERMEDNIVEAU

Hej Flemming, det lyder som om du har oplevet browser problemer. Vi tilbyder mange forskellige muligheder for at kontakte kundeservice, beklager hvis du ikke føler det har været tydeligt nok. Hvis du følger kundeservice linket i bunden kan du finde vores hjælpesider og vores kontaktform så du kan sende os en email og vi kan hjælpe dig med at opsige dit abonnement. Mvh dit Kundeservice team.

Absolut svindel og humbug

Absolut svindel og humbug, prøv den aldrig!!!
Muligvis falske profiler!!!
Spild af penge!!!

5. August 2018

Antwort von PARTNERMEDNIVEAU

Hej Karen, Vi er kede af at høre at du er utilfreds! Kan dog forsikre dig at vi gør vores bedste for at holde falske og useriøse profiler væk fra siden. Vi har et dedikeret sikkerhedsteam der dagligt gennemgår ny skabte profiler og mistænksomme profiler, der er yderst effektive til at holde denne slags uærlige profiler væk fra siden! Ydermere informere vi altid vores medlemmer når vi finder sådant et medlem, så de kan bryde kontakten og undgå at blive bedraget. Mvh dit Kundeservice team.

adgangskode

hej! jeg blev noget paf da de skrev til mig på min e-mail "hej brutus1244". det er den adgangskode jeg havde lavet og den er privat, men det mener de åbentbart ikke, så pas på derude. jeg er smuttet og håber også andre smutter. hej. PS. det er datingsiden "partner med niveau" det drejer sig om

26. Juni 2018

Antwort von PARTNERMEDNIVEAU

Hej Jan, Tak for din feedback. Vi har ikke adgang til medlemmers adhgangskoder og når vi sender mails ud, er de altid adresseret til brugernavnet. Jeg vil også foreslå at du læser vores databeskyttelse artikel, på vores forside. Hvis du kontakter os via vores kontaktformular, så kan vi undersøge nærmere og give dig et mere uddybende svar. P.S. Må jeg foreslå at du redigerer din anmeldelse så din personlige adgangskode ikke er tilgængelige for gud og hvermand. Mvh dit Kundeservice team.

Ingen aktivitet

Denne dateting side, kan jeg desværre ikke anbefale. Ideen bagved er måske meget god, men alt for mange gemmer sig bagved anonyme profiler uden billeder.
Jeg kan ikke vurdere på anonyme profiler, om jeg mener der kunne være et match, for at kontakte vedkommende.
Der skulle være større krav til indhold på sin profil. Eller en form for fordel, ved at gøre profilen mere personlig.

6. Juni 2018

Spild af tid og penge

Utrolig dårlig dating site👎🏼 70 % af profilerne er uden billede. Det tog 4 dage før mine billeder blev uploaded så nogen kunne se dem. Og udvalget af dates er latterligt lidt. Find et andet site, her spilder i pengene🤯

9. April 2018

Hej!

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Normalt bliver tekster og billeder godkendt inden for allerhøjst 24 timer, men det kan selvfølgelig nogle gange tage lidt længere tid ved fx weekender og travle tider. Du er meget velkommen til at skrive til os på support@partnermedniveau.dk, sådan at vi kan hjælpe dig med at få den bedst mulige oplevelse af siden. Hav en god dag!

Kristine fra PARTNERMEDNIVEAU

Intet godt at sige

Intet godt at sige! Som flere skriver er profilerne uden billede, kriterier tilsidesættes og der er ingen konsekvens i det "niveau" de profilerer sig på. Når man henvender sig til kundeservice, bliver man venligt vejledt, så længe det er muligt for dem at dreje spørgsmålene sådan at de kan få ret. Alt andet ignoreres.
Køb en god kop kaffe på den nærliggende cafe for pengene, sandsynligheden for at finde kærligheden der, er større end på PmN.

9. April 2018

Hej!

Jeg er ked af at høre dette! Hvilke partnerforslag du modtager afhænger af flere ting fx hvor du bor, hvilken alder du har, hvordan dine søgekriterier er samt hvor godt din profil stemmer overens med andre profiler på vores side. Hvis du skriver ind til os på support@partnermedniveau.dk, vil vi meget gerne kigge nærmere på dette for dig og rådgive dig om, hvordan du kan modtage mere passende partnerforslag. Håber på at høre fra dig og hav en god dag!

Kristine fra PARTNERMEDNIVEAU

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Falske profiler og uden niveau

Må indrømme, at jeg efter et måneds tid på Partenr med Niveau, er mere end skuffet!
Ca. 80% af alle de profiler der er, er uden billeder. HVIS profilerne var ægte og HVIS man var seriøst søgende (man har jo betalt penge for at være medlem) vil de vel også være et billed......så mon ikke de fleste profiler i falske??
Men det er ikke det mest irriterede: hver eneste dag får man forslag til mulige match/profiler der ligger langt langt væk fra mine søgekriterier. Både hvad angår afstand, alder, rygere (som er et No-go for mig) osv osv.!!
Samtidig har jeg to veninder der også har været medlem, men som ikke mere er betalende - også disse profiler er synlige!
Så det vil sige, at selv dem der evt holder en pause fra PmN eller ikke ønsker at bruge dette medie, popper op hos andre profiler.
DET ER JO DYBT USERIØST.
Så jeg kan kun tilskrive mig alle de andre utilfredse brugere. Hold jer væk fra PmN. Det er ikke meget niveau over dette datingsite.

29. März 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr