Particuliergarant Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er wordt gebeld met het verhaal dat ze een dochteronderneming zijn van budgetenergie. Alles zal hetzelfde blijven. En het is alleen een offerte. Handtekening is alleen om te bevestigen dat ze gebeld... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een dame belde me met een voorstel om een energiecontract af te sluiten, achteraf klopte het verhaal helemaal niet en werd door een andere leverancier ook weer zelfstandig overgezet Van HEM naar Energ... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

100% onbetrouwbaar en instabiel . Melissa Dijkstra wat een rotte wijf zielig meisje Word vaker gebeld door ze levenloos mensen die niks hebben bereikt in Nederland en naar Turkije zijn gevl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Asociale benadering. 2x vriendelijk aangegeven geen interesse te hebben en verzocht mij uit hun systeem te halen. Medewerker praat gewoon door. 3e x iets duidelijker mijn verzoek aangegeven, toen ging... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Particulier garant

Telefonisch contact middels anoniem nummer. Dame met Rotterdamse tongval neemt het woord. Stelt zich voor als bellend voor Particulier Garant voor het doornemen van mijn energiecontract. Ze weet mijn naam en adres op te noemen. Ik was verbaasd dat er in deze tijd nog namens energieleveranciers gebeld wordt voor nieuwe contracten. Ze geeft aan dat per 1 juni of 1 juli de energieprijzen omhoog zullen gaan en wil bespreken of het gunstig zou zijn om over te stappen. Ze gaf ook aan dat 'zij' de enige zijn die nog 'mogen' bellen voor nieuwe contracten. Aangegeven dat mijn huidige aanbieder niets heeft gecommuniceerd over een prijsstijging binnen mijn vaste contract.

Ik moest weten dat het oorlog is nu en dat het landelijk bekend is dat de prijzen voor gas omhoog zullen gaan. Het is onontkoombaar volgens haar, 'ja, heel vervelend inderdaad, snap dat u hier verbaasd over bent'. Er werd nog aangehaald dat in Duitsland er per huishouden restricties bestaan op gas en dat dit ook in Nederland zou gaan gebeuren.
Tijdens het gesprek wordt er een aantal maal, opvallend, flink gehoest. Het klonk vrij ongezond.

Nou, paar getallen doorgegeven, ik was steeds meer wantrouwig, maar nog niet voldoende en wel benieuwd wat ze zou voorstellen. De dame in kwestie wist te berekenen dat ik naar 500% stijging zou gaan. En uiteraard, na een paar tellen in de wacht kwam de meest gunstige energieaanbieder uit op HEM (Hollandse Energie Maatschappij). Ik sprak wederom mijn verbazing uit maar werd rap onderbroken. Het was een goed uitgedacht protocol wat ze af leek te lopen en ik kwam er niet meer tussen, het klonk alsof ze nu de versnelling in had gezet om over te gaan op 'de kill'. Vanaf dat moment werd ik boos en vertelde haar te stoppen. Alsof ik degene was die raar was kwam er een verbaasde reactie. Ik heb het gesprek beëindigd en weggedrukt.

Na de eerst google search kwamen de soortgelijke verhalen al snel naar voren. Wat afschuwelijk om weer te moeten beseffen dat er mensen bestaan die op deze manier hun 'werk' uitvoeren

HEM enige tijd later gebeld om ze in te lichten over deze praktijk. De vriendelijke dame aan de telefoon kreeg al sinds een week of twee steeds vaker klachten binnen over Particulier Garant. Ze adviseerde ook om sowieso geen contract veranderingen door te voeren als ik nu (elders) een vast contract heb. Ze ging mijn melding doorgeven aan hogerhand omdat ze nu (voor wat het lijkt ongevraagd) betrokken worden bij deze praktijken.

24. Mai 2022

Particulier garant ontransparant

Dit is wel ouderwets de brutaalste door afgeschermd te bellen. Anders bellen ze met een voip nr vanuit een district waar je niet woont. Dit soort bedrijven schieten agressief met hagel of beter gezegd clustermunitie , zo iets als bij 100000 kogels per minuut dan is er altijd wel 1 raak. Ze zei gelukkig netjes de bedrijfsnaam en wist ook mijn achternaam te noemen. Toen ik zei , bent u dan telemarketeer dan wil ik weten hoe u aan mijn nr komt en beroepen op recht van verzet. Toen werd er laf opgehangen. Een contact formulier invullen met een klacht op hun website durf ik niet want dan heb ik ntrlk zogenaamd interesse getoond waarbij de wet dan zegt dat ze je weer 3 jaar op de bangalijst mogen zetten. Regering zet het door maak van die 3 jaar 1 jaar of liever laat deze vorm van telefoon terreur per direct stoppen. Op 29-05-2018 stond er nog een adres en 050 tel nr op de website. Op 29-06-2018 alleen nog het 050 nr. Rond 01-07-2018 schreeuwen ze nog logo's van bekende energie leveranciers op hun website. Op 04-10-2018 is ook het 050 tel nr verwijderd op hun website. Hun domein naam is gehost door een bedrijf wat was in Eindhoven, verder kom je niet. Zelfmoord neigingen krijg je ervan.

23. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gebeld door iemand van Part direkt

Gebeld door iemand van Part direkt, die zei, dat volgende maand de tarieven omhoog gaan. Ik was niet geïnteresseerd. Mijn kontrakt elders loopt tot volgend jaar. Gezegd dat ze mij niet mogen bellen. Antwoord luidde " waarom niet, u bent oude klant van ons." Dit klopt dus niet! Mevrouw werd opdringerig en onbeschoft en ik heb opgehangen. Helaas kan ik het nummer niet blokkeren want, uiteraard bellen ze anoniem. Mijn nummer is geheim. Hoe kan dit?

23. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoe komen ze aan mijn nummer?

Net ongevraagd gebeld door Merel, na voorstellen gelijk gezegd geen interesse en opgehangen. Maar nu ik dit alles lees vraag ik me af wanneer ze weer bellen. Ik vraag me ook af waarom ze bellen, ik heb nergens info gevraagd of zo. Dus hoe komen ze aan mijn geheime nummer?

10. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Met schaamrood op de kaken meld ik er…

Met schaamrood op de kaken meld ik er ook in getrapt te zijn. Werd voorgespiegeld dat er een enorme prijsstijging zou volgen. Men had een optie om naar HEM te gaan. Kreeg nog wel €100 compensatie voor het boetebedrag. Een vriendin van me deed navraag bij Eneco en van prijsstijging was geen sprake. Heb e.e.a geannuleerd

2. Mai 2022

WAARSCHUWING

WAARSCHUWING
Ik werd gebeld door een man namens particulier garant die niet zijn naam noemde en uiteraard met een anoniem nummer die mij vertelde dat hij een aantrekkelijk aanbod had omdat alles ging veranderen ook de kontrakten die nog een tijd doorliepen ook die tarieven gingen stijgen omdat er anders veel faillissementen zouden komen.
Hij had een zeer goed aanbod van Hem energie.
Toen ik doorvroeg en zei dat ik dat eerst ging navragen bij mijn huidige leverancier verbrak deze voddebaal direct de verbinding.
Onbegrijpelijk dat er nog energiemaatschappijen met dit soort onbeschofte tussenpersonen werken terwijl ik al meerdere keren heb aangegeven niet meer door ze gebeld wil worden.
Blijkbaar mag dat gewoon in Nederland.

30. April 2022

Opdringerig leugenachtige mensen

Opdringerig leugenachtige mensen. Je continue lastig blijven vallen. Onjuiste informatie verstrekken. Waardoor je bijna aan jezelf begint te twijfelen. En zeer agressief. Zodra je fikse tegengas geeft gewoon de hoorn erop gooien. Dit bedrijf zou niet eens meer mogen bestaan.

28. April 2022

Weer gebeld

Vandaag, voor de zoveelste keer gebeld, ( Marco). Heb al een paar keer aangegeven, heb geen interesse. Maar ze blijven opdringerig bellen. En met een afgeschermd nummer. Volgens mij mag dit niet. Zeg je er iets van. Zal het wel een storing zijn. Vind dit gedrag, tegen stalking aanzitten.

22. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Net gebeld door een opdringerige man…

Net gebeld door een opdringerige man dat ik van 35 per maand naar 150/200 moet gaan...verteld dat ik vast contract tot 2024 heb en ik erg weinig verbruik! Hij bleef maar aandringen en dat via anoniem nummer! Daarna essent gebeld waar ik mijn bevestiging kreeg ..particulier garant pas ermee op!!jammer dat hij anoniem belde en dat dit mag!

22. April 2022

Waardeloze organisatie

Waardeloze organisatie. Oktober vorig jaar een mooi aanbod gekregen om per direct de energie vast te leggen voor 4 jaar tegen een lager tarief dan ik op dat moment had. Ze zouden voor alles zorgen en dan ga je daar van uit. Niets mee gedaan, bleek dat ik in januari nog steeds bij mijn huidige leverancier zat waarbij ik van ellende maar een verlenging heb gesloten tegen veel hogere tarieven uiteraard. Ze zijn een tussenpersoon, zou bij Innova de energie krijgen en die weten van niets....ongelooflijk dat energiemaatschappijen nog met deze hufters samenwerken!

17. März 2022

Oplichters!!

Oplichters!!! Hebben mijn bejaarde ouders een nieuw energie contact aangesmeerd terwijl ze nog een contract hadden tot eind 2024!!! Met zeer goede condities uiteraard.
Ze hebben gewoon gezegd dat ze beter over kunnen stappen. M’n ouders van 81 en 75 hebben gezegd, als het me zoals jullie zeggen geld oplevert dan doen maar. Echt schandalig!!! Ze gaan nu meer dan 2x zoveel betalen!!!
Deze praktijken zouden verboden moeten worden. Zeker bij oudere kan dit soort praktijken echt niet.
Greenchoice gaat het proberen terug te draaien. Alle lof aan hen zoals ze het oppakken. Het is een foutieve switch hebben ze gezegd. En gaan proberen het terug te draaien.

7. März 2022

Bijzonder brutaal

Bijzonder brutaal, zeggen samen te werken met mijn huidige leverancier (Greenchoice), is NIET waar.
Mevrouw bleef zojuist maar door mij heen praten, wanneer ik haar vragen stel over hoe en wat. Ze wilde duidelijk geen antwoord geven op mijn vragen.
Mevrouw zei ook dat ze me terugbelde met meer gegevens, ik heb hun nooit eerder gesproken!
Ze belazeren de boel!
Helaas anoniemnummer anders had ik ze kunnen blokkeren. Hier moet toch iets tegen te doen zijn? Niet normaal dit....Ze begint over de bijkomende kosten die flink omhoog gaan (?), waardoor ik zou moeten bijbetalen op de eindafrekening....
Mensen: trap er niet in! Ze werken helemaal niet samen met grote andere bedrijven. Het zijn oplichters en enorm brutaal.

18. Februar 2022

Spam

Bellen terwijl je dit nooit gevraagd hebt, en dan ook nog met een privenummer waardoor je ze niet kan blokkeren. Heel irritant en nr 1 reden waardoor ik hoe goed ze mogelijk ook kunnen zijn nooit mee in zee zal gaan.

17. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gisteren gebeld door een mevrouw die ik…

Gisteren gebeld door een mevrouw die ik bijna niet kon verstaan, heb dit aan haar gezegd en verbinding verbroken. Vandaag werd ik terug gebeld door een zeer opdringerige vrouw. Zeer brutaal ook en nadat ik kenbaar had gemaakt geen behoefte te hebben aan een gesprek met haar zei ze dat ze melding ging maken want het kon niet wat ik deed.😳

15. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben gebeld door een mega vriendelijke…

Ben gebeld door een mega vriendelijke jonge dame,komt heel vertrouwd over,ik was ziek thuis op dat moment en mijn eigen ervaring is dat ik dan gevoelig ben en sneller geloof wat me gezegd wordt .
Kwam met een mooi aanbod gebaseerd op mijn verbruik... ik zou de helft minder betalen bij een andere energieleverancier....klinkt te mooi om waar te zijn ....Het is dan ook pure onzin praat! Ik zou ipv minder nu de helft meer gaan betalen ...ze kwam op 130,- uit en ik zou ook nog 200,- korting krijgen als nieuwe klant van die energieleverancier .... toen ik contract eenmaal kreeg en wilde vergelijken met mij huidige energieleverancier, viel me direct op dat het maandbedrag veel hoger werd dan wat mij gezegd is ....het werd dus 260,- .....direct aanvraag alsnog geanuleerd en nu maar duimen dat ik hier geen shit aan overhoudt straks! Trap er niet in mensen !Je kan ze niet op hun woord geloven,al klinken ze nog zo oprecht en geloofwaardig ,degene die je belt is zich waarschijnlijk ook niet bewust van list en bedrog ... zij hebben dit uit eigen berekenprogramma denk ik en die verteld onjuiste informatie vermoed ik! Zeg voor je eigen gemak :GEEN INTERESSE,BEDANKT!als je wil overstappen,ga dan zelf onderzoeken voor je je besluit neemt🍀

26. Januar 2022

Shady business

Bellen om je energiecontract te verlengen, maar weten niet of ze dat eerder wel of niet voor je hebben afgesloten. Beweren dat ze legaal bezig zijn door te bellen (wat niet het geval is) en acteren niet als je begint over Recht van Verzet. Kortom, oplichterij.

25. Januar 2022

Enorm opdringerige verkoop

Enorm opdringerige verkoop. Ik heb nog nooit contact met ze gehad maar ze weten mijn telefoonnummer en zelfs mijn rekeningnummer. Als ik vraag hoe ze daar aan komen wordt er steeds omheen gedraaid. Meerdere keren aangegeven dat ik niks wil afsluiten omdat ik het niet vertrouw maar ze blijven doorgaan. Dat dit soort bedrijven überhaupt mogen bestaan begrijp ik niet

30. Dezember 2021

Bellen uit Turkije

100% onbetrouwbaar en instabiel .
Melissa Dijkstra wat een rotte wijf zielig meisje

Word vaker gebeld door ze levenloos mensen die niks hebben bereikt in Nederland en naar Turkije zijn gevlucht .

Hoop dat ze binnen kort de deuren mogen sluiten misschien dat het dan stopt met het telefoon terreur .

Hebben mij de Engie geboden na paar maanden blijkt dat het een veel duurder contract is dan m'n vorige .

Naam bedrijf business group / particulier Garantie opgelicht

28. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr