Beställde och från beställning till leverans 17 dagar... Leveransbeställd av dem 13 dagar efter beställning.. Bedrövligt
Utmärkt produkt beskrivning av ryggsäcken som jag köpte via en Video. Bra pris. Trevligt med en lyckonskning till ett bra ryggsäcksval på fakturan. Snabb service, beställde på Måndagen och hä... Mehr ansehen
Super hurtig betjening, som svare til det forventede. Igennem hele processen har man følelsen af personlig betjening, en da med en lille personlig besked på følge fakturaen. God oplevelse
Eneste irritationsmoment er et for lille udvalg på webshoppen. ellers fint
Über Outdoor Rødovre
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi sælger friluftsudstyr i høj kvalitet, og leverer som en selvfølge en tilsvarende høj service.
Produkterne bliver udvalgt til salg i butikken, fordi de bliver vurderet til at være af en kvalitet, så du bliver tilfredse med dit køb.
"Glade kunder, det er det bedste!"
Se her nogle links til enkelte af vores vare kategorier
Fjällräven jakker
Fjällräven bukser
Osprey rygsække
Aclima merinould undertøj
Roskildevej 258, 2610, Rødovre
- ib@outdoorrodovre.dk
- outdoorrodovre.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ekstremt kundevenlige
Den mest perfekte handel på nettet jeg nogen sinde har foretaget og så når varen kommer, ja så er der en dejlig personlig hilsen med en smily. :) :): :)
Fremragende service
En fin netbutik med meget godt udstyr. God at blive inspireret i og nem at handle hos.
God pris, hurtig levering!
Alt var som ønsket, levering var hurtig og kommunikationen var god.
proffesionelt konkurrencedygtige priser
ingen problemer god fagkyndig service i selve butikken
Virkelig god service!
Mine varer blev afsendt hurtigt og servicen var helt i top! Jeg fik endda en håndskrevet besked i min pakke hvor der stod 'rigtig god ferie' (jeg havde bestilt lagenposer). Jeg har kun bestilt varer fra Outdoor Rødovre en gang indtil nu, men jeg vil helt klart bestille varer derfra igen!
Hurtigt og personligt
Varen var hurtigt frem. Det var kun postdanmarks notifikation, der ikke virkede. Til gengæld var der med det samme respons på min forespørgsel.
Super handel og service
Super god service og hurtig afsendelsen.
Vil klart anbefale butikken.
Super hurtig levering, og god hjemmeside
Kan varmt anbefale outdoor..
Perfekt behandling af case, kort leveringstid uden komplikationer......
Suveræn service
Jeg har handlet hos Outdoor Rødovre / Ib et par gange, og hver gang har jeg fået super behandling - både i den fysiske butik, og via web shoppen. Han sender hurtigt svar tilbage ved spørgsmål, og der har aldrig været noget at sætte en finger på.
Bedste anbefaling herfra!
online handelen er let
Jeg bestilte en rygsæk i weekenden og fik den leveret allerede om tirsdagen. Butikken virker vidende om sine varer, og online handelen er let.
Personlig betjening over nettet når det er bedst
Ib havde skrevet en lille hilsen på følgesedlen, med ønsket om en god tur. Det er de små ting, der gør at det er en fornøjelse at handle hos Outdoor Rødovere. Oplevelsen er i top, om det er over nettet, eller i butikken på Roskildevej.
Rigtig god service og gode priser!
Købte en taske på nettet. Levering var hurtig servicen var god og prisen var lav!
perfekt. bedste nethandel ind til videre
alle tiders liggeunderlag,har været på ærø i fem dage på veteran knallert,meget transport venlig, som lovet,nemt at pumpe op, rigtig behageligt at ligge på, de andre knallerister var skide misundelige
Jeg har ikke før handlet hos Outdoor Rødovre, men kan kun anbefales.
Snabb service
Utmärkt produkt beskrivning av ryggsäcken som jag köpte via en Video.
Bra pris.
Trevligt med en lyckonskning till ett bra ryggsäcksval på fakturan.
Snabb service, beställde på Måndagen och hämtade paketet på Onsdag.
En av få butiker som säljer Lowe Alpine ryggsäckar i Scandinavien.
Vad jag vet så finns det ingen i Sverige som säljer Trekking ryggsäckarna.
Jag kan inte vara mer än nöjd.
Jeg kan kun anbefale Outdoor Rødovre. God service, hurtig levering og så er det trods alt rart, at der er en fysisk butik, du kan bytte dine varer i.
Hurtig og professionel betjening..
Bestillingen gik glat, prisen var billigt, og forsendelsen var hurtigt. Derudover, da vi havde spørgsmål til varen, fik vi et hurtigt svar med godt råd. Anbefales, og vil klart brug igen..
Superservice og pris
Servicen var i top og prisen god. Anberfaler 100%
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.