Pakket snel en netjes aangekomen
Bestelling via DHL binnen twee dagen thuis, dat had ik niet verwacht. Verpakking zat goed dicht. Alleen de verzendbevestiging kwam wat laat, maar verder geen klachten.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Beställde skor. Dessa levererades till fel person i annan stad som hämtade ut dem. Beställ aldrig härifrån, bara mygel!!
Företag som skickar ut en vara 1-2 veckor efter man betalat EXTRA för att den ska komma. När vi sedan får svar att fakturan ska krediteras då den inte skickats efter 2 veckor och varan skulle komma efter 2-3 dagar så får vi den skickat till oss 2 gånger. Detta trots företaget sagt att den ej ska skickas. Dålig kontakt med företaget.
Leverans uteblir. Krångligt med kontakt. Kommer inte från Sverige. Samma svar på varje mail men inga besked om leverans dag. Varnar för att köpa från den sidan.
VARNING!! Beställ aldrig härifrån!!! Rena rama skiten och grejerna kommer inte från Stockholm… Förmodligen skickade från Kina och kvaliten ( är ingen kvalite) Beställde 2 linneskjortar som inte var i linne utan i polyester och fruktansvärt fula. Kolla alltid Trustpilot innan du beställer från icke kända ställen
Bluff företag som tidigare skrivit, tyvärr missade jag denna kontroll även en polisanmälan gjord
Blufföretag som inte existerar på angiven adress och gör reklam via Facebook och Instagram. Undvik att handla från dom.
Riktigt dåligt företag som borde läggas ner direkt! Fruktansvärd kundservice! De tar cirka 2 månader att svara! Tar inget ansvar för utebliven leverans! Skulle aldrig rekommendera att köpa från dem!
Bluff har väntat i ca 3 veckor och inte fått någonting. Beställde en drönare, det står att den är levererad men ingenting har jag fått , bluff telefonnummer och adress
Fup ikke hvad jeg bestilte. Dårlig Kina vare.
Fuskföretag, butiken finns inte i Stockholm, telefonnummer har ingen abonnent, avbokade ordern samma dag jag beställde och flera gånger efteråt och fick ingen respons. Helt plötsligt meddelar de att paketet är skickat, och när jag då kontaktar dem kan de inte avboka. Nu ska jag betala typ €21 för retur. Klarna är kontaktad. Hållit på hela september och ännu med det här.
Se även omdömet om Klarna!!!