Nu recomand
Nu recomand. Sub nici o forma. Livrarea a fost foarte rapida insa produsele par folosite. Pt retur ei le vor sigilate insa cum sa le trimiti sigilate daca nu le-ai primit asa. Am comandat un aparat de masaj cervical de la care lipseau bateriile pt telecomanda. O perna pt dureri cervicale care e atat de moale e ca si cum nu ai avea perna cand la descriere scrie "spre moale" - atentie pernele nu sunt primite inapoi desi a mea nu era sigilata am asteptat 3 zile sa isi ia forma. Un aparat de drenaj limfatic la 1800ron care a venit cu furtunele inadite cu brida alba ...in timp ce alte furtunele sar de la conexiune in timpul utilizarii. Pt retururi sunt responsabila de cost desi aceste produse sunt returnate din cauza calitatii si par folosite. La instiintarea ca pot trimite anumite produse inapoi in afara de perna mi se mai si scrie ca tb ambalate corespunzator si fara urme de folosire. Pe bune? Dar primesc inadiri cu plastic la produs de 1800ron? Ocoliti daca vreti sa va scutiti niste mari batai de cap. Cel mai sigur recenziile produselor sunt selectate de ei...sa nu credeti ca cele de o stea sau doua isi gasesc locul pe site : )