Pakhusetanholt Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Urlaubsvermietung
  2. Hotel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Udlejning af værelser på Anholt med udsigt over havnen og stranden. 7 ny renoverede værelser, 3 ny renoverede badeværelser i hyggelige omgivelser. Nyt køkken og all rum med opvaskemaskine, 2 komfurer, ny køleskabe m.m. Stor fælles stue med tv, spisepladser, hygge kroge og super udsigt over havnen og stranden. Terrasse, have og gårdsplads med grill. Hele ejendommen har gratis wifi. I samme ejendom ligger havnens købmand Spar Konge.

Hervorragend

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Skønt ophold

Rigtig godt værelse, flot udsigt over den livlige havn. Vi har haft sol hver dag, der er flere terrasser rundt om Pakhuset som kan bruges. Dejlige fælles omgivelser, meget rent. En rigtig god ferie hos jer.

24. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super ophold på Pakhuset Anholt…

Vi har netop haft 2 overnatninger på Pakhuset, i værelse med udsigt til havnen bare super. Alt er som nyt gode senge, 3 badeværelser til rådighed, super køkken og opholdsrum med bekvemme møbler. Kan kun anbefales.
Mvh Poul Jørgensen

26. August 2025

Øforkælelse

Ekstremt hyggeligt og velfungerende hotel. Overnattede i værelse med bad og terrasse mod havnen. Alt hvad du kan forvente af et øhotel og lidt mere. Dertil gratis tillæg af charmerende og venligt værtsskab.

17. August 2025

Pakhuset Anholt 5 stjerner

Et veloverstået weekendophold på Pakhuset Anholt. Alt er gennemtænkt - så som køleskabsplads, opbevaringskasser pr. værelse og masser af service i køkkenet. Vi havde værelse med eget bad/toilet i anneks - rent overalt, sengetøj (der hænger til tørre i det fri) gode dyner/puder, dejlig gårdmiljø, god terrasse. Der er INTET at sætte en finger på - ANBEFALES 100% og ja, vi kommer igen, vi fik ikke nok af Anholt😊

2. Juni 2023
Pakhusetanholt-Logo

Antwort von Pakhusetanholt

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en flot anmeldelse af Jeres besøg på Pakhuset. Det sætter jeg stor pris på.
I er meget velkomne en anden god gang - i ligeså godt vejr :-)
God sommer til Jer - og tak for besøget.
DBH
Anja

Dejligt ophold…

Har lige haft 2 overnatninger sammen med veninde. Vi havde valgt luksusudgaven. Værelse med eget bad og toilet, og udsigt til havnen og med egen terrasse. Alt var nyt, pænt og rent. Køkken og spisestue over al forventning.
Der manglede simpelt hen ingenting.
Et herligt ophold som vi gerne gentager

4. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig positiv oplevelse!

En virkelig positiv oplevelse!
Flotte, istandsatte, rene og smagfulde værelser, nogle med udsigt til havnen, nogle med eget toilet/bad. Ingen med hårtørrer eller shampoo, men til gengæld med TV. Næsten hotelstandard. Eller bedre. Dejlig spisesal, flot stort fælleskøkken med køleskabe, komfur, opvaskemaskine mm. Desværre fik jeg ikke sagt tak for opholdet til Anja. Det er hermed gjort.

24. Juni 2022
Pakhusetanholt-Logo

Antwort von Pakhusetanholt

Kære Margit,
tusind tak for den flotte anmeldelse af Pakhuset. Det er så dejligt, når vores gæster har haft en skøn oplevelse - og tak fordi du deler den.

DBH Anja

Sikke en oplevelse

Sikke en oplevelse. Tak for nogle uforglemmelige dage. Rent og pænt, intet manglede i køkkenet, dejlige badeværelser. Vi kommer igen.
Lisabeth & Steen Winkel. Svendborg

3. Juni 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr