Orthocenter Bewertungen 23

TrustScore 2 von 5

2.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbeschofte tandarts Cynthia!! Volgens deze mevrouw kan een Invisalign beugel niet schoon gehouden worden. Schone beugels betekent voor haar niet genoeg aangetrokken. Ze gelooft niet in schoonmaken... Mehr ansehen

1. Privates Krankenhaus
  2. Gesundheitsberater
  3. Häuslicher Pflegedienst
  4. Osteopath
  5. Physiotherapiepraxis

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Informatie over de praktijk, de behandelingen, tarieven, aanmelden, voorbeelden en links.

2.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

De McDonalds van de orthodontisten

Dit (Rotterdam locatie) is de McDonalds van de orthodontisten en simpelweg een front voor Invisalign en Spark. Dit bedrijf neemt zoveel klanten aan, en hierdoor is hun agenda zo vol geboekt, dat mijn behandeling al een half jaar uitloopt. De arts is er standaard niet voor controles, dit wordt gedaan door een legertje assistenten voor wiens kundigheid ik niet insta.

Een keer had ik geboekt op een specifiek moment dat de arts er wél zou zijn. Nee hoor. Moet ik weer terugkomen. "Nee mevrouw, alle nieuwe beugels zijn gratis dus het maakt niet uit voor u". Mijn tijd is gratis?!

Onlangs heeft een assistente mijn scan doorgestuurd naar Invisalign (ik heb een Spark beugel): 3 maanden met hetzelfde bitje rondgelopen (normaal wissel ik elke week) en ik moest zelf bellen waar de beugels bleven. Vermijd deze club.

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg kundig en vriendelijk personeel

Erg kundig en vriendelijk personeel bij Orthocenter waalre! Hele nette, schone praktijk! Mijn dochter heeft hier gebeugeld, alleen maar lof! Ook bij mijn zoon gaat alles tot nu toe perfect, op schema en op tijd! Kortom wij zijn erg tevreden!

23. März 2026

Zeer slecht.

Zeer slecht.
Vooraf een behandelplan besproken omdat er twijfel was of beugel wel nodig is. Daar gezegd dat het een indicatie is en verwachting is dat het sneller gaat. Geen plek voor controle na 4 weken, maar dit zou niet uitmaken in het tellen van de maanden. Achteraf zeggen dat ze maar een paar x geweest is. Zo houd je iemand wel lang aan de beugel. Een ortho die vragen amper wil beantwoorden en al gauw bij een vraag zegt ik ga niet in discussie. Moeilijk doen als je om een update van de stand van zaken vraagt.
Bij het uithalen van de slotjes zijn de tanden weg geslepen waardoor het resultaat ook niet Mooi is geworden.
Nooit plek om een afspraak te verzetten. Controle eerde standaard na 6 weken i.p.v. 4. Kortom zoek een andere ortho

16. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met deze…

Zeer slechte ervaring met deze tandartspraktijk. Vooral op het gebied van tandverzorging zijn ze totaal niet betrouwbaar. Ik heb op hun advies een brug laten plaatsen, volledig op eigen kosten (meer dan €3000). Ze zeiden dat dit de beste oplossing was en dat het me echt zou helpen.
Na twee jaar kreeg ik ineens te horen dat de brug eruit moet, want “het heeft geen zin”.
Dus ja — blijkbaar gaat het hier alleen om geld verdienen, niet om de gezondheid of het welzijn van de patiënt. Pure oplichterij.

17. Februar 2025

Waardeloos

Praktijk Zwijndrecht! Ze hebben nooit plek, mocht je een afspraak niet nakomen vanwege ziekte of wat dan ook, kan je weer 1 maand lang gaan wachten voor een vervolg afspraak. Mijn dochter die zit al 2 jaar met een beugel en blijkbaar gaat het nog een half jaar duren voordat het eruit kan, omdat deze mensen nooit een plek hebben voor een afspraak! Afspraken worden ook nog eens altijd onder schooltijd gemaakt, er wordt geen rekening met tijd gehouden, je moet maar aannemen wat voor plek ze hebben, totaal niet flexibel en dan krijg je ook nog eens een medewerker die je kind als proefkonijn gebruikt, omdat ze blijkbaar nieuw is en je kind pijn doet en vervolgens doet ze de werk voor de helft en vergeet ook nog dingen door te geven, waardoor je vervolgens weer naar de praktijk moet. Ik zou echt NOOIT iemand deze plek aanraden. Belachelijke service dit.

10. Februar 2026

Opgelicht

Praktijk Loosduinen in Den Haag. Bij het eerste consult heel duidelijk aangegeven dat ik niet in staat ben om de komende maanden afspraken door te laten gaan die betaald moeten worden ivm ziektewet. Niet in staat om te betalen dus. Heb aangegeven dat als dit wel het geval was, dat ik uiteraard de afspraak zou willen verplaatsen tot dat ik wel in staat ben te betalen.

Dit was allemaal prima, er zou niets in rekening worden gebracht zonder overleg.
Tot mijn verbazing toch een rekening ontvangen voor 280,-.
Absoluut niet voor rede vatbaar, na herhaaldelijk heen en weer mailen krijg je iemand aan de telefoon die je verteld dat je als volwassen man maar op de hoogte had moeten zijn van de regels en word ik als leugenaar uitgemaakt, want haar collega's zouden dit niet gezegt hebben. Onzin natuurlijk, want het is mij 2x verteld door 2 verschillende collega's gedurende 2 verschillende afspraken.

Kort gezegt, je zoekt het maar uit hoe je betaald.
Nooit meer terug naar dit bedrijf, stelletje oplichters.

22. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kies voor een andere orthodontist!

De vestiging in Groningen had vriendelijke dames, wel lange wacht tijden, nooit op tijd geholpen worden en bizarre prijzen die je op de rekening krijgt. Tweemaal geweest voor een afspraak die verkeerd ingepland was en dan met een 'sorry' weer weggestuurd worden. Krijg de indruk dat ze een beetje onderdoor gaan aan de grootte van de organisatie. Nu weer lekker naar een kleinere keten die je wel echt wilt helpen :-)

5. Januar 2026

Heel erg slecht

Heel erg slecht! Ik praat over de vestiging in hoogeveen, zeer onaardig en vervelend personeel! Behandelen je zeer respectloos! En als een kind van 14 dan boos wordt en buiten loopt te schelden zetten ze zonder hoor en wederhoor of contact met ouders de behandeling stop! Zelfs na meermaals proberen om tot een oplossing te komen weigeren ze hun zorgplicht naar een kind toe! Klachten wordt niks mee gedaan, intern afgehandeld dus geen onpartijdige beoordeling! Ze zijn niet aangesloten bij het KNMT dus geen poot om op te staan.
Geen goed woord over voor dit onmenselijk franchise gebeuren!

26. Mai 2025

Onbeschofte arts Cynthia van Orthocenter Transvaal Den Haag

Onbeschofte tandarts Cynthia!!
Na 12d afspraak pas een opmerking gemaakt over hoe schoon mijn beugels zijn. Volgens haar moeten mijn beugels slordig en vies eruit zien als ik het altijd aan heb. Blijkbaar heeft ze alleen slordige patiënten gehad.
Slecht en onbeschoft behandeld door deze tandarts. 6 maanden van de 24maanden en nu al spijt dat ik hun heb gekozen.

24. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wees geen cashcow bij deze maffia Klinieken

Toen ik bij Orthodontie Delft kwam, gaven ze geen echte raad of afweging. Hun enige reactie: “Ja, wil je een beugel hier?” Ze profiteren enorm van onwetende klanten. Geen waarschuwing voor risico’s, geen uitleg dat een standaardbeugel je teruggetrokken kaaklijn niet oplost of je overbeet kan verergeren, en geen myofunctionele begeleiding.

Eigen schuld? Misschien. Maar dit laat zien hoe klinieken apparaten pushen zonder fundamentele oorzaken aan te pakken:

Versmalde tandboog → geen ruimte voor tanden, zelfs na een beugel kan het 3x erger worden

Teruggetrokken maxilla & mandibula → kaaklijn blijft achter, overbeet verergert, luchtpijp kan knellen

Onjuiste tongpositie → tong ligt te laag, spieren onvoldoende ontwikkeld, slecht ontwikkelde jukbeenderen

Zwakke lipseal & kauwspieren → fascia en gezichtsspieren ontwikkelen niet correct

Wat ik wél deed:

Tong volledig op gehemelte → palatum groeide 4mm → ruimte voor kiezen

Tong strekt, tongriem losser → volledige tong kan rusten

Kaak naar voren → tanden richten zich automatisch → overbeet weg, tanden rechter, counter-clockwise rotatie, alles met fundamentele principes

Extra bonus: subtiel hunter eyes effect door verbeterde maxillaire support 😎

Voor ouders, kinderen en volwassenen:

Lees Weston A. Price, kijk Dr. Mike Mew, volg myofunctionele therapie

Weet waarmee je start: resultaten verschillen per persoon. Een beugel kan tanden rechtzetten, maar force manipulatie verandert geen versmalde tandboog

Apparaten behandelen symptomen, niet de fundamentele oorzaak → geldverspilling

Discipline + tong-/spier-/fasciale training = echte, structurele verandering, zelfs voor volwassenen

TDLR: Klinieken die blind “ja, ja, ja” verkopen zonder te adviseren negeren fundamentele gezichtsontwikkeling. Begrijp dit, begeleid het goed, en je voorkomt zowel geldverspilling als verlies van natuurlijke kaaklijn.

1. September 2025

zeer slecht bereikbaar

Onze dochters hebben hun beugel gekregen via Marion van Agen Orthodontentist. Nu is het overgenomen door Orthocenter. Ze zijn uitzonderlijk slecht bereikbaar en toen ik via Whatsapp probeerde een afspraak voor een reparatie te plannen werd er pardoes iets ingepland zonder daarover afstemming te hebben. Ik ben blij dat we zo goed als klaar zijn met de beugel want dit wil je niet een aantal jaren mee moeten maken. Bram

12. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er wordt gezegd dat er wordt gewerkt…

Er wordt gezegd dat er wordt gewerkt aan verbetering van de bereikbaarheid maar sta zojuist weer minstens een half uur in de wacht en het bandje geeft al een half uur aan” er zijn nog two wachtenden voor u”. Klopt niet lijkt me hoe lang wil je mensen laten wachten??
Geef gewoon aan dat er niemand bereikbaar is dan hoef ik mijn kostbare tijd ook niet te spenderen aan wachten ?

23. April 2025

Niet klantgericht

Deze praktijk die ons is aangeraden door de tandarts voelde bij ons tweede bezoek al niet goed meer.

Afspraak zou 45-60 minuten duren.
Dan verwacht je als ouder met je minderjarige kind mee te mogen.

Dat was niet de bedoeling. We namen plaats in een hal waar meerdere behandelstoelen staan. Vanwege mijn chronische beperking pakte ik een stoel, die ik weer terug moest zetten. Uiteindelijk heb ik op de koude vloer gezeten, omdat ik niet lang kan staan.

Totaal overprikkeld door de manier van handelen en de herrie binnen (radio, receptioniste aan de telefoon, mensen in wachtkamer en gesprekken in de behandelruimte waar meerder mensen tegelijk worden behandeld) stonden we binnen 20 minuten weer buiten.

Ik snap dat je Long Covid aan de buitenkant niet ziet en dat het onwerkelijk lijkt dat ik hier voor onbepaalde tijd last van blijf houden. Het is een ziektebeeld waar de maatschappij niet mee om weet te gaan, waardoor zowel ik als mijn dochter keer op keer uitgesloten worden.

Inmiddels heeft 1 op de 8 tot 10 mensen een vorm van Long Covid. Maar ook voor mensen met Autisme levert het handelen in de praktijk overprikkeling op.

‘U mag fijn in de wachtkamer wachten’ kwam heel verkeerd binnen, aangezien dat direct problemen oplevert.

28. November 2024

HORRIBLE!!

HORRIBLE!!! SAFE YOUR CHILDREN AND NEVER BRING THEM TO THE AMSTERDAM NOORD ORTHO!! THEY WILL TOTALLY IGNORE YOU AS A PARENT AND YOURS AND YOUR CHILD WISHES AND THEY WILL GO OVER YOU!! HORRIBLE EXPERIENCES !! and i am not even talking about how they gonna prolong it (event though you signed the bill what it should cost before)... so it will be dougle or even more expensive then agreed!!! WE ARE THINKING SERIOUSLY TO TAKE THEM TO COURT!! HORRIBLE!!!

2. Oktober 2024

Opgelicht

PAS OP! OPLICHTING!!!

Ik had en vraag over mijn beugel die bij Orthocenter Leiden in het verleden gezet is. Aan de telefoon kon niks gezegd worden, dus het was beter als ik een afspraak zou maken. Ik vroeg of er aan die afspraak kosten verbonden zaten. Het antwoord: "Er zitten geen kosten aan verbonden, en er zal altijd met u worden overlegd voor er kosten gemaakt worden."

Na 1 minuut in de stoel bij de orthodontist bleek dat het mankement met mijn beugel verhelpen te duur zou zijn, en besloten geen verdere actie te ondernemen.

Vervolgens wordt er een rekening van 52 euro door een incassobureau uitgestuurd. Heb contact met Orthocenter Leiden opgenomen, en uitgelegd wat er van tevoren afgesproken was. Ze nemen de telefoongesprekken op, dus ze konden dit ook verifieren. Maar rekening intrekken, ho maar. Gewoon smerige oplichting dus.

Mijn moeder herinnerde zich ook al dat het vroeger toen ik in behandeling was het ook altijd al raar liep met rekeningen.

Ik raad iedereen STERK AF bij deze praktijk in behandeling te gaan.

24. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke dag een stralende lach!

Inmiddels mijn beugel traject bij Ortho Centre Nieuw Vennep afgerond met een prachtig resultaat!!
Onder de deskundige begeleiding van de 2 laatste Orthodontisten Paula en Rita is er gekozen voor een duidelijk - maar technisch zeker ingewikkelder - traject om implantaten te kunnen voorkomen. Dat dit wat langer zou duren was mij bekend, maar heeft ook hoge kosten bespaard. Het had wat geduld nodig, maar het enthousiasme en de aandacht voor mijn behandeling door de assistenten heeft ervoor gezorgd dat ik het als een fijne behandeltijd heb ervaren!
Mijn complimenten aan het team van Ortho Centre Nieuw Vennep

8. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als je je tanden wilt behouden ga je hier niet heen

- Er is geen sprake van orthodontisten maar van tandartsen voor orthodontie! Dit wordt niet gemeld, maar exact waar ik nou niet voor gekozen had bij de eigen tandarts.
- Er is een ernstige fout gemaakt waardoor het perfecte en voorheen sterke gebit van mijn dochter deels vervangen moet worden door implantaten. Ondanks diagnostische foto’s al langer volledig gemist en gewoon doorgegaan met beugelen.
- Er is geen continuïteit van zorg door veel wisselende ‘ortho-tandartsen’. Zij spreken ook slecht Nederlands wat communicatie bemoeilijkt.
- Er is slechte voorlichting over het behandelplan en geen informatie over mogelijke complicaties en zeker geen gezamenlijke besluitvorming. Gedurende het traject volledig onduidelijk ook wat het verloop is.
- Er is geen inzicht in het eigen persoonlijk medisch dossier.
- De ernstige fout, calamiteit, wordt niet gemeld bij IGJ door orthocenter. Het gesprek dat gevoerd moet worden over hoe dit heeft kunnen gebeuren en wat we daar aan gaan doen is na 7 weken nog steeds niet gevoerd.
- Geweldige receptioniste die voor haar hoge bazen en medisch specialisten de communicatie uiterst correct blijft voeren en het vervelende karweitje voor ze opknapt.

12. Juni 2024

Erg ontevreden!

De behandeling van mijn dochter is vroegtijdig gestopt op aanraden van de Orthodontist zelf. Toch is er een groot bedrag bij de zorgverzekeraar gedeclareerd, wat ook nog eens afwijkt van het overzicht dat ik ontving ten tijde van het beëindigen van de behandeling.
Geen verbetering gebit, weinig budget over voor vervolgbehandelingen!

4. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr