Ov Teltudlejning Bewertungen 15

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Gulv til festtelt

Lejede gulv til et festtelt - meget fin oplevelse med god service og kommunikation fra start til slut. Kan kun anbefale Ov teltudlejning og vil bruge dem en anden gang.

29. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut! Hjælpsomme og professionelle, og hele processen var hurtig og nem. Udstyret var i perfekt stand, og kommunikationen var tydelig hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.

12. September 2025

Har lejet 2 telte med gulv til en fest

Har lejet 2 telte med gulv til en fest. Alt fungerede som det skulle, super god service og information hele vejen igennem og prisen var helt fair. Både telte og gulv var i super fin stand og let at have med at gøre.
Kan varmt anbefale OV-Teltudlejning.

23. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det telt vi lejede hus OV teltudlejning…

Det telt vi lejede hus OV teltudlejning var i perfekt stand og levede helt op til forventningerne. Alt gik fint, også den løbende kommunikation.
Vi vil helt sikkert benytte os af dem igen og kan varmt anbefales.

16. August 2025

Anbefaler stort

Vi havde en super god oplevelse da vi lejede telt fra Ov teltudlejning til stor havefest. Jeg fik hurtigt svar på mine løbende spørgsmål, telt, stole og borde blev afleveret til tiden og samlemanualen gjorde det nemt at samle teltet. Det tog os dog noget længere tid end de 60-90 minutter der blev angivet. Næste gang går det hurtigere. Kvaliteten af teltet var rigtig god. Det var solidt. Og i rigtig pæn stand.
Tak for rigtig god oplevelse. Vi vender tilbage til næste fest.

21. Juni 2025

God oplevelse

OV-teltudlejning levede fuldt ud op til vores forventninger.
Kommunikationen var hurtig og gnidningsfri.
Super fleksible. Vi fik teltet to dage før end først aftalt, da det gjorde det noget nemmere for os. Ingen ekstra betaling.
Dejligt telt, god kvalitet og nemt, at samle.
Kan klart anbefale dem og vil uden tvivl bruge dem igen en anden gang.

24. Mai 2025

Vi kan varmt anbefale OV-teltudlejning

Vi lejede en teltpakke fra OV-teltudlejning i forbindelse med vores søns nonfirmation og havde en rigtig god oplevelse fra start til slut. Kommunikationen med Mikkel var imødekommende og serviceorienteret, og hele processen forløb gnidningsfrit. Ved afhentning var alt pakket og klar, og da vi skulle sætte teltet op, fulgte en overskuelig mappe med samlevejledning og praktiske informationer med. Vi er meget tilfredse og føler os helt trygge ved at leje fra OV-teltudlejning igen, næste gang vi skal holde havefest. Vi giver vores varmeste anbefaling

18. Mai 2025

Nemt og præcis kommunikation

Nemt og præcis kommunikation, nemt at sætte op og tage ned.
Ændrede størrelse på teltet ca 14 dage før jeg skulle bruge det uden problemer .

10. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lejede et 5x12 M telt med levering og…

Lejede et 5x12 M telt med levering og afhentning til en fin pris. Modtog telt på palle med ramme. Alt i orden med en meget brugervenlig manual der blev fulgt hvilket spillede rigtig godt. Teltet er af høj kvalitet så alt passede. God service og flexibilitet. Vil bestemt leje hos OV-Teltudlejning igen hvis behovet opstår👏🏻

24. August 2024

Teltudlejning til billig pris

Jeg søgte efter festtelt på nettet og Ov-teltudlejning var 1/3 billigere end andre teltudlejningsfirmaer.
Jeg må indrømme, at jeg var lidt bange for at blive snydt, når prisen var så fordelagtig, men vores budget var småt og vi tog chancen.
Var spændt på, om vi ville stå og mangle alle pløkker eller få et oldgammelt telt, som var gået i stykker.
Men vi blev glædeligt overrasket med et nærmest nyt festtelt!!!
Ejeren Mikkel var super nem at kommunikere med og svarede meget hurtigt på alle beskeder.
Og på trods af at vi havde lejet teltet torsdag til søndag, skrev han mandag, om vi havde brug for at hente det endnu tidligere på ugen.
Så vi hentede det allerede tirsdag uden regning.
Super god oplevelse!

20. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr