Panetti Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd med både Panetti PrimoChef och pizzaugnen! PrimoChef gör en fantastisk pizzadeg och är enkel att använda. Pizzaugnen blir snabbt varm och resultatet blev över förväntan – pizzan fic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pizzorna blir underbart goda i denna. Vi har kört på pizzajärn i ugnen förut, och tyckt att det blivit bra. Men det blir mycket godare i pizzaugnen. Väldigt bra att stenen snurrar, slipper man stå... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi beställde en pizzaugn och det var två saker som vi inte tyckte om: 1- Luckan är lös och svår att sätta i. Det krävs lite pysslande. 2- När man ställer in temperaturen visar den digitala mätare en... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

128 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Vi har bara provat den 1ggr än och man blir ju inte pizzabagare på första försöket :-)

Antwort von Panetti

Tack för din trevliga recension 🙂 Vi hoppas du får mycket glädje av ugnen och många goda pizzakvällar framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, känns som den levererar pizza som man förväntar sig snabbt o gott 😋

27. November 2025

Antwort von Panetti

Så roligt att höra 😋 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme och dela din upplevelse med oss.

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans. Resultatet vid bakning av pizza är över förväntan. Jämt gräddade kanter med fint pantermönster. Klart plus för den roterande stenen då man inte behöver rotera pizzan manuellt. Så nöjd!

Antwort von Panetti

Tack så mycket för din fantastiska recension 🙌 Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse och blir glada att höra att ugnen lever upp till dina förväntningar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En pizzaugn som levererar allt

Ett underbart köp som jag inte ångrar. Har länge velat ha en pizzaugn som levererar allt. Kundtjänsten är också toppklass. Kände mig i Italien när pizzan togs ut från ugnen 🙂

Antwort von Panetti

Tack för ditt härliga omdöme 🌟 Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både pizzaugnen och servicen – det betyder mycket för oss.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inte bra

Hur ska jag kunna lämna omdöme om jag inte fått mina varor?

Hej Henrik!

Tack för att du hör av dig och beklagar verkligen att du inte har fått din leverans ännu. Självklart ska du inte behöva lämna ett omdöme innan varan kommit fram.

Vi följer gärna upp detta direkt och ser vad som har hänt med försändelsen. Skulle du kunna skicka ditt ordernummer till oss på info@panetti.se så löser vi det så fort som möjligt?

Tack igen för att du tog dig tid att skriva, vi ser till att ordna detta snabbt. 🙌

Pizzaugn

Mycket bra och prisvärd

2. Dezember 2025

Stort tack för din recension! 🙌

Härligt att höra att du tycker pizzaugnen är både bra och prisvärd.

Önskar dig en riktigt fin dag! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är jätte nöjd med leveransen och…

Jag är jätte nöjd med leveransen och min pizza ugn ,den är helt underbar.

2. Dezember 2025

Stort tack för din fina recension! 🙌

Så roligt att höra att du är jättenöjd med både leveransen och din pizzaugn.

Önskar dig en riktigt härlig dag! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte Panetti Primomix till min fru…

Köpte Panetti Primomix till min fru eftersom den gamla maskinen inte klarade av pizza deg. Den fungerar över förväntan att knåda deg med och med inbyggda skärmen är fantastiskt med roliga recept och guidar en med att baka.

Robust och välgjort maskin som dessutom är på extrapris. Den osar av kvalité, kundsupport är också bra och snabb. Fått mina svar efter en arbetsdag.

Nästa köp kanske blir pizza ugnen.

Antwort von Panetti

Stort tack för din fantastiska recension! 🙌

Så roligt att höra att din fru blev nöjd med Panetti PrimoMix och att den överträffar förväntningarna, särskilt när det gäller att knåda pizzadeg. Den inbyggda skärmen och recepten är verkligen skapade för att göra bakningen både enklare och roligare.

Härligt också att höra att du upplever maskinen som robust och kvalitativ och att vår kundsupport har kunnat hjälpa dig snabbt. Det uppskattar vi verkligen att du nämner.

Vi hoppas att ni får mycket glädje av maskinen framöver, och ni är varmt välkomna tillbaka om pizzaugnen står på tur! 🍕

Snabb leverans.

Snabb leverans.

Stort tack för din recension! 🙌

Härligt att höra att leveransen var snabb.

Kvalité

Gedigen byggkvalite
Har kört 5 pizzor med gott resultat
Ugnen håller sig sval på utsidan hela tiden och min 10amp fixade denna utan problem

Stort tack för din fina recension! 🙌

Så roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten, leveransen och hur gedigen pizzaugnen känns.

Önskar dig en riktigt härlig dag! :D

Väldigt bra

Väldigt bra

Stort tack för din recension! 🙌

Härligt att höra att du tycker produkten är väldigt bra.

Levererades inom rimlig tid

Levererades inom rimlig tid. Produkten håller vad den lovade.

Stort tack för din recension! 🙌

Så bra att höra att leveransen kom i rimlig tid och att produkten motsvarar förväntningarna.

Ha en fortsatt fin dag! :D

Superbra

Lätthanterlig, snygg och höll vad den lovade!!!

Stort tack för din fina recension! 🙌

Härligt att höra att du tycker produkten är lätt att använda, snygg och lever upp till det vi lovar.

Önskar dig en riktigt trevlig dag!

Snabbt och enkelt!

Snabb leverans och efter endast 2 bak så är allt över förväntan 👌

14. November 2025

Antwort von Panetti

Wow, vad härligt att höra! 🙌 Tack så mycket för din fina återkoppling, det uppskattar vi verkligen! :D

Önskar dig en trevlig helg! 😊✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, och en pizzaugn som håller vad den lovar. Supernöjd.

12. November 2025

Antwort von Panetti

Tack så mycket för din recension! Så roligt att höra att både leveransen och ugnen levde upp till förväntningarna. 🙌🔥

Önskar dig en trevlig helg! 😊

Superfin köksmaskin

Superfin köksmaskin och fin service från företagets sida när det visade sig att vågen inte fungerade. Snabbt byte av maskin och nu kan vi baka igen.

Antwort von Panetti

Tack så mycket för din fina recension! Härligt att höra att bytet gick smidigt och att du är igång med bakningen igen. 🙌💛

Hoppas du får en riktigt trevlig helg! :D

Panetti-teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr