Original Tours & Events Amsterdam BV Bewertungen 37

2.3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastische stad Amsterdam! Met een gemêleerd groep de stad bekeken iedereen was verbaast over de prachtige plekjes in Amsterdam en de goede rondleiding. De persoonlijke benadering die... Mehr ansehen

1. Eventmanagement-Firma
  2. Erholungszentrum

Über Original Tours & Events Amsterdam BV

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Op kantoor zitten Afke en Michelle om al uw aanvragen af te handelen. Bel tijdens kantooruren met 020-7895046 of stuur een e-mail naar info@originaltours.nl.

2.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een zeer slechte ervaring met gids (VVV), originals tours waren begripvol

We hebben gisteren met een groep van 11 personen een fietstocht gemaakt in Deventer. De gids heeft de heenweg nog iets verteld, de terugweg NIETS. Hij had een route in gedachten en deze reed hij vol gas, hij hield geen rekenschap met diegene die achter hem fietsten en als het volgens zijn idee niet snel genoeg ging dan fietste hij gewoon continu 100 meter voor ons uit. Ronduit schandalig hoe hij zich heeft gedragen en dan betalen we hier 270 euro voor. Ik heb ook tegen hem teruggekoppeld dat als we niets wilden horen en alleen wilden fietsen we zelf wel fietsen hadden gehuurd, want dit slaat echt nergens op, een zeer slechte reclame!!
Het enigste dat zeer goed was waren de fietsen. Ik heb op bovenstaande een reactie gehad van original tours en zij waren vol begrip en vertelden ook dat dit absoluut niet de bedoeling was. De gids was via de vvv geregeld, maar helaas geen prettige fietstocht. Ze geven ons een deel terug vanwege hoe het allemaal is verlopen.

3. Juni 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring..

Zeer slechte ervaring... Offerte aangevraagd voor een activiteit en deze binnen 2 dagen geaccepteerd. Wordt ik vervolgens teruggebeld dat de activiteit al is geboekt op onze datum en tijd dus dat we pech hebben. Als je zekerheid wilt dat je geboekte evenement door gaat zou ik ergens anders reserveren. Wij moeten nu onze hele dag weer gaan omgooien..

27. März 2019

Nice 2 hour cruse

Just checking our summer family photos when found the one from Amsterdam cruise.

The 2 hour boat cruise was great - the story of the boat explained by the captain, drinks and a super nice music to make the view even more spectacular.
Me and my family had a great time, is so worth it!

13. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fietstour met VIP-gids en diner bij de Pearl…

Met een VIP een fietstour van 2 uur door Amsterdam. Een hele goede gids met uitstekende kennis over geschiedenis van de stad, economie en heden. Veel mooi plekken gezien. Hoe kan Amsterdam na 10 minuten fietsen zulke mooi rustplekken hebben. Zeer tevreden over gids en tour.Daarna een 3 gangen menu in de Pearl, goed eten in een informele sfeer. Bedankt voor een mooie Amsterdam experience. Jan

26. Mai 2017

Top!!

We hebben een geweldige dag gehad dankzij Original Tours!
Alles was goed geregeld en ook de spelbegeleiders waren enthousiast. We komen zeker nog een keer terug. 😀

19. Februar 2016

Great tour!

The Crazy88 tour we did last Saturday was so much fun! Running around the Red Light district was an experience we'll never forget.
The tour was well organized and the service of Original Tours is excellent. Thank you!

1. Juni 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Original Tours BEDANKT!! Was wederom super geregeld!

Dit jaar voor de 2e keer iets georganiseerd bij Original tours. 2 jaar geleden een dag programma gedaan met 60 collega's wat een behoorlijke uitdaging was iedere keer. Dit jaar was ik weer aan de beurt en gevraagd een ander programma. Was blij verrast dat iedereen ons nog kende en dat ze binnen een uur met een compleet uitgewerkt programma kwamen. Dit gelijk mee kunnen nemen in een meeting en dit werd geaccordeerd. We hebben ons super vermaakt. Ze staan niet stil bij Original t zaak stond er netjes bij en al het personeel is erg wel willend om iedereen een leuke tijd te bezorgen!

Beste prijs beste service en leukste activiteiten in Amsterdam als je het ons vraagt!

Kortom hopelijk tot snel weer en nogmaals dank original tours. Groetjes van Maria en de groep leraren ;-)

9. April 2015

Bedrijfsuitje Amsterdam 26/03/2105

Geachte lezers,

De uitdaging was wederom groot nu we weer een uitje mochten organiseren voor het personeel. Na een minder succesvol jaar hadden we een iets minder groot budget, gezien we met 120 personen kwamen bij ze op visite gegaan om te kijken wat voor bureau het is was. We waren zeer verrast door de locatie waarop ze zaten zeer net en op steenworp afstand van centraal station. Ze kwamen bij ons over als een groepje zeer bekwame mensen die wisten waar ze het over hadden en ons gevoel werd al snel bevestigd toen we daarna nog wat andere partijen op visite gingen. Helemaal toen we de voorstellen op de mail kregen. Passend voorstel binnen budget! De uitvoering was ver boven verwachting super leuke gidsen en alle afdelingen praten nog vol enthousiastme over alle activiteiten die we gedaan hebben.

Kortom mochten jullie naar Amsterdam gaan voor een uitje zit je bij Original tours op het goede adres!

1. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Escape Room echt een aanrader!!!

Gisteren met 10 collega's de Escape Room betreden, wat was dat spannend! Na een paar minuten brak de chaos al los en waren wij echt op elkaar aangewezen want we hadden elkaar nodig om te ontsnappen. Na goede samenwerking is het ons uiteindelijk gelukt!! Het gevoel als je bent 'ontsnapt' wauw! The Red Light District Escape Room doet z'n naam echt eer aan, lijkt precies op een oude peeskamer, heel tof! Echt een aanrader dus!

12. Februar 2015

Super uitje gehad

We hebben met 20 collega's een compleet verzorgde dag gehad. En kan niet anders zeggen dan dat we super begeleid en verzorgd zijn een aanrader om een uitje bij te organiseren. Tot in de puntjes verzorgd

31. Januar 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuk uitje

Het was een ontzettend leuke avond. Goed georganiseerd en in een lekker restaurant. Ook de host was ontzettend leuk en deed er alles aan om ons een leuke avond te bezorgen.

15. Januar 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima geregeld

Vriendelijk personeel. Uitje was prima, had echter het entertainment iets professioneler gezien, maar we hebben wel plezier gehad.

14. Januar 2015

Super opgelost! Professionele club

Original tours heeft ons bedrijfsuitje perfect verzorgd. Het restaurant had eerst niet op ons gerekend maar 1 belletje en het werd meteen opgelost. Volgende keer doen we weer zaken met deze club!

13. Januar 2015

Gezellig

Goede gids, leuke en leerzame rondleiding. Eerste en laatste restaurant was leuk, bij het middelste (bij Van Puffelen) hadden we het gevoel te werden weggestopt in een aparte ruimte zonder andere mensen. In de zaak zelf was nog genoeg plek. Maar zal aan restaurant hebben gelegen.
Ik zou hier van te voren melding van maken dat dat niet gezellig is.

13. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top dag met alle vriendinnen!

Original tours heeft ons een top dag bezorgd! De salsa workshop, stadstour en diner waren erg gezellig en nog eens informatief ook. Bedankt namens ons allemaal :)

22. Dezember 2014

Perfecte zorg!

Perfect verzorgde dag! Het was een beetje last minute, maar dankzij Original Tours is het alsnog een groot succes geworden. Blij dat ze zo flexibel waren!

Bedankt!!

9. Dezember 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr