Jeg har haft tandlægeskræk siden jeg var barn. Efter nogle dårlige oplevelser ved tandlæger som voksen resulterede det i, at jeg ikke kom til tandlæge i mange år. Inden opstart ved Oris tandlægen i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kunne jeg give dem flere stjerner, så havde jeg gjort det! Absolut behandling bedre end jeg nogensinde har oplevet før. Har tandlæge der til daglig, hvor der altid er god stemning og man bliver modtag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har tandlægeskræk, men selv om jeg lige er startet på Oris har de kunnet håndtere det så flot. De har derudover virkelig fokus på at bevare dine tænder bedst muligt, frem for bare at eks bore i... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben
Nytorv 7, 9000, Aalborg, Dänemark

Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Tandplejeren snakker alt for meget om unødige ting…. Hun har slet ikke fornemmelse for situationen.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Jeg har kæmpet med tandlægeskræk i mange år, hvilket har afholdt mig helt fra at komme til tandlæge. Jeg fandt Oris på nettet og læste, at de havde meget fokus på tandlægeskræk. Min oplevelse var over al forventning, jeg blev mødt med en virkelig omsorgsfuld, blid, behagelig, ikke-dømmende og “bedre-sent-end-aldrig”-tilgang, hvilket var præcis dét jeg havde brug for. Giver mine varmeste anbefalinger og vil absolut komme her fremover. TAK!

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Venlig modtagelse og omsorgsfuld behandling.
Sender påmindelse i god tid.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Altid en kæmpe fornøjelse….
Super søde og seriøst dygtige….
Vi ses 🤩🥂👏🏻👏🏻

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Oris tandlægeteamet på Nytorv i Aalborg har altid levet op til min forventning både med behandling og vejledning.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
God service og godt arbejde. Behageligt sted at være, med orden i tingende.

Overkom min tandlæge skræk
Rigtige flinke og rare, der er en rigtig afslappet atmosfære når man ligger i tandlægestolen

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Er kommet der i mange år. Bliver altid taget godt imod. Rolige og lyse omgivelser.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Mette gør det altid til en god oplevelse. Hun ved at jeg slet ikke er vild med at komme der, så hun tager så meget hensyn til mine behov for at vide hvad hun gør og ser når jeg har behov for en pause. Derudover er hun super til at smalltalke mens hun gør hvad hun skal. Det eneste minus, er at jeg ikke altid kan svarer, med alt det hun putter i min mund....dette er skrevet med et smil

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Trusselbreve om gebyr ved udeblivelse selv om klinikken ændrede dato 2 gange.
Dårlig orientering om extra behandlinger.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Er meget tilfreds med ORIS tandlægerne på Nytorv, Aalborg.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Det var en rigtig god oplevelse. Jeg fik hurtigt tilbudt tid, og selbe behandling var som jeg havde håbet for, godt diagnostisk konsultation og meget opmærksom og profesionell behandling.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Var der til en tandrensning, Heidi var super god, og virkelig grundig.
Har tit fået renset tænder, men Heidi gjorde det virkelig uden ubehag. Virkelig positiv oplevelse!

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
God og hjælpsom betjening, prof behandling, som det skal være og er.

Antwort von ORIS Tandlægerne - Nytorv
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.