Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Bovendien werkt deze onderneming mee om het groeiende tekort aan grondstoffen in de wereld te verminderen. Producten met lichte beschadigingen worden niet weggeg... Mehr ansehen
Op zoek naar een papiersnijder (Bosch) op accu, stuitte ik op de site van Outlet-Loket. Uitgebreide site en dus ook mijn snijmachine gevonden. Nieuw, compleet met accu's en oplader en in L-Boxx voor e... Mehr ansehen
Prima is de prijsstelling en snelle verzending een nieuwe boorhamer die doet wat die doen moet. Als minder ervaar ik de niet echt nieuwe uitstraling of het apparaat jaren in een stelling heeft ge... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Outlet Loket lost overstockproblemen op door bedrijven te ontzorgen en overtollige voorraad snel en effectief te verkopen. Daarnaast kopen we zelf partijen in, waardoor we onafhankelijk opereren en altijd een breed aanbod hebben. Voor consumenten bieden we kwaliteitsproducten aan tegen scherpe, gereduceerde prijzen, wat zowel bedrijven als klanten voordelen oplevert.
Burgemeester smitstraat 19B, 7221 BH, Steenderen, Niederlande
- +31 8 52 12 92 40
- info@outletloket.nl
- outletloket.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fijn bedrijf
Goede prijs!
Helaas was ons item defect, kon ik zonder problemen retourneren en netjes ons aankoop bedrag terug gekregen.
Prettige communicatie.
Mooie Etna inbouwkoelkast gekocht
Mooie Etna inbouwkoelkast gekocht
Bij outlet loket.
Snel geleverd voor een super mooie prijs.
Zeer goed geregeld.
Koelkast werkt super.
De prijzen zijn lekker laag en de…
De prijzen zijn lekker laag en de levering was snel.
Works for me
Hogedruk reiniger.
Hoge druk reiniger op zaterdagavond besteld.
Op maandag al geleverd.
Goed verpakt en alles in orde.
Snelle levering.
Nieuw produkt voor scherpe prijs.
Bestelling Oven
Oven aangeschaft ging in begin moeizaam, bank blokkeerde de betaling. Bank gebeld betaling gedeblokkeerd. Na de bestelling kreeg een bevestiging dat de oven de volgende dag in de middag zal worden bezorgt. Dit lukte niet ik heb gebeld en de chauffeur heeft de oven alsnog op dezelfde dag 's avonds bezorgd.
Verder prima oven voor een aantrekkelijke prijs.
Een voordelig nieuw apparaat met een maar
Als minder ervaar ik de niet echt nieuwe uitstraling of het apparaat jaren in een stelling heeft gelegen en nu haastig in een box is gestopt en met wat plastic is ingepakt.
Helaas ook het ontbreken van de gebruiksaanwijzing en accessoires.
Maar het gaat tenslotte om het apparaat dat werkt zonder gedoe en dat is de bedoeling.
Prima apparaat
Prima apparaat, jullie reactie/ verzending was wat verlaat, daarom zelf bij jullie opgehaald. Anders hadden jullie nog een puntje meer geschoold.
Vriendelijke groet
Product keurig netjes ontvangen
Product keurig netjes ontvangen. Ik heb de product ontvangen zoals bechreven op de website!
Eerlijke prijzen en goede kwaliteit
Eerlijke prijzen en goede kwaliteit. De mannen van OutletLoket denken goed mee. Aanrader dus👍🏻
Zeker de moeite waard.
Zeker de moeite waard.
Nieuwe/goede spullen voor een aantrekkelijke prijs.
Goede service!
Phillps smart TV en koffiebonen machine
Via outletloket een phillips smart tv en een phillips koffiebonenmachine gekocht. Prima prijs voor een eigenlijk nieuw apparaat. Zeer tevreden!
Nieuwe wasmachine
Erg blij met mijn Samsung wasmachine van OutletLoket. Werkt uitstekend en een stuk voordeliger dan bij mijn plaatselijke witgoed/elektronica winkel.
Topwinkel
Laatst wat nieuwe producten gekocht. Topkwaliteit!
De heren zijn heel behulpzaam en denken graag met je mee. Ze bieden een ruim assortiment met veel verschillende A-merken. Als ik later weer iets nodig heb kom ik hier zeker terug!
Hisense wasmachine
Onlangs heb ik een Hisense wasmachine gekocht bij Outlet Loket en ik ben er ontzettend tevreden over! De machine werkt perfect: stil, energiezuinig en met handige programma’s die mijn was echt schoon krijgen.
Wat ik vooral wil benadrukken is de service van Outlet Loket zelf. Ik ben supergoed geholpen vriendelijk, duidelijk en ze dachten echt met me mee. Alles werd netjes uitgelegd.
Kortom: topservice en een prima product. Zeker een aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.