Rolig og behagelig stemning fra man træder ind af døren. Dejligt med afslappede musik ! I “ stolen “ opleves det hele meget trygt og behageligt, med rolig og positiv samtale / vejledning. Fra man tr... Mehr ansehen
Jeg har været i Ordruptand siden 2008, og de har formået at fastholde mig pga. deres professionalisme, søde og hjælpsomme personale samt den tryghed der bliver skabt hos dem - især hvis man er lidt u... Mehr ansehen
Ordruptand v/ Daniel skaber de mest indbydende og rolige omgivelser i klinikken sammen med sin assistent. Hele klinikken fremstår super professionel. Daniel er utrolig dygtig i sin vejledning og komm... Mehr ansehen
Fantastisk oplevelse fra start til slut hver gang! Teamet er super professionelt, utrolig søde og får én til at føle sig helt tryg. Der er god tid, omsorg og nærvær. Klinikken er flot og moderne, og r... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi varetager din tandsundhed med stort engagement og høj faglig viden. I vores stræben efter at give dig den bedst mulige oplevelse benytter vi avanceret udstyr og særlige teknikker i tandbehandlingen og til diagnosticering. Klinikken arbejder således fuldt digitalt og tilbyder Air-Flow tandrensning og smertefri QuickSleeper bedøvelse.
Ordrupvej 78c, 1.th., 2920, Charlottenlund, Dänemark
- mail@ordruptand.dk
- ordruptand.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Høj professionalisme og grundighed
Professionalisme, grundighed, og ordentlighed er nøgleord, som i den grad kendetegner Ordruptand, og som jeg aldrig har oplevet i samme grad fra andre tandlægeklinikker, hvor jeg er kommet tidligere. Jeg har været kunde i over 10 år og er altid yderst tilfreds med behandlingerne. Personalet er smilene, søde og imødekommende og fagkyndigheden i top.
Mine tænder og tandsundhed er som forvandlet
Daniel og hans team i Ordrup fjernede mine store tandproblemer uden smerte og mine tænder er som forvandlet. Før jeg skiftede til Ordruptand havde jeg i mange år døjet med bl.a. tidlig stadie af paradentose, medfødt tandmangel og grundlæggende dårlig tandsundhed der til tider påvirkede mit helbred bl.a. pga. at jeg havde haft for mange halvdårlige behandlinger igennem flere tandlæger der både var dyre og smertefulde og endnu værre: Dårlige behandlinger for min grundlæggende tandsundhed. Efter jeg for nogle år siden skiftede til Ordruptand er mine tænder idag som forvandlet. Både alm. tandeftersyn, tandpleje, operationer og alm. tandrens har jeg fået udført med den nyeste teknologi og altid med en bred vifte af muligheder med respekt for ens behov. Jeg kan kun varmt anbefale Ordruptand som en pålidelig og sikker vej til god tandpleje og smertefri behandlinger udført af et grundig og kyndig team.
Professionel tandeftersyn og den grundigste rensning jeg har prøvet
Fik et meget professionel tandeftersyn og den ment grundige tandrensning jeg har prøvet!!! Føler virkeligt jeg fik noget for pengene. Ved ordruptand var der modsat andre (måske lidt billigere) steder, tid til kvalitetsbehandling og en snak (som jeg selv startede) om tandhygiejnes betydning for dit generelle helbred. Tak for god behandling, vi ses igen!
Efter at have taget to røntgenbilleder…
Efter at have taget to røntgenbilleder og en 3D scanning meddelte man mig at man alligevel ikke kunne hjælpe før om 2 måneder, hvor en kæbekirurgi specialist ville være til stede. Jeg måtte så gå hjem og google en ny tandlæge efter at have betalt flere tusinde kroner for ydelser, til ingen nytte og med smerter og uforettet sag. Det virker som om man kun ønsker at foretage nemme behandlinger - tandblegning etc.

Antwort von Ordruptand
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.