Tragedia. Hosting chodzi z żenującą prędkością od miesiąca a oni nic z tym nie robią i odpisują, że zgadzałem się w regulaminie że może nie działać. Nie ma nawet maila do wysłania skarg. Absolutnie... Mehr ansehen

I am happy with other vecause ghey provide best vps server along with fast and secure network. I love to use OVH server for my website.

service is upto the mark. I already happy and loved to see support with quick automation escalation system. thanks Roni for clear instructions.

Oszustwo. Otrzymałem właśnie fakturę na 500 zł na korzystanie z ich usług, mimo że korzystam z darmowego miesiąca próbnego. Podczas korzystania przez dwa tygodnie ani razu nie zostało mi wyświetlon... Mehr ansehen

1. Unternehmensdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

OVH towarzyszy Ci w rozwoju dzięki najlepszej infrastrukturze WWW: hosting, domeny, serwery dedykowane, CDN, rozwiązania cloud computing, Big Data...

• Rue Kellermann 2, 59100, Roubaix, Frankreich

• ovh.pl

2.1

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Oszuści

Podczas korzystania przez dwa tygodnie ani razu nie zostało mi wyświetlone obecne użycie, ani też nie ma możliwości go sprawdzić - tak więc wszystko się zgadza - korzystam z miesiąca próbnego do 200 usd a oni próbują wyłudzić pieniądze mówiąc, że "kupon się nie aktywował"

3. Juni 2024

Jeden to i tak o jeden za dużo ;-).

Jeden to i tak o jeden za dużo ;-).
W skrócie, byłem klientem od 2015 roku, przeszedłem pożar serwerowni tej firmy, spalenie backupu w tym samym czasie, braku dostępu do drugiego backupu - na szczęście miałem trzeci backup😎.
Musiałem kupić u nich serwery na szybko żeby zmigrować co spłoneło 😂. Po jakimś roku były kolejne fakapy i cierpliwość się już skończyła, podjelismy decyzje o migracji do chmury, wszystko było zaplanowane tak aby z końcem umowy w OVH być już u innego providera, tak się też stało. Niestety OVH małym druczkiem na wielostronnicowych umowach zapomniało powiedzieć iż jesli nie wypowiem odpowiednio wcześnie serwerów automatycznie przedłużą sie na 2 lata… więc mimo iż umowa się skończyła, problemy miały się skończyć to dopiero się zaczeły. Oddział w PL nie chciał ze mną w ogóle gadać, musisz Pan płacić a jak nie to windykujemy i takie podejście.
Skontaktowałem się więc z centralą z francji opisałem problem, pogroziłem publikacją historii w mediach technicznych i pomogło, anulowali serwery jak Ludzie, jak podliczyłem to zostawiliśmy u nich około miliona złotych za te wszystkie lata. Nie polecam uciekać jak najdalej, polski oddział traktuje ludzi jak widzicie

26. März 2024

They tried to trick me into making…

They tried to trick me into making several extra payments. Too buggy billing and account management.

It seems they are trying to whitewash their reputation by creating separate pages for their regional divisions here.

15. Dezember 2023

Be warned for OVH discounts

Be warned for OVH discounts, they trick you in multiple ways.
I got 5 vps servers with a discount, if i want the discount i have to pay a full year.
i did. but did not get anything. canceled is written no info no nothing. after contacting the support they claim to never got the money, and if they did they will return it in 29 days. this is zo offten with them that this is more than just criminal!!

8. Dezember 2023

This company is such a joke

This company is such a joke. When you ask for a reimbursement, they charge you three times the price of the website renewal, and you cannot remove your payment method. Additionally, I asked them to close my account, but they don't want to. The customer service is very poor. This is terrible. My advice: don't use OVH.

1. August 2023

Tragiczny support

Wysłałem zgłoszenie o pomoc 2 tygodnie temu i do tej pory zero odpowiedzi. Nieco ponad miesiąc temu czekałem tydzień na instalację prostego serwera VPS. Support OVH to tragedia.

3. Mai 2021