Outsideescape Bewertungen 137

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een leuk bij deze tijd passend verhaal, gezellige straatjes van Breda waar we normaal niet snel langs zouden gaan en afwisselende raadsels! Ook leuk dat je kon kiezen tussen basis of uitdagende raadse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oudside Escape in Oudewater: leuke route en leerzaam thema. Op één onderdeel klopte iets niet tijdens de route. Dat aangegeven bij het bedrijf dat het op een mooie manier heeft opgelost.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Samen met mijn zoon (16) Outside Escape Den Bosch gedaan. Gekozen voor de uitdagende versie, en dat hebben we geweten! Aantal raadsels kregen we zelfs met de hints niet opgelost, en bij sommige 'opdra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een ontzettende leuke manier om een stad te ontdekken. Teamgenoten waren enorm fanatiek en laaiend enthousiast. Heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Kortom SUPER! Wel één tip: bij meerdere... Mehr ansehen

1. Wandergebiet
  2. Vergnügungszentrum
  3. Dienstleister für Firmenevents
  4. Reiseanbieter
  5. Sehenswürdigkeit

Vom Unternehmen geschrieben

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Teamuitje

We hebben een gezellige middag met het team gehad in Utrecht Centrum. Veel gezien en geleerd maar vooral veel gelachen. De puzzels zijn leuk en uitdagend. Echt een aanrader!

10. Dezember 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je wel! Leuke om eens op een andere manier met je collega's een uitdaging aan te gaan. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten

outdoor escape Leiden een aanrader

We hebben de outdoor escape Leiden gedaan. Ondanks de kou hebben we veel lol gehad. Mooie dingen gezien en geleerd. Leuke puzzels en leuke route. Zeker een aanrader

13. Dezember 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je voor de leuke review. Hoop dat jullie een lekker verwarmd terras hebben gevonden om weer op te warmen na de escape?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele bijzondere plekjes gezien.

We hebben heerlijk een paar uur in Maastricht rondgelopen, en ondertussen de raadsels opgelost. we zeiden regelmatig tegen elkaar dat je anders nooit op zulke bijzondere plekjes zou komen. het was erg leuk! en we hebben de oplossing gevonden!!

10. Dezember 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je voor de mooie review. Leuk om te horen dat jullie dankzij de route op bijzondere plekjes zijn geweest die je anders zou missen.

We hebben Den Bosch gedaan

We hebben Den Bosch gedaan, een erg leuke escape, we hebben de uitdagende gedaan, helaas konden we 1 opdracht niet doen omdat er een beeld was weggehaald, maar zeker een aanrader, een mooie stad!!

7. Dezember 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je wel voor jullie review. Helaas verdwijnen er soms voorwerpen die we in de route gebruiken. Bedankt voor het doorgeven, dan kunnen we een alternatieve puzzel verzinnen.
Fijn dat jullie ondanks het missen van deze puzzel een gezellig escape hebben gehad.

Leuke route en opdrachten

We hebben met meerdere groepen een hele leuke middag gehad. De opdrachten waren goed te doen en je kijkt eens op een andere manier naar de stad.

3. Dezember 2024

Antwort von Outsideescape

Dank voor jullie review. Fijn om te horen dat het ook met meerdere groepen goed werkt en leuk is.

escape Helmond

we hebben een leuke middag gehad door Helmond
leuke opdrachten. je moest er best even over nadenken wat het ook leuk maakt. zonder een goede opdracht kon je je tocht niet voortzetten

Antwort von Outsideescape

Dank je wel! Sommige opdrachten zijn inderdaad best pittig, maar altijd leuk als je er dan toch uitkomt toch? Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gevonden.

Leuk uitje!!!

Weer eens een heel andere manier om de stad te verkennen. Erg leuk gehad met 4 vriendinnen! Route is duidelijk aangegeven en raadsels zijn niet tè makkelijk;-)

Antwort von Outsideescape

Dank je wel! Dat klinkt als een geslaagd vriendinnen uitje.. fijn om te horen!

Veel verrassingen in Helmond

Veel verrassingen in Helmond. Mooi dat de ondernemers daar mee helpen om er een gezellige middag van te maken.

Antwort von Outsideescape

Dank je wel. We krijgen veel leuke reacties op de route in Helmond. Een leuke samenwerking met het museum en de ondernemers!

Erg leuk leuke opdrachten

Erg leuk leuke opdrachten
Op een andere manier een stad bekijken.

Antwort von Outsideescape

Dank je wel! Fijn dat jullie Maastricht op een andere manier hebben ontdekt en hebben genoten van de opdrachten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maastricht tour met als toppunt heerlijke Limburgse vlaai

Wij hebben dit keer de Maastricht-tour gedaan. Ontzettend leuk om zo de stad te zien en langs alle leuke plekjes te komen.
Het mooie van deze tour vind ik dat je uit de drukte van de toeristenstroom gaat en écht de stad gaat zien met als toppunt voor mij de stadsbakkerij met het werkende gemaal.
We zijn daar even gestopt om de echte Limburgse vlaai te proeven.. heerlijk!!
Het was echt genieten deze tour.

Antwort von Outsideescape

Dank je wel. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de route in Maastricht!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We hebben een ander deel van Utrecht…

We hebben een ander deel van Utrecht gezien! Leuke wandeling en leuke opdrachten.

Antwort von Outsideescape

Dank je wel voor jullie review. Leuk om eens op andere plekken in een stad te komen toch? Er zijn meerdere routes in Utrecht, misschien zien we jullie nog eens terug op een van de andere routes.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was een mooie route door Maastricht…

Het was een mooie route door Maastricht, de opdrachten waren mooi om te doen, even wennen dat je veel moet lezen, maar op een mooie manier leuke plekjes van de stad zien, we hebben veel lol gehad met 5 vriendinnen

Antwort von Outsideescape

Bedankt voor de mooie review, fijn dat jullie hebben genoten van de route door Maastricht.

Super leuke activiteit

Nadat je een stad hebt gekozen en betaald, krijg je een link en een activatiecode per e-mail.
Als je begint in de stad van je keuze, voer je de code in.
Dit werkt heel makkelijk.
Daarna wordt alles stap voor stap uitgelegd en de route + puzzels staan duidelijk aangegeven. Je moet alleen wel goed blijven lezen 😜

Het enige wat we graag wat duidelijker hadden gezien is het verschil tussen een basis of uitdagend spel.

Wij hebben met ons gezin in 2 teams de route in Amersfoort gedaan. Deze route loopt in en rond het centrum van Amersfoort.
De puzzels zijn leuk en uitdagend.
Je bent ook echt met z’n allen bezig om die op te lossen.

Wat wij erg fijn vinden is dat er geen tijdsdruk op zit. Je hebt zo alle tijd om de puzzel op te lossen of even een drankje tussendoor te doen.

Wij hebben een hele leuke middag gehad en zullen dit vaker gaan doen in een andere stad.

Antwort von Outsideescape

Dankjewel voor de mooie review. Fijn dat jullie een ,leuke dag hadden in Amersfoort.
Dank ook voor je feedback over de basis en uitdagende variant, we gaan even bekijken of de uitleg duidelijker kan.
We zien jullie graag terug in een van de andere steden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Minder mooie route

We hebben een leuke middag gehad, maar we vonden de route rommelig. Voor ons gevoel liepen we niet een ronde, maar meerdere keren over hetzelfde stuk en op en neer, zagen dus vaker iets wat we al gezien hadden. Jammer, dat was bij vorige tours die we gegaan hebben, wel beter en mooier. Route viel dus tegen. Het spel blijft wel leuk

Antwort von Outsideescape

Dank je wel voor jullie review. Jammer dat de route in Breda tegenviel, wel fijn dat jullie het aangeven, dan kunnen we de route onder de loep nemen en verbeteren.

Wandelen + puzzelen + sightseeing

We hebben met veel plezier de escapetour in Utrecht gedaan. Wat een leuke activiteit in de buitenlucht, een combi van wandelen, puzzelen en sightseeing. Een aanrader!

Antwort von Outsideescape

Dankjewel. Fijn dat jullie hebben genoten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte middagactivieit met 5 vriendinnen!

Op een heel fijne manier een leuk stuk van Brugge gezien! Heel leuke en uitdagende zoekopdrachten! We waren met 5 vriendinnen en hebben ons echt geamuseerd en iedereen kon op zijn eigen gsm mee volgen. Fijn dat er geen tijdsdruk achter zit! We gingen halverwege gezellig iets eten. Bedankt voor de perfecte middagactiviteit!

23. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dankjewel. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de route in Brugge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke activiteit met vrienden of familie!

De app was duidelijk en werkte goed. Leuke opdrachten. We hadden de uitdagende versie gedaan en dat was erg leuk! Je bent actief bezig met elkaar en ziet wat van de stad! Helaas hadden wij niet het beste weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Leiden heeft genoeg leuke tentjes om even lekker op te warmen!

16. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je wel. Fijn dat alles goed werkte en dat jullie hebben genoten van de stad en de horeca van Leiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend leuk om op deze manier

Ontzettend leuk om op deze manier, in dit geval, de stad waarin je woont op een andere manier te ontdekken.

19. November 2024

Antwort von Outsideescape

Fijn om te horen dat de outside escape zelfs in je eigen stad leuk is om te doen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr